Денуво вызывает ещё больше лаговDirty_vibe: ↑ 20.11.2024 11:04 Мені от цікаво, чому ніякої протекції по типу денуви немає в грі? Якщо я не помиляюсь то навіть той атомік харт досі не зламали, який профіт не захищати гру
Буде історія як з кіберпанком на релізі, коли я купивши гру в стімі качав її довше ніж вона з'явилася на торентах
Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
-
DuckRider
Member
-
fantomrulezz
Member
Послуги ЖКГ так само можуть плавати по якості.Shaolin_Style: ↑ 20.11.2024 10:54услуги жкх поставляют всегда по подписке одни и те же. А вот игры из геймпасса могут убрать или заменить на то что менеджер посчитает актуальным в этом месяце. По этому покупка более логична, если планируешь вернуться к игре в будущем.
Вода чистіше/брудніше.
Напруга стабільна/нестабільна.
25 градусів в квартирі зимою, провітрюю чи 18 градусів, ходжу в светрі.
Підписка дає конкретну послугу - дає доступ до великої кількісті ігор за малі гроші.
Якщо користувач не зацікавлений в доступних по підпісці іграх - може конкретний період не оплачувати і не користуватись.
Для одноразових однокористувацьких ігор, які за місяць точно проходяться, зазвичай підписка на місяць за 200 грн значно вигідніша ніж купити "назавжди" за 30/60 баксів.
Наприклад, якщо мені особисто в колді мультик нецікавий, а цікавий лише сінгл, який проходиться за 5 годин - ну таке точно нема сенсу купувати, а от в геймпасі пройти цілком ок.
P.S. Сталкера купив в Стімі.
-
Dirty_vibe
Junior
DuckRider
Та куди вже більше, і так народної 3060 ледь вистачить на низькі або навіть середні налаштування, думаю денуво не сильно б погіршила ситуацію, хто зна хто зна)
Та куди вже більше, і так народної 3060 ледь вистачить на низькі або навіть середні налаштування, думаю денуво не сильно б погіршила ситуацію, хто зна хто зна)
-
Геральт
Member
Помиляєтесь. AH взломаний давно. А гарній грі захист не потрібний. Відьмак, 2077, BG3...Dirty_vibe: ↑ 20.11.2024 11:04 Мені от цікаво, чому ніякої протекції по типу денуви немає в грі? Якщо я не помиляюсь то навіть той атомік харт досі не зламали, який профіт не захищати гру
-
Spiryt
Member
ПК как платформа начала оживать, примерно, в 2010-2011г. До этого периода много релизов обходило пк стороной, или выходило с задеркой.DuckRider: ↑ 20.11.2024 11:01Пк как платформа ожило благодаря толстому бородатому деду, выпустившему игру про немого физика-ядерщика и приложение-браузер в котором можно скачать другие игры без малвари. Остальные - это присосавшиеся к этому пиявкиSpiryt: ↑ 20.11.2024 10:45
Cмешное утверждение. Ведь получается, что на ПК игры начали покупать, как раз когда их начали сдавать в аренду. А то когда в нулевых продавали диски, то все чаще можно было услышать, что пк, как игровая платформа мертв. Достаточно вспонить сколько релизов, в свое время, просто игнорировало ПК
Ох уж эти геймеры, как не сделай, все равно не угодишь. Есть денуво - плохо, нет денуво - плохоDirty_vibe: ↑ 20.11.2024 11:04 Мені от цікаво, чому ніякої протекції по типу денуви немає в грі? Якщо я не помиляюсь то навіть той атомік харт досі не зламали, який профіт не захищати гру
Буде історія як з кіберпанком на релізі, коли я купивши гру в стімі качав її довше ніж вона з'явилася на торентах
-
VovaII
Member
Та гру ніхто в очі не бачив, а сперичаються наче по декілька разів пройшли.vsx: ↑ 19.11.2024 16:35не розумію
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Не плохо, а подозрительно. А раз подозрительно, то значит плохо. Л — логика!Spiryt: ↑ 20.11.2024 12:18Есть денуво - плохо, нет денуво - плохо
Відправлено через 4 хвилини 6 секунд:
Earanak: ↑ 20.11.2024 06:41Заряжу станцию что бы никакое электричество не помешало, поставлю будильник и попробую ворваться в первых рядах предварительно заценив че там журналюги в среднем по-наоценивали
А о котрій почнеться закачка?
-
destructX
Member
VovaII
18:00
18:00
-
vsx
Member
ви самі з собою спілкуєтесь?VovaII: ↑ 20.11.2024 12:31 Та гру ніхто в очі не бачив, а сперичаються наче по декілька разів пройшли.
-
VovaII
Member
не розуміюvsx: ↑ 20.11.2024 13:45ви самі з собою спілкуєтесь?
