Последние статьи и обзоры
Новости
Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
_Andrik_, в одного стрімера вже з 4-ої йде і норм. В мене один був, коли натикав у пролозі сейвів(декілька раз ф5), після цього гра на 20 Кб оновилась і норм.
Шейдери першого разу довго компілювались, далі нормально.
Макове поле
Шейдери першого разу довго компілювались, далі нормально.
Макове поле
-
destructX
Member
Аналогічно. Поки що повністю задоволений, по крайній мірі по прологу і першій локіMaxZema: ↑ 20.11.2024 23:11 i5 11400 + rtx 3060 ti чудово працює !!! Набагато краще ніж сайлент 2
-
Dark_Angel3000
Member
кто то любит садомазо - но кто я такой - дабы осуждать)Prescott: ↑ 20.11.2024 23:21В сингл игре это не критичноDark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:04как вы можете играть вообще с генераторами кадров? это ж желе, а не игра
Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
при чем тут картинка?destructX: ↑ 20.11.2024 23:23Спокійно. Кваліті з генерацією дає х2 буст по фпс майже не псуючи картинку, роблячи гру набагато іграбельнішоюDark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:04 выглядит игра вот так Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
как вы можете играть вообще с генераторами кадров? это ж желе, а не игра
много фпс нужно для отзывчивости, а не картинки
и генератор кадров это отзывчивость забирает
в итоге можно рисовать сколько угодно фпс - но отклик игры будет как при игре через стимлинк с плохим интернетом (задержки)
задержки ввода - это ж ставит крест на игре - не важно сколько там фпс
-
destructX
Member
в тебе якісь проблеми явноDark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:29кто то любит садомазо - но кто я такой - дабы осуждать)
Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:при чем тут картинка?destructX: ↑ 20.11.2024 23:23
Спокійно. Кваліті з генерацією дає х2 буст по фпс майже не псуючи картинку, роблячи гру набагато іграбельнішою
много фпс нужно для отзывчивости, а не картинки
и генератор кадров это отзывчивость забирает
генерація дає фпс, фпс дає більшу плавність, картинка при цьому залишається на рівні
інпут лагу немає, шо там в тебе забирається я не знаю
-
Prescott
Member
Чушь полнейшая. Нет там и близко такой задержки.Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:29в итоге можно рисовать сколько угодно фпс - но отклик игры будет как при игре через стимлинк с плохим интернетом (задержки)
-
Dark_Angel3000
Member
мнда.. продолжайте страдать
ну играйте с генераторами - кто вам мешает то
Отправлено спустя 53 секунды:
это из серии 60 фпс хватит всем))
ну играйте с генераторами - кто вам мешает то
Отправлено спустя 53 секунды:
это из серии 60 фпс хватит всем))
-
Геральт
Member
Доповзла нарешті. QHD, пресет високий, натив. Без генератора - трохи більше 60 (пройшов пролог). З генератором в грі - 120. Якщо зверху ще Fluid Motion накинути, буде 200+ . Але поки без генераторів побігаю. Графіка, як графіка. Не вау, але й не шлак. Гра - атмосферненько, відчуваю що бинтів буде вічно бракувати. 1,5год, без вильотів. Від озвучки балдю
-
Prescott
Member
Не смотрел но осуждаю? (С)Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:37ну играйте с генераторами - кто вам мешает то
Если игра в нативе выдает от 60 фпс - НИКАКОГО инпут лага ФГ не добавляет. Играется так же, как и без него. Это похоже на мантру "вижу как длсс качество мылит картинку", но показав 2 скрина выбирают наугад где натив, а где длсс
-
Dark_Angel3000
Member
Ага ага.Prescott: ↑ 20.11.2024 23:40Не смотрел но осуждаю? (С)Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:37ну играйте с генераторами - кто вам мешает то
Если игра в нативе выдает от 60 фпс - НИКАКОГО инпут лага ФГ не добавляет. Играется так же, как и без него.
Именно по этому - запустив сталкер2 и получив 120 кадров, я сразу ощутил ватное управление, и вырубив в настройках генератор, получив 90 кадров - все пришло в норму
-
Prescott
Member
Dark_Angel3000
Это проблемы конкретно реализации этой технологии в конкретной игре на сегодня. Завтра, условно, выйдет патч и всё устаканится. Насколько я понял в игре есть пока только ФСР но нет ФГ от нвидии?
Это проблемы конкретно реализации этой технологии в конкретной игре на сегодня. Завтра, условно, выйдет патч и всё устаканится. Насколько я понял в игре есть пока только ФСР но нет ФГ от нвидии?
-
Kashtan
Member
Я правильно бачу - біля автобусної зупинки знак автобусної зупинки на якій напис "Поштове відділення"?Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:04 выглядит игра вот так Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
Це такий гумор чи на достовірність забили ?
-
daesz
Member
Так в тім і діло, що мило помітне в моушині, а не в статиціPrescott: ↑ 20.11.2024 23:40 Это похоже на мантру "вижу как длсс качество мылит картинку", но показав 2 скрина выбирают наугад где натив, а где длсс
-
Dark_Angel3000
Member
скриншот мой - все именно так как на нем)Kashtan: ↑ 20.11.2024 23:44Я правильно бачу - біля автобусної зупинки знак автобусної зупинки на якій напис "Поштове відділення"?Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:04 выглядит игра вот так Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
-
Dark_Angel3000
Member
-
Stiff
Member
это название остановки, омгKashtan: ↑ 20.11.2024 23:44Я правильно бачу - біля автобусної зупинки знак автобусної зупинки на якій напис "Поштове відділення"?Dark_Angel3000: ↑ 20.11.2024 23:04 выглядит игра вот так Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
как "универсам, поликлиника, фармафабрика" и тд
-
stoned
Member
Dark_Angel3000
Залежить від тайтла, та ж Цусима з FG виглядає файно, чого не сказав би про 2077.
Ну то поки Хуанг пропихує FG в мейнстрім для сінгла, о сміху буде зі слайдів МП нової БФ з FG.
Й релізнуть черговий улюлюпер длсс+рефлекс, котрий буде апаратно несумісний з попередніми генами й фіксити цю кашу.
Залежить від тайтла, та ж Цусима з FG виглядає файно, чого не сказав би про 2077.
Ну то поки Хуанг пропихує FG в мейнстрім для сінгла, о сміху буде зі слайдів МП нової БФ з FG.
Й релізнуть черговий улюлюпер длсс+рефлекс, котрий буде апаратно несумісний з попередніми генами й фіксити цю кашу.
-
Геральт
Member
-
Igor_1974
Member
Я собі забіндив всі клавіші - там ж є налаштування клавіаш. Що там не так?Donate: ↑ 20.11.2024 23:46 І ремап клавіш забули десь в нульових напевно
-
Dark_Angel3000
Member
кстати - на счет фрейм генератора
вероятно он ощущается по разному в зависимости от разрешения - ворочать fullhd фреймами и 4к - разница есть
и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
вероятно он ощущается по разному в зависимости от разрешения - ворочать fullhd фреймами и 4к - разница есть
и вот конкретно в 4к - оно не играбельно (желе и вата) - не знаю как в fullhd
Последний раз редактировалось Dark_Angel3000 20.11.2024 23:56, всего редактировалось 1 раз.