я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..Grava: ↑ 19.11.2024 10:34А якщо хочеться грати зараз, а не через 1-2-5-10 років?Cirax: ↑ 19.11.2024 07:54Свои игры покупаю за 100-500грн, а многие вообще бесплатно на акциях.
Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
-
vsx
Member
-
Telcontar
Member
Gamepass за ~200 грн. - ну дуууже дорогоvsx: ↑ 19.11.2024 11:46 я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Час на цяцьки і гроші на небюджетний ПК знайшлися, а от пару сотень на гру - ні.
-
vsx
Member
Є різні варіанти і варіантів багато. Хто захоче, купить, хто не захоче, той скачає. Більшість взагалі не зможе пограти, бо комп не потягне. Подивіться на статистику стим, яке там залізо в топі. В Україні думаю ще гірше.Telcontar: ↑ 19.11.2024 11:56Gamepass за ~200 грн. - ну дуууже дорогоvsx: ↑ 19.11.2024 11:46 я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Час на цяцьки і гроші на небюджетний ПК знайшлися, а от пару сотень на гру - ні.
-
Telcontar
Member
Ми ж говоримо зараз про тих, у кого залізо здатне потягнути. Для тестів звісно можна скачати з "зеленого магазину", але для повноцінного проходження піратити - скотство, на мою особисту думку.vsx: ↑ 19.11.2024 12:07 Є різні варіанти і варіантів багато. Хто захоче, купить, хто не захоче, той скачає. Більшість взагалі не зможе пограти, бо комп не потягне. Подивіться на статистику стим, яке там залізо в топі. В Україні думаю ще гірше.
-
VovaII
Member
utorrent, Xbox(Gamepass)?vsx: ↑ 19.11.2024 11:46я слышал про какие-то зеленые магазины, где все недорого..
Питання: цей срач щоб накрутити перегляди форуму? — Тоді Ок.
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
У Стімі показують досягнення, пишуть новини, в т.ч. і про оновлення. У ГОГ точно без захисту, оновлення теж є.moto: ↑ 18.11.2024 23:36Где лучше покупать сталкера steam или gog ?
-
unlnu
Member
Та я не про те , щоб той хто купив ще десь мав копію придбати.Захар Беркут: ↑ 19.11.2024 12:13 Добре - придбаю третю копію і в МС крамниці.
Мій коментар більше для тих хто задається таким питанням, наприклад, як
Можливо хтось і в epicgames замовить, але про них і gog я подібної інформації не знаходив.moto: ↑ 18.11.2024 23:36 Где лучше покупать сталкера steam или gog ?
Якщо комусь без різниці де робити замовлення, то чому б не підсказати.
-
vsx
Member
не розуміюVovaII: ↑ 19.11.2024 12:36 Питання: цей срач щоб накрутити перегляди форуму? — Тоді Ок.
-
LordTornado
Member
"Убейте первого врага", "Пройдите один квест", "Скрафтите оружие самостоятельно" и т.д. Ты про эти великие достижения?VovaII: ↑ 19.11.2024 12:36 У Стімі показують досягнення, пишуть новини, в т.ч. і про оновлення. У ГОГ точно без захисту, оновлення теж є.
-
Борщ
Member
Telcontar: ↑ 19.11.2024 12:16Для тестів звісно можна скачати з "зеленого магазину", але для повноцінного проходження піратити - скотство, на мою особисту думку.
Кімната в общазі, в котрій живуть аспіранти, Іван Опанасович, Гриць Якович і сало. В кімнаті - дві кроваті, тумбочки і стіл. За столом сидить Іван Опанасович і їсть сало. На кроваті лежить Гриць Якович Вареник у стані алкогольного токсикозу, загорнутий у ковдру.
Іван Опанасович. Щось випить хочеться, ***дь, де ж взять гроші… (до Гриця) В тебе гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай мені три карбованці, я завтра утром тобі віддам. (Гриць мовчить...)
Іван Опанасович. Чого мовчиш, гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай три карбованці, завтра утром віддам. (Гриць мовчить...)
Іван Опанасович. Чого мовчиш, гроші є?
Гриць. Єсть.
Іван Опанасович. Дай мені три карбованці, завтра утром віддам. Чого мовчиш?
Гриць. Та жалко…
-
Earanak
Member
Сидел себе спокойно все эти годы, а тут хайптрейн меня задел в день релиза Сама по себе серия Сталкер мне не интересна, но вот очень интересно будет узнать - это провал и прогрев гоев или все таки эпик вин и топовый евро-джанк (в хорошем смысле этого определения) или нечто среднее, какой нить постный Фаркрай. Настораживает конечно то что на дисковую версию ХБокса патч на 130гб, что же они там на диски записывали то в таком случае Да и то что ревью с оценками журналюг откроют только за два часа до релиза. Чего хотя бы какой то защиты на игре нету, и прелоада, в чем профит.
