Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Earanak: 20.11.2024 19:14Статтеры есть
Викликайте Мессію! :lol:
greenvelvet
Junior

Мій перший запуск :laugh: :laugh: :laugh:
https://imgur.com/a/TZrRFGI

P.S. Перевірив цілістність кєшу в стімі, воно мені щось завантажило, пропатчило під 30 гіг, верифікувало і запустило :rotate:
Последний раз редактировалось greenvelvet 20.11.2024 19:32, всего редактировалось 1 раз.
Numb
Junior

Синдром зеленого жука x-ray :gigi:
WorthyWizard
Member

greenvelvet: 20.11.2024 19:17 Мій перший запуск :laugh: :laugh: :laugh:
https://imgur.com/a/TZrRFGI

P.S. Перевірив цілістність кєшу в стімі, воно мені щось завантажило, пропатчило під 30 гіг, верифікувало і запустило :rotate:
Ачивку "Первая аномалия" не дали?)
feniks_tm
Member

Зайшов, постраждав від 1% та 0.1% LOW на 7800X3D... вийшов... забув.
Prescott
Member

feniks_tm: 20.11.2024 19:51Зайшов, постраждав від 1% та 0.1% LOW на 7800X3D... вийшов... забув.
Емае, настолько всё плохо с оптимизацией?((
feniks_tm
Member

Prescott: 20.11.2024 19:54
feniks_tm: 20.11.2024 19:51Зайшов, постраждав від 1% та 0.1% LOW на 7800X3D... вийшов... забув.
Емае, настолько всё плохо с оптимизацией?((
Ну, я звик до високої плавності, іншим може і ок буде. 60-70 1% LOW і 40-50 0.1% при 150 середніх це якось навіть не смішно. І це стартова локація без екшону. Графік фреймтайму супер горбатий, може криво встало чи ще щось, хай інші теж діляться.
спойлер
Изображение
Последний раз редактировалось feniks_tm 20.11.2024 20:03, всего редактировалось 3 раза.
unclevrm
Junior

feniks_tm: 20.11.2024 19:51 Зайшов, постраждав від 1% та 0.1% LOW на 7800X3D... вийшов... забув.
Раньше за такое пермач выписывали здесь, даже когда просто фантазировал, оттепель?
feniks_tm
Member

unclevrm: 20.11.2024 19:56
feniks_tm: 20.11.2024 19:51 Зайшов, постраждав від 1% та 0.1% LOW на 7800X3D... вийшов... забув.
Раньше за такое пермач выписывали здесь, даже когда просто фантазировал, оттепель?
Що ти несеш)?
unclevrm
Junior

feniks_tm: 20.11.2024 19:57
Що ти несеш)?
а, понял )
Outsider
Member

Ото монстри.... все скачали і пограли.... а стім певне вже поставив ліміт швидкості скачування.
SieG
Member

Минимальные настройки графики
I5 10400f, 1660super, 30-80fps, всегда ближе к 40, карта загружена на фулл процессор на 50%, не вижу тут плохо оптимизация и багов о которых ныли, даже системные требования соответствуют.

но куплю карту помощней, предлагайте в лс
Kassatka
Member

Шукав стріми на Твічі українською, а мені першим запропонувало білоруською. Ось дивлюся з 18:30 стрім білоруса, білоруською, де сама гра українською, у чаті розмовляють білоруською, а взагалі стрімер в описі пише спілкуйтеся будь-якою мовою, тільки поменше російської. Пробував найбільш популярний стрім українською на 36 тис глядачів, але щось він мені не сподобався, дуже неінтелігентний, тож залишив у фоні і приглушив у ньому звук, а сам повернувся до білоруського дивитися і слухати, так цікавіше щось новеньке. За спойлери я можу не переживати :) , бо точно грати не збираюся, от для Age of Mythology мені багато стрімів з сюжеткою пропонувало, я пропускав, щоб не спойлерити і дивився лише огляди та мультиплеєр.
phobosse
Member

Kassatka: 20.11.2024 20:01для Age of Mythology мені багато стрімів з сюжеткою пропонувало, я пропускав, щоб не спойлерити
Спойлери в грі, якій більше 20 років ? )
shnok
Member

У тебя регистрация в 2024 году, что ты можешь знать
MqM
Member

Дядя Діма: 20.11.2024 18:16 Та да. Нарешті дочекалися.
Графоний судя по стримам - так себе. Тот же Autumn Aurora или SoC: Update под самый первый Сталкач смотрится даже лучше, к сожалению. А сколько видосов было красивых :weep:
Понимаю всех тех, кто предзаказы отменил.
Тобі б казки писати, але і до окуліста б варто зайти. На твоєму Сталкер Апдейт графа хоч і краще за оригінал, але точно відчутно вбогіша ніж Сталкер 2, це очевидно.

Судячи по стрімам Сталкер 2 фотореалізмом не пахне в більшості випадків, і винне в цьому освітлення, та значна частина оптимізованих текстур.
Не треба було виходити на консолях.
Ці грі треба рейтресинг, та qhd texture pack
Последний раз редактировалось MqM 20.11.2024 20:23, всего редактировалось 2 раза.
Tyler
Member

легендарний день) сподіваюсь, що гра отримає хороші продажі і пошумить по світу як слід
Kassatka
Member

phobosse: 20.11.2024 20:09 Спойлери в грі, якій більше 20 років ? )
На жаль, за всі ці 20 років вона мені раніше в руки не потрапляла, аж до виходу ремейку.
Тоді у мене інтернетів не було, тож я не в курсі був, які там новинки виходять.
daesz
Member

kairo: 20.11.2024 18:15
Борщ: 20.11.2024 18:08 Подивився я огляди. Чуда не сталось, Dying Light 2 UA Edition, 4-5/10. За графіку взагалі мовчу) Дуже посередній продукт. Може на розпродажі і придбаю.

Короче, замах був на 100уе, а удар на 100грн.
Game Rant 90
PC Gamer 83
IGN Deutschland 80
GameSpot 80
Eurogamer Poland 70
GamesRadar+ 60

Основна критика полягає в тому, що гра забагована. Для мене це абсолютно очікувано, враховуючи GSC і UE5.
Ну тобто всі проплачені оглядачі? Ще б котаку сюди додали до повного щастя :lol:
Guest003
Member

Вже дві години награв, поки все ок, ні фрізів ні багів не було ще.
Ответить