ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527

Вражаючі цифри, принаймні на горизонті вже зʼявляються технології щоб замінити мою ддр4-3000
:up:
aaleksandrenko
Member

dead_rat: 20.11.2024 12:42 Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527

Вражаючі цифри, принаймні на горизонті вже зʼявляються технології щоб замінити мою ддр4-3000
технологія називається рідкий азот, давно не нова :lol:
Tetronga
Member

DDR3 1866 хватіт всєм :teacher:
big_bang
Member

Tetronga: 20.11.2024 12:52 DDR3 1866 хватіт всєм :teacher:
ddr2-800 ?
FastBullet
Member

dead_rat: 20.11.2024 12:42 Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527

Are you kidding me ))? :lol: :lol: :lol: :lol: коли є в яблука на тій же ддр5 і при 8000+, вже маємо 500 Гб/с+ швидкість)) а тут шо? було 100 Гб/с, стало 125 Гб/с))???
Мерзавчик
Member

Жду кАгда гнілобайт візьме 13к на якомусь мастері (насправді - пофіг, не жду)
MetalistForever
Member

Быстрее будет База на Луне , чем общедоступная DDR5-12527 в продаже . А такие частоты будут только в конце жизненного срока DDR6
dead_rat
Member

MetalistForever
Я не поспішаю, сподіваюся мій суперкомп на 10700+3060 ti протягне ще років пʼять, а тоді і на ддр6 можна пересісти B-)
Igoretc
Member

Тю, всі ці рекорди на топових материнках з оверцінником є хіба рекламою для простачків, які обирають не за ціна/якість, а за назвою бренду. От якби рекорди встановлювали на "народних" материнках - це вже був би справді корисний показник.
yurius_r
Member

CUDIMM скріш за все, інакше не поїхало б
Kashtan
Member

Igoretc: 20.11.2024 15:20 Тю, всі ці рекорди на топових материнках з оверцінником є хіба рекламою для простачків, які обирають не за ціна/якість, а за назвою бренду. От якби рекорди встановлювали на "народних" материнках - це вже був би справді корисний показник.
Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?
Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
big_bang: 20.11.2024 13:01
Tetronga: 20.11.2024 12:52 DDR3 1866 хватіт всєм :teacher:
ddr2-800 ?
Мені не вистачило, ддр3 2200-2600, а ддр2 - 1100 та 1200 довелось ставити.
daesz
Member

Igoretc
таких на народних ніколи не буде, відчуваєте різницю між словами "ігорь" та "ентузіаст"? ;)
Igoretc
Member

Kashtan: 20.11.2024 22:46Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?
А чому потрібно бентежитись азотом якщо тут мова про розгінний потенціал? Це ж як випробувальний стенд для стрестестів.
Мене як споживача більше б зацікавила реклама в якій якість всієї лінійки материнок свідчили про височезний розгінний потенціал, надійність/стабільність і все таке... - це була б чесна реклама.
Kashtan: 20.11.2024 22:46Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.
Толку з того мені як середньостатистичному споживачу що тільки оверпрайснута топова продукція відповідає вимогам високої якості?

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
daesz: 20.11.2024 22:48таких на народних ніколи не буде
Так про це ж і мова
Alligator
Member

daesz: 20.11.2024 22:48 Igoretc
таких на народних ніколи не буде, відчуваєте різницю між словами "ігорь" та "ентузіаст"? ;)
З точку зору маркетингу, "ігорь", "ентузіаст" та "оверклокер" - 0 різниці. :gigi:
denizen
Member

HBM наше все B-)
Kashtan
Member

Igoretc: 21.11.2024 09:39
Kashtan: 20.11.2024 22:46Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?
А чому потрібно бентежитись азотом якщо тут мова про розгінний потенціал? Це ж як випробувальний стенд для стрестестів.
Мене як споживача більше б зацікавила реклама в якій якість всієї лінійки материнок свідчили про височезний розгінний потенціал, надійність/стабільність і все таке... - це була б чесна реклама.
Kashtan: 20.11.2024 22:46Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.
Толку з того мені як середньостатистичному споживачу що тільки оверпрайснута топова продукція відповідає вимогам високої якості?

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
daesz: 20.11.2024 22:48таких на народних ніколи не буде
Так про це ж і мова
В мене є пара материнок асрок бюджетних - вони відповідають вимогам високої якості. Ніяких рекордів звісно на них не поставиш. Також в мене є 4 матплати ос формула ,всі вийшли з ладу, але все рівно, матплати класні.
waryag
Member

Цікаво, що в рекордах практично непомітно модулей cudimm та lpcamm. Принаймні, тема особливо не педалюється.
daesz
Member

Alligator: 21.11.2024 10:23
daesz: 20.11.2024 22:48 Igoretc
З точку зору маркетингу, "ігорь", "ентузіаст" та "оверклокер" - 0 різниці. :gigi:
Ті хто купляють ПК для ігорів - зазвичай навіть профіль хмр не знають як виставити :D
Ответить