Ну звісно, якщо юзер сказав, що це деградація, значить це вона і є, інших причин для вильоті не існує в природі (особливо в контексті 4090 там за поисиланням, 12vhpwr забули і проблеми з БЖ). От прямо як в цій темі - 9800х3д згорів бо гівняний проц, а не тому що юзер - ламер і криво його вставив у сокет, правильно? Ми ж юзерам віримо чи як? Чи там де вам вигідно ви вірите юзерам, там де не вигідно - юзери ламери?Lorichic: ↑ 14.11.2024 13:08Нчего подобного, это констатация факта основаная на отзывах простых людейGreenMile: ↑ 14.11.2024 12:53Ну тобто у вас жодного, зате гучні заяви робитиНе надо других за ламеров считатьGreenMile: ↑ 14.11.2024 12:53А ми впевнені, що ці чотири випадки - це саме через деградацію проців, а не через щось інше сталось?
https://community.intel.com/t5/Processo ... anguage=en
Последние статьи и обзоры
Новости
Зафіксовано перший випадок вигоряння процесора AMD Ryzen 7 9800X3D
-
GreenMile
Member
-
Nortrom
Member
https://quasarzone.com/bbs/qn_hardware/ ... id=1751444По факту, нужно ждать другой случай выгорания чтобы делать выводы.
-
MessiaH
Member
Nortrom
Всё на китайском
Всё на китайском
-
alexeygalas
Member
Cirax
Так, я теж згоден. Якщо будуть ще репорти - тоді явно проблема в мікрокоді або прошивці UEFI.
А може це поодинокий випадок і все нормально.
Бажаю, щоб обидва виробники цп не мали проблем і вболіваю за обидва. Бо хочу оновити і робочу станцію і ігрову станцію. І на 9800x3d мічу в тому числі )).
Але те, що з року в рік все більше виробники економлять на матеріалах - це факт
Так, я теж згоден. Якщо будуть ще репорти - тоді явно проблема в мікрокоді або прошивці UEFI.
А може це поодинокий випадок і все нормально.
Бажаю, щоб обидва виробники цп не мали проблем і вболіваю за обидва. Бо хочу оновити і робочу станцію і ігрову станцію. І на 9800x3d мічу в тому числі )).
Але те, що з року в рік все більше виробники економлять на матеріалах - це факт
Последний раз редактировалось alexeygalas 14.11.2024 13:32, всего редактировалось 1 раз.
-
Lorichic
Member
не видишь разницы между выломаным сокетом у амд и "всё работает в стоке, но рандомные синьки" в случае с интел? Не пиши мне больше, валяй дурочку на сторонеGreenMile: ↑ 14.11.2024 13:16Ну звісно, якщо юзер сказав, що це деградація, значить це вона і є, інших причин для вильоті не існує в природі (особливо в контексті 4090 там за поисиланням, 12vhpwr забули і проблеми з БЖ). От прямо як в цій темі - 9800х3д згорів бо гівняний проц,
-
GreenMile
Member
Нарешті зрозуміли рівень ваших аргументів? Добре, це те що я хотів донестиLorichic: ↑ 14.11.2024 13:30не видишь разницы между выломаным сокетом у амд и "всё работает в стоке, но рандомные синьки" в случае с интел? Не пиши мне больше, валяй дурочку на сторонеGreenMile: ↑ 14.11.2024 13:16Ну звісно, якщо юзер сказав, що це деградація, значить це вона і є, інших причин для вильоті не існує в природі (особливо в контексті 4090 там за поисиланням, 12vhpwr забули і проблеми з БЖ). От прямо як в цій темі - 9800х3д згорів бо гівняний проц,
П.С. Рандомні синьки ж у нас бувають ВИКЛЮЧНО від деграднутих проців. Пам'ять, там ніколи такого не давала, наприклад, еге ж?
