Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Зоряна
Junior

slando це нинішній olx?
pelia
Member

Зоряна: 10.11.2024 13:25 slando це нинішній olx?
ух, ви зі сплячки прокинулись? Лох викупив сландо ще у 2011, а у 2014 провір повний ребрендинг
SEREGAFOX
Member

Было скучно ... , очередной раз пообщался с тех поддержкой олх :-) продажи вроде туго бедно идут, отрицательных отзывов, за все года - ни одного ! а рейтинг идёт в минус.... Ответить что это за удмуртская лоХика/математика - так и не смогли даже за весь день ... :facepalm: :lol: всё что нужно знать про "рейтЯнг" на олЭхЕ ... :laugh: :lol: :laugh: и "ровности" конечностей у писак, этого глюкодрома :-)
P.S. на самом деле, как бы на ..... ть на этот их "порожняково/бесполезный" на самом деле рейтинг, но было интересно услышать хоть какой то, вменяемый ! ответ :-/
Nuclear World
Member

pelia: 10.11.2024 13:28
Зоряна: 10.11.2024 13:25 slando це нинішній olx?
ух, ви зі сплячки прокинулись? Лох викупив сландо ще у 2011, а у 2014 провір повний ребрендинг
ну есть такие люди которые даже ни разу ничего не отправляли новой почтой..., причём далеко которые не в возрасте
pelia
Member

Я взагалі не знаю як той рейтинг працює, у мене ні разу не запитали відгук, та і ті відгуки не подивитись, брєд
movi
Member

SVVAT: 08.11.2024 13:51Столько пафоса и букв,не поленился.
Пф! в мене в одному оголошенні 9 000 букв. І ще є що людям сказати))
fds2002
Junior

pelia

отзывы откроют, попозже. и на покупателей тоже отзывы будут, еще позже. если конечно olx доживет до этого момента...
yupi
Member

Открывать отзывы в том виде, каком они есть... Ну это такая себе затея, тк бОльшая половина там их пишут бред, который не касается продаж абсолютно
nummus777
Junior

Спілкувався з потенційним покупцем по телефону, а він мені почав розповідати про якісь міфічні коди підтвердження, які мусять йому прийти при оформленні OLX доставки, на що я йому відповів, щоб не вішав лапшу, а він сказав, що я погано з ним спілкуюся і поклав слухавку. Це якась нова схема розводу чи я некоректно спілкуюся з покупцем?
Skoda
Junior

SVVAT
Да вряд-ли там с тюрьмы.
Обычно "кол центры" создаются, но там им нет дела до клепания отзывов или чтоб кого-то наказать. Там бабки зарабатывают с простофиль.

Скорее всего малолетки какие- то, им нефиг делать, обидчивые порой - вот и пишут.

Поэтому стараюсь вежливо общаться, а если заранее вижу сходу бред в сообщении - лучше вообще не отвечать.

Отзыв негативный удалили, все же... Малость - а приятно.

Отправлено спустя 56 секунд:
nummus777
Никому никогда никакие коды нельзя передавать. Это мошенники 100%.
Ektalion
Member

nummus777: 11.11.2024 15:48 Спілкувався з потенційним покупцем по телефону, а він мені почав розповідати про якісь міфічні коди підтвердження, які мусять йому прийти при оформленні OLX доставки, на що я йому відповів, щоб не вішав лапшу, а він сказав, що я погано з ним спілкуюся і поклав слухавку. Це якась нова схема розводу чи я некоректно спілкуюся з покупцем?
З підключенням до інтернету! Лохотрон старий як світ.
Skoda
Junior

"Тож ми раді повідомити, що збираємося запустити нову, більш прозору систему оцінювання.

Вона ще не готова, але ми хочемо показати вам, якою вона буде!

Тільки покупці, які придбали (і отримали) товар з OLX Доставкою, зможуть оцінити свій досвід покупки. Таким чином, оцінки ґрунтуватимуться на реальних покупках. Немає покупки — немає оцінки."

Наконец-то!!!!
Hotspur
Member

Skoda: 18.11.2024 14:29Тільки покупці, які придбали (і отримали) товар з OLX Доставкою, зможуть оцінити свій досвід покупки. Таким чином, оцінки ґрунтуватимуться на реальних покупках. Немає покупки — немає оцінки."
нарешті.
ddO
Member

Skoda
Hotspur
Тобто, якщо продавець пришле на "прокатить" несправний товар, Ви це побачите у відділенні пошти та від нього відмовитесь, то про такий "досвід" оцінити продавця неполучиться?
movi
Member

ddO: 18.11.2024 15:20Тобто, якщо продавець пришле на "прокатить" несправний товар, Ви це побачите у відділенні пошти та від нього відмовитесь, то про такий "досвід" оцінити продавця неполучиться?
Так, трохи не зрозуміло.
А до речі що там про оцінку покупців пишуть?
Взагалі, "лохи" вигадують велосипед. Система оцінок як на SkyLots мене цілком влаштовує.

Відправлено через 6 хвилин 12 секунд:
спойлер
відгуки.jpg
відгуки
7mindfields
Member

Тобто старих відгуків не буде взагалі? Мова про ті, які залишали саме після покупки
Skoda
Junior

Я думаю старі відгуки залишаться. Прикрутять новий механізм, але який його алгоритм- побачимо з часом...
ilaixxx
Junior

Вітаю. Вчора отримав лист на пошту з повідомленням, що в моїх оголошеннях параметр власник/бізнес змінено. Тобто я став професійним користувачем. І це при тому, що на аккаунті трохи більше десяти успішних угод за рік. Деякі продавці мають по 50+, десятки одночасно активних оголошень, але статус стоїть приватна особа. Як це розуміти? І чи є якийсь спосіб позбавитися цього статусу чи це вже вирок?
NFS-Racer
Member

ilaixxx
Не залежить від кількості оголошень. Можливо продавали кілька одиниць одного товару чи відновлювали оголошення після успішної ОЛХ-доставки. Пишіть у підтримку, чат, спитайте чому так, можливо вас перевело автоматично і є шанс повернути статус приватного продавця.
ilaixxx
Junior

NFS-Racer
Так, продавав декілька схожих товарів і відновлював оголошення. Тому писати в підтримку, мабуть, не має сенсу. Знайшли підприємця. 12 успішних угод за 12 місяців, настав час ділитися.

Просто цікаво, як зараз продавати дрібні товари. За оголошення заплати, за олх доставку заплати і залишаєшся ні з чим. І до того ж треба вкластися в один місяць, бо ще в мінус вийдеш.
Ответить