Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl успішно стартувала в Steam
-
mythorns
Junior
Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl успішно стартувала в Steam
Та згадайте Кібербаг на виході...
Нічого страшного, допилять скоро патчами і буде все норм
Та згадайте Кібербаг на виході...
Нічого страшного, допилять скоро патчами і буде все норм
-
mi4i0
Junior
На мою думку вийшла гарна гра. Атмосфера 3 частин присутня. Не без багів і вильотів, але така сутність сучасного геймдева. На 3080Ti 60фпс з DLSS стабільні, без різких дропів.
Багато сучасних казуалів будуть хейтити високу вартість ремонту і потребу в постійному бігу, але мені подобається. Згадується вайб попередніх частин. Там було таке ж і я не сказав би що стало гірше.
Чекаємо на патчі і на підтримку модів. Гадаю комьюніті зможе розгулятися на славу з модами
Багато сучасних казуалів будуть хейтити високу вартість ремонту і потребу в постійному бігу, але мені подобається. Згадується вайб попередніх частин. Там було таке ж і я не сказав би що стало гірше.
Чекаємо на патчі і на підтримку модів. Гадаю комьюніті зможе розгулятися на славу з модами
-
KimRomik
Member
Я ніколи не грав в Сталкер. Підскажіть, чи є там лінійне проходження, а то кажуть що в світі Сталкера легко заблукатись?
-
sonhador93
Member
Стартовала на 4090 в 40 фпс в 4к
-
Enjthesilence
Member
Чуда не трапилось, з оптимізацією повна біда, найгірша продуктивність/якість зображення яку я зустрічав. Відклав до патчів, продуктивність абсолютно не відповідає рівню графіки, якийсь ще інпут лаг серйозний як для шутера. Таке відчуття, що гра постійно рендерить всю сцену, навіть там де цього робити непотрібно. A-life не працює (працює на рівні спавну зграї собак у повітрі, як це було з копами у кб77 на релізі), колізії, це просто вау, коли щось провалюється під текстуру, обожнюю. Треба бути об'єктивними, тут нема нічого у графіці, що просадило би у нещасному full hd 4090 до 70-80 фпс в середньому, це абсурд і на це треба вказувати, щоб гра дійсно стала краще. Катсцени непогані, звуковий дизайн також на рівні. Ті хто будуть розповідати казки про "всьо літає" на 4070 і тд, успіхів їм звичайно, особливо цікавить їх "все літає", коли вони в якийсь табір потраплять, от там дуже все файно працює (ні), графік кадру дуже нестабільний, інпут ділей кінський навіть з рефлєксом нвідії. Короче технічно - погано, є дуже багато роботи
Последний раз редактировалось Enjthesilence 21.11.2024 15:54, всего редактировалось 9 раз.
-
The_Rusik
Member
Как я и говорил, а мне минусы ставили. Что не стоит делать предзаказ. Допилят, сделают хорошую скидку, потом уже можно брать за 100 грн...
-
Злой Ворон
Member
Запустилась, покомпілювала шейдери, вивалила вікно про збір телеметрії з якого неможливо вийти, бо мерехтить то клавіатурні кнопки, то контролерні. Тобто за роки розробки відрізнити HOTAS від контролера - "ну нє шмагла". Навіть, прости господи, Убісофт навчився, і той самий Breakpoint, якому років, запитує при старті, коли бачить таку ситуацію, чи не вимкнути контролер.
-
Mitax
Junior
i5-12400/4060ti16gb - 1440p епік пресет з длсс 80+ фпс, все літає. нічого не викидає, кайфую.
-
miroslav_mm
Member
Краще б допиляли свій Xray, якщо модери змогли поліпшити графіку і допилять старий двіжок, то що говорить про його "творців".
СТАЛКЕР то не про графіку, то про атмосферу, то окремий маленькій світ, а на UE5 всі ігри все рівно якісь однакові.
СТАЛКЕР то не про графіку, то про атмосферу, то окремий маленькій світ, а на UE5 всі ігри все рівно якісь однакові.
