Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
-
fantomrulezz
Member
Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam
Гарній грі - гарних продажів
Коли там почнеться передзавантаження?
Гарній грі - гарних продажів
Коли там почнеться передзавантаження?
-
er[socrates]
Member
В XBOX GamePass сразу попадает?
-
mgerchik
Member
на консолях вроде как уже доступно к предзагрузке.fantomrulezz: ↑ 18.11.2024 16:34Коли там почнеться передзавантаження?
-
Vpupkin
Member
Ну добре, до релізу 5090 ще й баги пофіксять.
-
McClane_Junior
Junior
Не піратьте тіпи, Сталкар 2 раз в житті виходить, не гріх купити
Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
"Stalker 2 will be a symbol of a nation, of resilience, and of a people that will never stop fighting"
"Stalker 2 will be a symbol of a nation, of resilience, and of a people that will never stop fighting"
-
Kullerok
Member
Согласен пока не выйдет 5090 я в сталкер играть не буду. Зачем портить впечатления от низкого фпсVpupkin: ↑ 18.11.2024 16:47 Ну добре, до релізу 5090 ще й баги пофіксять.
-
Donate
Member
Я чую там багато за що замовчують до релізу.McClane_Junior: ↑ 18.11.2024 16:55 Не піратьте тіпи, Сталкар 2 раз в житті виходить, не гріх купити
Тому що якщо труть теми про те що в рекомендованих замовчали що це з 70% скейлом налаштування
-
Telcontar
Member
Як вже сказали вище - не буде для ПК бо немає захисту. Вже викотили й час релізу - о 18-ій по Києву.fantomrulezz: ↑ 18.11.2024 16:34 Коли там почнеться передзавантаження?
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Можна ж спокійно почекати оглядів та тестів продуктивності від незалежних оглядачів. А потім вже приймати рішення.Donate: ↑ 18.11.2024 17:02 Я чую там багато за що замовчують до релізу.
Тому що якщо труть теми про те що в рекомендованих замовчали що це з 70% скейлом налаштування
-
Donate
Member
Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...Telcontar: ↑ 18.11.2024 17:05 ожна ж спокійно почекати оглядів та тестів продуктивності від незалежних оглядачів. А потім вже приймати рішення.
Більшість з котрих які гру до кінця не проходять. Оце пробачте оглядачі. Тому що потрібно йти робили ролик по грі інакше переглядів не буде.
Тестування навідь тої ж гри повинно бути взагалі більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат Тяп ляп та готово.
Последний раз редактировалось Donate 18.11.2024 17:10, всего редактировалось 1 раз.
-
Telcontar
Member
Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.Donate: ↑ 18.11.2024 17:07 Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Тому що тестування навідь тої ж гри повинно бути більш ретельним...
Так як потрібно брати кожне налаштування і дивитись в цілому на що воно впливає. Що можливо без проблем для користувача занизити що жере багато що мало.
Більшість тестів це беремо карту бацаємо пресет і дивимося на результат Тяп ляп та готово.
-
VovaII
Member
Це так ПК навантажує, що Денуво не стали встановлювати? — Жарт.Grava: ↑ 18.11.2024 16:39Не буде на пк, бо немає ніяких денув,
— Кожному своє. Прихильники і на старті пройдуть, а потім і на 5090, а потім і на 6090.Kullerok: ↑ 18.11.2024 16:58Согласен пока не выйдет 5090 я в сталкер играть не буду. Зачем портить впечатления от низкого фпс
-
McClane_Junior
Junior
Так а яка різниця, ну пройдете в 1080p на середніх з DLSS ON. Вийде 5000 серія, вийде 6000та, візьмете 5070/80 б/в, крутонете фулл вправо, 1440p - пройдете ще раз. Говорите так, ніби сталкер гра на один раз пройти і забути. Тут аномалі до дирок затирають по 10 разів. Панове які не вкурюють унікальність ситуації, у нас існування української державності під питанням, проте ми досі тримаємось, ще й маємо змогу пограти в 2й сталкер в ці нелегкі часи. а ви про фпс. Та хай навіть баг на базі, вильоти кожні 30хв, - ху керс
-
Lekrs
Member
McClane_Junior
Мі керс, доки гру гарненько не пропатчать, грати не буду. В закладках всерівно ще 70+ ігр очікують на проходження.
