7mindfields: ↑
18.11.2024 13:21
Після клавіатури за 300грн? Повірив
Та й шукати новий борд без затримок в наших магазинах за 1500-2000грн це якась прохолодна історія
чому ні? проблема тут інша - нема оглядів з вимірюваннями латенсі для дешевих клавіатур, бо
1) нема чим
2) не вважають потрібним, бо кому це потрібно, геймери куплять вутінг та інше
а так то мати у дешевій клавіатурі низьку затримку нема ніяких проблем фактично то.
leif: ↑
18.11.2024 13:24Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Плюс у мене світчі на гммк про зараз з актуацією на 1мм замість дефолтних 2мм на абсолютній більшості "звичайних" механічних світчів. Гамерські можливо, теж додає трохи.
в мене на аттак шарк свічи з активацією в гейм-моді 0,5мм. а от яка там затримка - х.з стенд для вимірювання зібрати може...
Відправлено через 40 секунд:
18.11.2024 13:52artko
От тільки не завжди вона там є. Мав колись справу з кейкроном к6, це настільки тормозна клавіатура, що грати на ній буквально боляче
це вже інше питання. можна. але, схоже, вендори вливають дефолтну прошивку від виробника контролерів - "и так сойдет!"
leif
Ну если вес 1кг то моя подставка выдвижная древняя выдержит думаю)))
Как вам Аула ф75 по цене/качество ? стоит брать?
Мне цена подходит и 5 мс за 4к грн наверное не на каждой клаве будет. 7mindfields
Почему 1-2 к грн...я писал 3-4
А вам как Аула ф75 по цене 4к
Сейчас скидки или типо скидки
Ramiras
А чому не купити на Алі експресі? Там же 2к зараз і безкоштовна доставка.
Аула ф75 нормальна бюджетна клавіатура. Якщо маєте 100$ на клавіатуру краще взяти рейні75 або воміер
Тому що після мембранки за 7$ будь-який борд буде відчуватися як нереальний буст. При чому я впевнений що він сам не розуміє навіщо йому це
Ну единственное что я хочу понять разницу в задержке за 7$ и за 100$ +-
Я приведу пример....играю я в танках нажимаю влево или вправо и такое ощущение что когда я нажимаю влево то танк поворачивает с минимальной задержкой,но задержка эта ощущаеться...вот я не хочу что бы такая задержка была...
но и в других играх соответственно.
Пинг на серверах маленький я смотрел.
Ну это я рассказал как я вижу со стороны полного аматора,тоесть меня
Відправлено через 33 хвилини 6 секунд:
18.11.2024 14:41Ramiras
Аула ф75 нормальна бюджетна клавіатура. Якщо маєте 100$ на клавіатуру краще взяти рейні75 або воміер
7mindfields: ↑
18.11.2024 13:52
Тому що після мембранки за 7$ будь-який борд буде відчуватися як нереальний буст. При чому я впевнений що він сам не розуміє навіщо йому це
Я приведу пример....играю я в танках нажимаю влево или вправо и такое ощущение что когда я нажимаю влево то танк поворачивает с минимальной задержкой,но задержка эта ощущаеться...вот я не хочу что бы такая задержка была...
Відправлено через 33 хвилини 6 секунд:
Весь той перелік, шо я писав треба замовляти з Алі або олх, клави в ціні 2000-2700~, на розеткі оверпрайс.
Граю в танки і пабг на Епомейкері, як пишуть у неї 10мс, в 100+ фпс / 100 герц, затримок в управлінні не відчуваю
Тому що алі не панацея, шукав собі рейні75 про в одному кольорі, замовляв в двох магазинах, обидва з високим рейтингом, один з “choice” тегом, в першому продана каже що піднялась ціна щоб не апрувити мій ордер і кидає лінк на доплату через якийсь скам сервіс, другий каже що товар «аут оф сток», хоча раніше підтвердив що є в наявності перед замовленням, при чому товар продовжує висіти в стоку.
7mindfields
Ну буває, не пощастило. Це ж не означає, що на Алі не можна купувати чи що там завжди таке. В більшості випадків все окей. Я останнім часом купував там різне, і клавіатурне в тому числі і все вдало пройшло, без жодних проблем.
Нащо те одоробло м3 якщо можна взяти бейрбон м1 в3 за 2200 з купонами
18.11.2024 17:337mindfields
Ну буває, не пощастило. Це ж не означає, що на Алі не можна купувати чи що там завжди таке. В більшості випадків все окей. Я останнім часом купував там різне, і клавіатурне в тому числі і все вдало пройшло, без жодних проблем.
Не означає, з фірмовими магазинами на алі, типу Akko, durock, gl.inet таких проблем немає, все інше сраний скам (виключно мій експірієнс)
Ramiras: ↑
18.11.2024 15:26
Весь той перелік, шо я писав треба замовляти з Алі або олх, клави в ціні 2000-2700~, на розеткі оверпрайс.
Граю в танки і пабг на Епомейкері, як пишуть у неї 10мс, в 100+ фпс / 100 герц, затримок в управлінні не відчуваю
7mindfields
Купував в різних. і в фірмових і в не дуже. За літо-осінь десь покупок 15 зробив. В усіх випадках все було окей. Навіть в якомусь стрьомному магазі взяв акриловий ковпак для cycle7 (frl не надто розповсюджений форм фактор, знайти на нього брендові ковери не так просто). ну, щоб накривати зверху від пилу, коли не корисиуєшся. навіть не сподівався ні на що з ним, аж виявився цілком собі норм за 25 баксів чи скільки там, я вже не пам'ятаю, може 20. І запакували добре. Ще світчі якісь купував в нефірмовому магазі, теж ок. З великими то й взагалі нема питань. Коротше, може станеться халепа і не пощастить, але все ж спробувати купити варто. Коли різниця в ціні 2к Vs 3к, як мінімум.
А щодо формі факторів, то, як на мене, найкрутіший формат це, поза будь яким сумнівом, TKL. в першу чергу через звук, який в таких розмірах зробити дійсно гарним виходить краще. ну і зовнішнє мені найбільше він подобається. На другому місці — FRL, на третьому — 60%, на четвертому — 65% і лише потім 75%. Це, звісно, суб'єктивщина тотальна. Комусь ще більші клавіатури подобаються, хтось далі 65% не вилізає. але, як на мене, все що більше ткл це вже зайве, а все що менше не дає того жирного відчуття. А ткл як раз оптимально: достатньо габаритів і матеріалу, щоб зробити гарний звук і не така вже велика клавіатура все одно. І виглядає офігєнно.
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Втім, недорогих ткл у мене не було, тому як там співвідношення між ткл і меншими форм-факторами в початковому/середньому сегменті по звуку і загальних відчуттях, я точно не знаю. Можливо, менше різниці буде.
Це вже як пощастить, замовляв мишу зі звичайним 1к ресівером, мені взагалі прислали більш дорогий 4к варіант; порадив потім цей магазин на форумі - людині тиждень мізки проколупали і нічого не відправили.
leif
WS Pearl Switch на тест випадково не брали? Перемикач зі стемом на кулько-підшипнику, як вони взагалі це придумали?
Kosdnepr
Ні. дивився на нього, теж цікаво було, що воно таке, але врешті решт взяв замість них ws morandi. Найпопулярніший світч від них, здається, і кажуть, що непоганий. Але руки змастити поки не дійшли, лежать сухі.