Интрига нехилая, особенно учитывая сколько переносов было и каков накал страстей в комментариях )) Сам то я не привередливый к играм, мне и Старфилд норм и че там еще массам не зашло, мне что шедевр игростроя что мусор в раннем доступе - одинаково. Но оч интересно что же там наделали то. Заряжу станцию что бы никакое электричество не помешало, поставлю будильник и попробую ворваться в первых рядах предварительно заценив че там журналюги в среднем по-наоценивали За одно дам просраться 4090 что бы она записала термопрокладками и завыла дросселями, а то дрянь такая без дела чахнет в всяких Factorio, и прочих Zero Sievert/Terraria/Hades/Rogue Legacy и тд...
Интрига нехилая, особенно учитывая сколько переносов было и каков накал страстей в комментариях )) Сам то я не привередливый к играм, мне и Старфилд норм и че там еще массам не зашло, мне что шедевр игростроя что мусор в раннем доступе - одинаково. Но оч интересно что же там наделали то. Заряжу станцию что бы никакое электричество не помешало, поставлю будильник и попробую ворваться в первых рядах предварительно заценив че там журналюги в среднем по-наоценивали За одно дам просраться 4090 что бы она записала термопрокладками и завыла дросселями, а то дрянь такая без дела чахнет в всяких Factorio, и прочих Zero Sievert/Terraria/Hades/Rogue Legacy и тд...
-
Sanьka
Member
А до 6090 не й ДЛЦ випустять, тому чекай одразу 7090 щоб вже по повній відірватисьVpupkin: ↑ 18.11.2024 16:47Ну добре, до релізу 5090 ще й баги пофіксять
-
The_Rusik
Member
Telcontar
1. Умные люди подписки не покупают
2. Нужно продавать игру, а не давать в аренду, тогда может и продажи лучше будут
3. Платят за хорошие игры...
1. Умные люди подписки не покупают
2. Нужно продавать игру, а не давать в аренду, тогда может и продажи лучше будут
3. Платят за хорошие игры...
-
_Andrik_
Member
Тобто якщо в КоД мене окрім сюжеткі нічого не інтересує , то я мав би послухати вас і купити за 3000 щоб пограти 5 годин і закинути , замість 200 грн за підписку пройти сюжет і закинути ? Плюс до того спробувати інші ігри
Логіка рівня "бох" у вас
-
The_Rusik
Member
_Andrik_
Если бы вы цитировали весь текст, то были бы умнее. А так сами себе противоречите. Код за 3к и всего 5 часов игры. Только лох купит, я просто пройду стороной этот мусор.
Если бы вы цитировали весь текст, то были бы умнее. А так сами себе противоречите. Код за 3к и всего 5 часов игры. Только лох купит, я просто пройду стороной этот мусор.
-
IronAngel72
Member
На початок росагресії в 14 році медіамаркером став російський довгоочікуваний фільм Вій. Сьогодні з'явиться довгоочікуваний український медіамаркер!
-
fantomrulezz
Member
The_Rusik: ↑ 20.11.2024 10:031. Умные люди подписки не покупают
Електронергію, воду та опалення назавжди вже купили?
-
Spiryt
Member
Cмешное утверждение. Ведь получается, что на ПК игры начали покупать, как раз когда их начали сдавать в аренду. А то когда в нулевых продавали диски, то все чаще можно было услышать, что пк, как игровая платформа мертв. Достаточно вспонить сколько релизов, в свое время, просто игнорировало ПКThe_Rusik: ↑ 20.11.2024 10:03 Telcontar
-
Shaolin_Style
Member
стоило было взять за 800грн до переоценкиEnthusiast: ↑ 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 Коли будуть знижки візьму, не горить...
услуги жкх поставляют всегда по подписке одни и те же. А вот игры из геймпасса могут убрать или заменить на то что менеджер посчитает актуальным в этом месяце. По этому покупка более логична, если планируешь вернуться к игре в будущем.fantomrulezz: ↑ 20.11.2024 10:42The_Rusik: ↑ 20.11.2024 10:031. Умные люди подписки не покупают
Електронергію, воду та опалення назавжди вже купили?
-
DuckRider
Member
Пк как платформа ожило благодаря толстому бородатому деду, выпустившему игру про немого физика-ядерщика и приложение-браузер в котором можно скачать другие игры без малвари. Остальные - это присосавшиеся к этому пиявкиSpiryt: ↑ 20.11.2024 10:45Cмешное утверждение. Ведь получается, что на ПК игры начали покупать, как раз когда их начали сдавать в аренду. А то когда в нулевых продавали диски, то все чаще можно было услышать, что пк, как игровая платформа мертв. Достаточно вспонить сколько релизов, в свое время, просто игнорировало ПКThe_Rusik: ↑ 20.11.2024 10:03 Telcontar
-
Dirty_vibe
Junior
Мені от цікаво, чому ніякої протекції по типу денуви немає в грі? Якщо я не помиляюсь то навіть той атомік харт досі не зламали, який профіт не захищати гру
Буде історія як з кіберпанком на релізі, коли я купивши гру в стімі качав її довше ніж вона з'явилася на торентах
Буде історія як з кіберпанком на релізі, коли я купивши гру в стімі качав її довше ніж вона з'явилася на торентах