-
Nutbar
Member
Enjthesilence: ↑ 21.11.2024 15:25 full hd 4090 до 70-80 фпс в середньому
Треба змиритися з тим, що всі ігри зараз роблять під 4k+dlss/fsr, тоді і картинка раптово стане класною і фпс більш ніж прийнятний. Як раніше вже не буде. 1080р можна на смітник чи як другий монік під чатики.Mitax: ↑ 21.11.2024 15:45 4060ti16gb - 1440p епік пресет з длсс 80+ фпс, все літає
-
Robostyle
Member
UE5
Наслаждайтес, как грится
Наслаждайтес, как грится
-
Mitax
Junior
я 4к монік продав та купив 2к оскількі зрозумів що під 4л притомного заліза ще немає
-
taras_cs
Member
Я цієї осені вперше грав в усі попередні. Заблукати можна лише в 3-й, там відкритий світ. Перші дві лінійні.KimRomik: ↑ 21.11.2024 15:17 Я ніколи не грав в Сталкер. Підскажіть, чи є там лінійне проходження, а то кажуть що в світі Сталкера легко заблукатись?
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Немає.Mitax: ↑ 21.11.2024 15:52 я 4к монік продав та купив 2к оскількі зрозумів що під 4л притомного заліза ще немає
Тому купуємо "на виріст"
-
McClane_Junior
Junior
Швидше за все ті хто в аномалі / кол оф мізері не грали. Ті хто грали вже звикли до бариг-ремонтниківmi4i0: ↑ 21.11.2024 15:16 На мою думку вийшла гарна гра. Атмосфера 3 частин присутня. Не без багів і вильотів, але така сутність сучасного геймдева. На 3080Ti 60фпс з DLSS стабільні, без різких дропів.
Последний раз редактировалось McClane_Junior 21.11.2024 16:02, всего редактировалось 1 раз.
-
ilcattivo
Junior
Mitax
Дарма, 4К монітори чудово масштабуються під 1080p
Дарма, 4К монітори чудово масштабуються під 1080p
-
Earanak
Member
ВСМЫСЛЕ ?! А это что тогда ? - https://i.imgur.com/ZOS7ybT.jpgMitax: ↑ 21.11.2024 15:52зрозумів що під 4к притомного заліза ще немає
-
Afit
Member
На 4070 Super, на высоких в 1440p 90-120 кадров. Так что не надо ля ляsonhador93: ↑ 21.11.2024 15:24 Стартовала на 4090 в 40 фпс в 4к
-
fantomrulezz
Member
Не сказав би, є значно гірші випадки. Кіберпанк на старті був сильно гірше.Enjthesilence: ↑ 21.11.2024 15:25Чуда не трапилось, з оптимізацією повна біда, найгірша продуктивність/якість зображення яку я зустрічав.
Граю на 4090 в 4K + все на ультра + Dlss Quality + FG.
Маю 120+ середніх фпс (VRR, тому не бачу більші значення) з просадками до 80-85. Нормальний фреймрейт.
Іноді бувають статтери анріала, це неприємно.
Багів вистачає, але прям критичних, щоб квест зламався чи типу того, поки не бачив.
За 4 години гри 2 рази гра вилітала і один раз сам перезапускав, бо почалися тормоза в 1-2 фпс, схоже через виток пам'яті.
Коротше, сталкер є сталкер. Ідеальної оптимізації і вилизаності тех. стану було б наївно очікувати.
Сама гра поки дуже тішить.
Атмосфера просто шикарна, звук і музика чудові.
Графон нерівний, в деякі моменти прям вау (кат-сцена на початку чи макове поле) а в деякі - графон 5-річної гри.
Грати дуже цікаво.
Коли виправлять тех. стан - гра точно стане мастхевом і поки єдиним кандидатом на гру року.
-
Dilfin
Member
Гра безумовно класна, але її треба допилювати напильником.) Так, як Відьмак 3.
-
bombeybox
Member
Єдина Українська ААА-гра, яка лише самим фактом свого існування та правильною акцентуацією створює настільки потрібний нам зараз хайп у всьому світі вестернів навколо Нас (вже не говорячи про її хороші якості) — Виходить
Українці лайножери в комментах —
Українці лайножери в комментах —
The_Rusik: ↑ 21.11.2024 15:31Как я и говорил, а мне минусы ставили. Что не стоит делать предзаказ. Допилят, сделают хорошую скидку, потом уже можно брать за 100 грн...