Последние статьи и обзоры
Новости
Американські співробітники TSMC подали в суд на керівництво за дискримінацію
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Американські співробітники TSMC подали в суд на керівництво за дискримінацію
"де їх навчали працювати з американським персоналом без криків і тиску. " Я думаю , дальше можно не объяснять
"де їх навчали працювати з американським персоналом без криків і тиску. " Я думаю , дальше можно не объяснять
-
VovaII
Member
Он значить як виробляють надсучасну електроніку! Криками і тиском. А хтось і досі вірить у цивілізований світ.
-
Scoffer
Member
А я вам сто раз казав шо немає батога - немає роботи. А ви не вірите.
-
Robostyle
Member
В этой новости прекрасно всьо
-
Artempo100
Member
До нас їх треба,азіати були б дуже задоволені , особливо судами
-
AssayMAS
Member
так не нанимай московит - это они только на постуке работают.Scoffer: ↑ 14.11.2024 15:36немає батога - немає роботи
Первейшее дело на работе московита нового постукать - ибо только так субординацию с московитской породой выстраивают...
а если постука не дать то ЛЮБОЙ московит думает что он главный... раз не стуают -> значит бояться -> а раз бояться -> то московит главный и борзометр на полную врубают.
-
Scoffer
Member
AssayMAS
Шо ти мелеш? Ти новину читав? Без батога виходить інтел, або ще гірше - гф, а з батогом лідер ринку тсмц. І це в америці, ага.
Зовсім вже зі своїм лівацтвом.
Шо ти мелеш? Ти новину читав? Без батога виходить інтел, або ще гірше - гф, а з батогом лідер ринку тсмц. І це в америці, ага.
Зовсім вже зі своїм лівацтвом.
-
Sailor Popeye
Member
Cподіваюсь ви не власник якогось малого бізнесу зі штатом працівників)Scoffer: ↑ 14.11.2024 15:36 А я вам сто раз казав шо немає батога - немає роботи. А ви не вірите.
-
penetrator
Member
Странно вообще-то. На фоне Европы права американского работника и так равны нулю. Неужто китайцы сделали их еще хуже?
-
nochnik89
Member
а в ближайшие годы они это узнают, все норм )Artempo100: ↑ 14.11.2024 15:39До нас їх треба,азіати були б дуже задоволені , особливо судами
-
waryag
Member
Навчали, але не навчили!MetalistForever: ↑ 14.11.2024 15:09"де їх навчали працювати з американським персоналом без криків і тиску. "
-
Alexsandr
Member
Судя по требованию знания китайского стараются набрать именно говорящих на китайском.penetrator: ↑ 14.11.2024 16:16 Странно вообще-то. На фоне Европы права американского работника и так равны нулю. Неужто китайцы сделали их еще хуже?
-
MSiAventador
Junior
11.6Лярдів - надто дорогі курси китайської мови
-
Keyser Soze
Member
Интересно, после таких новостей строительство завода TSMC в Дрездене точно взлетит или закроется, как Intel в Магдебурге?
С таким подходом там будет попросту некому работать. Ну, разве что с Тайваня или Китая будут завозить рабсилу.
С таким подходом там будет попросту некому работать. Ну, разве что с Тайваня или Китая будут завозить рабсилу.
-
IvanCh
Member
ні. тут саме східний менталітет де білі по замовчунню люди 2 сорту. до своїх же нормально ставляться.Scoffer: ↑ 14.11.2024 15:36 А я вам сто раз казав шо немає батога - немає роботи. А ви не вірите.
-
Hells Angels
Member
наверное в процессе на откаты уйдет больше бабла чем на все строительствоArtempo100: ↑ 14.11.2024 15:39До нас їх треба,азіати були б дуже задоволені
-
Scoffer
Member
IvanCh
Ага, нормально До своїх вони ставляться ще гірше.
Вся азія виїхала виключно на батогах і в рекордно короткі терміни. Першою почала Японія, потім приєднались чотири тигри, а тепер почала всяка філіпіно-малазійська компанія, все однаковими методами і однаково високою швидкістю розвитку.
Відправлено через 14 хвилин 48 секунд:
Проблема в тому що в глобальному світі доведеться прилаштовуватись до глобальних правил. Що б там собі штати з європами не вигадали, а буде так як у найбільш жорсткого суспільства. Щоб так не було не треба було в глобалізацію гратись. Якби збереглась традиційна колоніальна структура, то азіати ще б років 200 до поточного рівня розвивались, а заходи жирували б. А так все, в глобалізацію пограли, і програли.
Відправлено через 32 хвилини 18 секунд:
Самий треш почнеться коли мудрі західні парцнери подумають шо треба б вже й в Африку заінвестуватись. В Сомалі і оте все
Ага, нормально До своїх вони ставляться ще гірше.
Вся азія виїхала виключно на батогах і в рекордно короткі терміни. Першою почала Японія, потім приєднались чотири тигри, а тепер почала всяка філіпіно-малазійська компанія, все однаковими методами і однаково високою швидкістю розвитку.
Відправлено через 14 хвилин 48 секунд:
Проблема в тому що в глобальному світі доведеться прилаштовуватись до глобальних правил. Що б там собі штати з європами не вигадали, а буде так як у найбільш жорсткого суспільства. Щоб так не було не треба було в глобалізацію гратись. Якби збереглась традиційна колоніальна структура, то азіати ще б років 200 до поточного рівня розвивались, а заходи жирували б. А так все, в глобалізацію пограли, і програли.
Відправлено через 32 хвилини 18 секунд:
Самий треш почнеться коли мудрі західні парцнери подумають шо треба б вже й в Африку заінвестуватись. В Сомалі і оте все
-
Kashtan
Member
Ні.Sailor Popeye: ↑ 14.11.2024 16:11Cподіваюсь ви не власник якогось малого бізнесу зі штатом працівників)Scoffer: ↑ 14.11.2024 15:36 А я вам сто раз казав шо немає батога - немає роботи. А ви не вірите.
Він власник великого бізнесу.
-
daesz
Member
Неможу дочекатись коли тсмс закриють фабрику в США та піднімуть ціну на продукцію, щоб компенсувати втрати, а ми як кінцеві юзери будемо за це розплачуватись бо пару сноуфлейків мелтед