-
Nortrom
Member
В хроме же есть автопереводы страниц
-
MetalistForever
Member
-
Lorichic
Member
Ну объясни это людямGreenMile: ↑ 14.11.2024 13:35Пам'ять, там ніколи такого не давала, наприклад, еге ж?
viewtopic.php?p=3880577#p3880577
-
Quark
Junior
якщо я правильно розумію, другий випадок теж на платі MSI Tomahawk X870 стався? виходить, там якась проблема з сокетом, якщо так то це сумно, бо саме така плата у мене вдома чекає на проц... (дивно що з іншими процами таких проблем не було, плата ж не вчора в продажі з'вилась)Nortrom: ↑ 14.11.2024 13:26https://quasarzone.com/bbs/qn_hardware/ ... id=1751444По факту, нужно ждать другой случай выгорания чтобы делать выводы.
-
Kullerok
Member
Так а когда там релиз 9950 х3d
-
Skeefeeng
Member
Так вы хоть переводчик заюзайте, это та же плата и проц, что и в изначальной новости. Похоже gamers nexus выкупил ее у юзера для исследования.Quark: ↑ 14.11.2024 15:17якщо я правильно розумію, другий випадок теж на платі MSI Tomahawk X870 стався? виходить, там якась проблема з сокетом, якщо так то це сумно, бо саме така плата у мене вдома чекає на проц... (дивно що з іншими процами таких проблем не було, плата ж не вчора в продажі з'вилась)
-
Quark
Junior
там на форумі ще одна людина відписалась, що у неї аналогічна проблемаSkeefeeng: ↑ 14.11.2024 15:39Так вы хоть переводчик заюзайте, это та же плата и проц, что и в изначальной новости. Похоже gamers nexus выкупил ее у юзера для исследования.Quark: ↑ 14.11.2024 15:17
якщо я правильно розумію, другий випадок теж на платі MSI Tomahawk X870 стався? виходить, там якась проблема з сокетом, якщо так то це сумно, бо саме така плата у мене вдома чекає на проц... (дивно що з іншими процами таких проблем не було, плата ж не вчора в продажі з'вилась)
перший випадок:
другий:
-
SPEC1AL1ST
Junior
Так второй вроде тоже с сокетом не то что-то сверху
-
Quark
Junior
правильно, і мат плата таж сама, саме тому в мене і питання, це проблемні сокети у мсі, чи просто два рукожопа зустрілися на просторах інтернету (в це вже менше вірю)?SPEC1AL1ST: ↑ 14.11.2024 15:48 Так второй вроде тоже с сокетом не то что-то сверху
-
Dark_Angel3000
Member
якщо контакт хреновий, а по цім пінам летить сотня ампер - тоді нема чому дивуватись
згадайте 4090 з недовтиками адаптеру
+ якби був косяк в якійсь напрузі - горіли б не піни на сокеті, а блоки в проці - не?))
або навіть якщо і ніжки - то по схожій схемі
тут я бачу лише - "в мене руки зі сраки - спалив проца, але хай буде хайп"
згадайте 4090 з недовтиками адаптеру
+ якби був косяк в якійсь напрузі - горіли б не піни на сокеті, а блоки в проці - не?))
або навіть якщо і ніжки - то по схожій схемі
тут я бачу лише - "в мене руки зі сраки - спалив проца, але хай буде хайп"
-
waryag
Member
Проци інтела вмирають пачками - всім пофіг два роки.
Згорів один проц АМД - понеслося!
Згорів один проц АМД - понеслося!
-
Борщ
Member
Скільки експердів налізло, які далі заголовка не читають)
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Синий фанбой купил райзен и тут же спалил его. А мог взять стабильный и холодный 285К.
-
GreenMile
Member
Ну скажіть кому саме з тієї теми пояснити? Камраду SVVAT, у якого 13600к перестав 5,8Ггц брати в розгоні при 1,28В, а тепер бере при 1,32? При чому сам він пише: "Можливо співпадіння, а можливо деградація." Більше не пам'ятаю там людей з явними проблемами окрім чуток.Lorichic: ↑ 14.11.2024 15:03Ну объясни это людямGreenMile: ↑ 14.11.2024 13:35Пам'ять, там ніколи такого не давала, наприклад, еге ж?
viewtopic.php?p=3880577#p3880577