Последние статьи и обзоры
Новости
Corsair заявила про готовність своїх блоків живлення до наступного покоління відеокарт
-
MyEAs
Member
Предлагаю обсудить Corsair заявила про готовність своїх блоків живлення до наступного покоління відеокарт
Я трохи випав з інформаційного простору про БЖ.
Чи можна буде купити кабель який матиме ПСИ на одному кінці, а на іншому 12ВРМ.
Бо пам'ятаю лише новини з неякісними переходниками з ПСИ на 12ВРМ.
-
Koluchiy
Member
Я не знаю чи підійде до вашого БЖ таке, але у Corsair є такі кабелі - https://www.corsair.com/se/ru/p/pc-comp ... 3zR77n_pa4MyEAs: ↑ 15.11.2024 14:59 Предлагаю обсудить Corsair заявила про готовність своїх блоків живлення до наступного покоління відеокарт
Я собі схожий для свого Seasonic купував - https://seasonic.com/12vhpwr-cable/
Последний раз редактировалось Koluchiy 15.11.2024 15:14, всего редактировалось 1 раз.
-
Afit
Member
Так в комплекті з видяхой вже йдуть перехідники на 12+4MyEAs: ↑ 15.11.2024 14:59 Предлагаю обсудить Corsair заявила про готовність своїх блоків живлення до наступного покоління відеокарт
-
Dilfin
Member
Якщо немає в комплекті з відеокартою, то можна купити, тільки не купляйте не перевірені китайські.
-
Keyser Soze
Member
"Гори, гори ясно..."
-
Azar1K
Junior
Через кілька років будуть 24 пінові, як до МоБо. Може навіть розпіновку зроблять однаковою, щоб не було різниці, шо куди втикати
-
dr31k0
Member
Koluchiy
Коли тільки вийшли 12VHPWR відяхи цікавився тим питанням і тоді масово були перехідники 3х8 (4х8) to 12VHPWR а тепер бачу достатньо 2х8. (на 600w???)
Цікаво впливає на нагрів дротів? У вас на якій карті стоїть і скільки споживає?
Коли тільки вийшли 12VHPWR відяхи цікавився тим питанням і тоді масово були перехідники 3х8 (4х8) to 12VHPWR а тепер бачу достатньо 2х8. (на 600w???)
-
Koluchiy
Member
Я купив цей перехідник, але ще не використовував. Через відключення електроенергії влітку - купив ігровий ноутбук замість десктопної відеокарти.dr31k0: ↑ 15.11.2024 16:31 Koluchiy
-
MyEAs
Member
Дякую всім. Офіційно мій блок не підтримує АТХ3.0/3.1. Але є деякі люди на редіті котрі використовують і в них все нормально.
-
vsx
Member
и сколько на вашем ноутбуке можно играть?Koluchiy: ↑ 15.11.2024 16:45 Я купив цей перехідник, але ще не використовував. Через відключення електроенергії влітку - купив ігровий ноутбук замість десктопної відеокарти.
-
Afit
Member
Він повинен бути. Nvidia забов'язала додавати їх до комплекту. Причому від визначеного виробника. В мене з джет стримкою на конекторі навіть назва Nvidia. При тому що в комплекті з цією картою більше нічого не передбачено. Навіть заглушок)Dilfin: ↑ 15.11.2024 15:42 Якщо немає в комплекті з відеокартою, то можна купити, тільки не купляйте не перевірені китайські.
-
maksim2020
Member
У мене є 2 1000Вт Corsair RM1000x - один стандартний, другий ATX3.1. Той, що 3.1, має кабель 12VHPWR в комплекті, але він доволі цікавий - з однаковими конекторами на кінцях. Тобто, це не стандартний Type4 -> 12VHPWR, а 12VHPWR -> 12VHPWR.
-
Yalg
Member
Проблемы людей с ВК за пол килобакса и выше.
Предварительно:
5090 - 500W
5080 - 350W
5070 - 220W
5060 - 170W
5050 - 100W
Предварительно:
5090 - 500W
5080 - 350W
5070 - 220W
5060 - 170W
5050 - 100W
-
Ektalion
Member
Він є, але якість його на рівні самопайки. Можна сказати, що його немаєAfit: ↑ 15.11.2024 17:45 Він повинен бути. Nvidia забов'язала додавати їх до комплекту. Причому від визначеного виробника. В мене з джет стримкою на конекторі навіть назва Nvidia. При тому що в комплекті з цією картою більше нічого не передбачено. Навіть заглушок)
-
oversteve
Member
в 12VHPWR 6 ліній живлення, в 8-піні 3 лінії живлення, так що по хорошему має вистачати 2х 8-пінів, але є нюанси - самі піні, які використовуються в проводах і перехідниках мають витримувати потрібний струм, ну і власне сам бж має витримувати 300Вт на роз'ємі, якщо треба вивести 600Вт з 2хdr31k0: ↑ 15.11.2024 16:31 Koluchiy
-
daesz
Member
Якщо БЖ старий - то швидше за все ні, там вже 5 покоління шнурків вийшло від корсара і в самому останньому конектори зі сторони БЖ (ті що у вашому випадку будуть рсіе) не стандартного розміру, тобто в старий БЖ ніяк не полізуть.MyEAs: ↑ 15.11.2024 14:59 Предлагаю обсудить Corsair заявила про готовність своїх блоків живлення до наступного покоління відеокарт
Хоча ні - на диво є 12х6 під тайп4 БЖ : https://www.corsair.com/us/en/p/pc-comp ... cp-8920331 (індивідуально обплетений) чи https://www.corsair.com/us/en/p/pc-comp ... cp-8920284 (звичайний)
-
Nemo4k
Member
Вони напевно так само як інтел 200ватні проци випускають проводять тести спочатку на користувачах сгорає потім кажуть ми вирішемо цю проблему з часом.