-
Shaolin_Style
Member
Тут же не про качество, а про тот продукт что вы покупаете. Представьте что через полгода оплаты воды, у вас из крана вместо воды пойдет... газ например. Потому что кто-то наверху решил что вода больше не актуальна по этой подпискеfantomrulezz: ↑ 20.11.2024 11:14
Послуги ЖКГ так само можуть плавати по якості.
Вода чистіше/брудніше.
Напруга стабільна/нестабільна.
25 градусів в квартирі зимою, провітрюю чи 18 градусів, ходжу в светрі.
-
Dirty_vibe
Junior
Геральт
Я от зараз спеціально пошукав АХ на торентах, то є тіки злитий ще до релізу кривий дев білд. А те що в гарних іграх не ставлять захист то може це й правильно, але сталкер 2 це гру яку чекали багато років і не хотілося б щоб одразу після релізу русня вже грала і ригала свої коменти щодо неї)
Я от зараз спеціально пошукав АХ на торентах, то є тіки злитий ще до релізу кривий дев білд. А те що в гарних іграх не ставлять захист то може це й правильно, але сталкер 2 це гру яку чекали багато років і не хотілося б щоб одразу після релізу русня вже грала і ригала свої коменти щодо неї)
-
Дядя Діма
Junior
Ну... В Атомик Харт с денувом стабильно 100+ ФПС на максималках, а на Сталкере дай бох 20 фпс на минималках с денувом було б. Шось мені підсказує, шо дела будуть як і з "Калісо Проколол" грою. До релізу все було офігенно, а потом за цей плагіат на Dead Space вимагали повертати кошти.Dirty_vibe: ↑ 20.11.2024 11:04 Мені от цікаво, чому ніякої протекції по типу денуви немає в грі? Якщо я не помиляюсь то навіть той атомік харт досі не зламали, який профіт не захищати гру
-
fantomrulezz
Member
І таке буваєShaolin_Style: ↑ 20.11.2024 15:47у вас из крана вместо воды пойдет...
- спойлер
Є підписка на них - підключився до мережі, платиш регулярно за доступ - і маєш воду якоїсь там не завжди ідеальної якості.
Є купівля - буриш скважину під сотню метрів, ставиш погружний насос, систему фільтрації і осмос. Отримуєш свою воду контрольованої якості.
Але набагато дорожче.
Чи робить така можливість купівлі беззмістовною підписку? Звісно, ні. Для більшості споживачів підписка вигідніше. Хоч і не дає гарантованої довгострокової якості.
Я особисто вважаю геймпас, ПС Плюс Екстра і т.д. дуже вигідним варіантом для сінглових проектів.
Все одно ти її пройшов і забув.
Те, що вона там через півроку-рік можливо зникне з геймпассу - та пофіг, я її вже пройшов.
Для багатокористувацьких проектів і для ігор, з великою реграбельністю - так, купівля краще.
Хоч і "купівля" зараз ніяка не купівля, а така само аренда.
-
Shaolin_Style
Member
*во всех цифровых сервисах кроме GOG и физических копий.fantomrulezz: ↑ 20.11.2024 16:07 Хоч і "купівля" зараз ніяка не купівля, а така само аренда.
-
Earanak
Member
Эмбарго на обзоры журналюг сняли. Если кому интересно.
https://www.metacritic.com/game/stalker ... chornobyl/
big_bang, так еще с утра ХБоксеры сливали тонны видосов и рофлов про баги и тупость всякую с плохим ИИ у неписей.
Они как то обошли ограничения и смогли и поиграть с дисковой версии и Day1 патч скачать успеть в 130гб ))
big_bang, так еще с утра ХБоксеры сливали тонны видосов и рофлов про баги и тупость всякую с плохим ИИ у неписей.
Они как то обошли ограничения и смогли и поиграть с дисковой версии и Day1 патч скачать успеть в 130гб ))
Последний раз редактировалось Earanak 20.11.2024 16:12, всего редактировалось 1 раз.
-
big_bang
Member
огляди вже пішлиEaranak: ↑ 20.11.2024 16:11 Эмбарго на обзоры журналюг сняли. Если кому интересно.
Отправлено спустя 46 секунд:
big_bang, так еще с утра ХБоксеры сливали тонны видосов и рофлов про баги и тупость всякую с плохим ИИ у неписей
-
st0k
Member
а шо таке атомік харт? це ж якась очереднярська гра, кому воно взагалі цікаве? ще б смуту пригадав
-
Earanak
Member
В каждом третьем ревью жалобы на производительность/статтеры и баги
Почти все хвалят локации и атмосферу. Почти все ругают АИ.
Похоже пока что игра не полный провал
Почти все хвалят локации и атмосферу. Почти все ругают АИ.
Похоже пока что игра не полный провал
-
Геральт
Member
Поляки на UA грають, хех )
50год - половина карти відкрита і 80 смертей. Але АІ тупий. Ну-ну