Мі керс, доки гру гарненько не пропатчать, грати не буду. В закладках всерівно ще 70+ ігр очікують на проходження.
-
VovaII
Member
— Які внутрішньоігрові транзакції? Гра ще ж не вийшла.Під час складання вищезгаданого рейтингу враховуються доходи від продажу ігор і доповнень до них, а також внутрішньоігрових транзакцій.
В першому Сталкері, один вильот "лікував" добігши, з Н-ного разу, і пустивши чергу(з АК-47) в недобитого бандита, поки із ним не почав говорити інший сталкер. — Аномалія.McClane_Junior: ↑ 18.11.2024 17:12Та хай навіть баг на базі, вильоти кожні 30хв, - ху керс
-
Donate
Member
Саме так. Це одноразова гра як і будь який інший проект. Знаючи що до чого грати в сталкера абсолютно не цікаво.McClane_Junior: ↑ 18.11.2024 17:12 Так а яка різниця, ну пройдете в 1080p на середніх з DLSS ON. Вийде 5000 серія, вийде 6000та, візьмете 5070/80 б/в, крутонете фулл вправо, 1440p - пройдете ще раз. Говорите так, ніби сталкер гра на один раз пройти і забути. Тут аномалі до дирок затирають по 10 разів. Панове які не вкурюють унікальність ситуації, у нас існування української державності під питанням, проте ми досі тримаємось, ще й маємо змогу пограти в 2й сталкер в ці нелегкі часи. а ви про фпс. Та хай навіть баг на базі, вильоти кожні 30хв, - ху керс
Added in 31 seconds:
Будь ласка декілька підпишусяTelcontar: ↑ 18.11.2024 17:09Це не так. Вистачає хороших іноземних оглядачів, які роблять контрольовані і ретельні тести. А огляди по оптимальним налаштуванням теж випустять за кілька днів.Donate: ↑ 18.11.2024 17:07 Огляди та тести роблять пробачте зачасту не професійні люди...
Тому що тестування навідь тої ж гри повинно бути більш ретельним...
-
Kullerok
Member
Ну для лютых фанатов это вечная бродилка тут не поспоришь. Знакомый в тень Чернобыля лет 10 играл. Но для нормальных людей 1 раз пройти достаточно. Для таких как я наверно придется пару раз если там будут достижения которые с 1 захода не выполнить.McClane_Junior: ↑ 18.11.2024 17:12 Так а яка різниця, ну пройдете в 1080p на середніх з DLSS ON. Вийде 5000 серія, вийде 6000та, візьмете 5070/80 б/в, крутонете фулл вправо, 1440p - пройдете ще раз. Говорите так, ніби сталкер гра на один раз пройти і забути. Тут аномалі до дирок затирають по 10 разів. Панове які не вкурюють унікальність ситуації, у нас існування української державності під питанням, проте ми досі тримаємось, ще й маємо змогу пограти в 2й сталкер в ці нелегкі часи. а ви про фпс. Та хай навіть баг на базі, вильоти кожні 30хв, - ху керс
-
Nemo4k
Member
Я надіюсь оптимізацію не забули завести а то буде так як в кіберпанк та батла 2042.
-
Enthusiast
Member
Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 Коли будуть знижки візьму, не горить...
-
Alligator
Member
Якби ти хотів то без проблем купив би за 800+ до підвищення цін.Enthusiast: ↑ 18.11.2024 17:59 Та щас я, розбіжуся купляти за 1399 гривень, тим більш за 1899 чи 2549 Коли будуть знижки візьму, не горить...