Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор процессора (всякого разного под любые/конкретные нужды + вопросы "потянет ли, хватит ли)
-
Gf_ki11er
Member
Выбираем процессор
Пишите под какие задачи нужен процессор, бюджет, текущую или будущую платформу
Пользуйтесь поиском по теме ( поле "Поиск" - вводите обозначение, например 3570К): вполне вероятно ваш вопрос уже обсуждался
Пишите под какие задачи нужен процессор, бюджет, текущую или будущую платформу
Пользуйтесь поиском по теме ( поле "Поиск" - вводите обозначение, например 3570К): вполне вероятно ваш вопрос уже обсуждался
-
dron48
Junior
я готов и на больше взять. но купон не работает ( я ниже 127 не вижу. https://www.aliexpress.com/item/1005007812873383.html
-
Devijack
Member
dron48
Хм ну ось за 122
https://www.aliexpress.com/item/1005005872370351.html
я добавляю до кошика і автоматично застосовується купон з головної сторінки коли вистачає грошей або пише скільки не вистачає щоб спрацював купон.
Хм ну ось за 122
https://www.aliexpress.com/item/1005005872370351.html
я добавляю до кошика і автоматично застосовується купон з головної сторінки коли вистачає грошей або пише скільки не вистачає щоб спрацював купон.
-
dron48
Junior
-
Devijack
Member
dron48 Спробуй 40NA1111 чи ALIEXPERT40269 чи KNOWYOURSELF40 або хочаб 25NA1111 Ще можна до 360 дозбирати та застосувати 60NA1111 або ALIEXPERT60359 а зайву річ на 60 відмінити.
А взагалі, якщо така сума на таможню потрапить то ніякої вигоди від розпродажу не залишиться. Я свої посилки розділив та купляю по черзі як попереднє замовлення покине склад, бо є шанс що консолідують і потрапить все в одному пакеті на таможню.
А взагалі, якщо така сума на таможню потрапить то ніякої вигоди від розпродажу не залишиться. Я свої посилки розділив та купляю по черзі як попереднє замовлення покине склад, бо є шанс що консолідують і потрапить все в одному пакеті на таможню.
-
yupi
Member
dron48
Большие коды висят на главной с пометкой "restocking" и редко можно их вообще взять
И надо обязательно просить китайцев указывать цену в 50-60$, а то они отправляют сейчас с полной ценой
Большие коды висят на главной с пометкой "restocking" и редко можно их вообще взять
И надо обязательно просить китайцев указывать цену в 50-60$, а то они отправляют сейчас с полной ценой
-
Vlaad13
Member
-
Борщ
Member
Vlaad13
Взагалі не зрозуміло, що ти хотів показати. Давай тоді ще 14900 проти 5600.
-
Vinzy
Member
Взял в итоге себе R7 5800x. Немного горяч. Но я прям доволен. В играх все теже 60-65°. Главное курву ему прогнать как я понял. А то сходу в 80° прыгал.
-
Vlaad13
Member
я думаю всі ж купляють 9800х3д щоб у 1080 погратиБорщ: ↑ 13.11.2024 19:12 Vlaad13
хоч би раз хтось норм тести зробив у 1440 хочаб
-
GreenMile
Member
А який сенс тестувати в 2к, щоб побачити як все впирається у відеокарту?Vlaad13: ↑ 13.11.2024 20:40 хоч би раз хтось норм тести зробив у 1440 хочаб
Ігрову продуктивність проців тестують в низький роздільній здатності, чисто щоб побачити скільки кадрів максимум може відмалювати проц без впливу відеокарти і все. Ну і шо там споживають, звісно. А далі уже дивитесь, шо там конкретні відеокарти можуть і під який тип геймінгу.
От що погано, що мало хто тестує проци в усіляких ММОРПГ, бо там результати часто несподівані порівняно із синглами.
А так, для пересічного геймера, який не кіберспортсмен і не онлайн-задот то в принципі будь якого актуального проца вистачить, я коли обирав то дивився в першу чергу на робочі задачі, бо для ігор в моєму випадку було очевидно, що вистачить.
-
SergN
Member
Саме так. Щоб тим, хто ще не побував в стандартних срачах на форумах з цього питання, пояснити з однієї картинки, що в реальних умовах:GreenMile: ↑ 13.11.2024 22:59А який сенс тестувати в 2к, щоб побачити як все впирається у відеокарту?
Бо продемонструй новачкам штучний тест в 480р, то подумають, що без Х3Д життя немає, вкладуться в проц, економивши на відеокарті. Тож нічого поганого в тестах проців в 2к+ немає, окрім того, що автор тестування перенапружується роботою.GreenMile: ↑ 13.11.2024 22:59 для пересічного геймера, який не кіберспортсмен і не онлайн-задот то в принципі будь якого актуального проца вистачить
-
Vlaad13
Member
також додам було б добре побачити тест не з 4090
умовно взяти збірку на інтелі+нвідіа та зрівняти з повністю червоною, взявши на однакову сумму деталей і побачити різницю
(якої скоріш за все не буде )
умовно взяти збірку на інтелі+нвідіа та зрівняти з повністю червоною, взявши на однакову сумму деталей і побачити різницю
(якої скоріш за все не буде )
-
Alligator
Member
Цікавить наполегливість людей які на алі заказують тільки один прок за 5к+ без інших товарів, щоб отримати знижку та граються з податковою залишаючи фулпрайс товару коли на ОЛХ у Дмитра з "20+ успішних доставок з OLX Доставка" AMD Ryzen 5 7500f, новий, Гарантія, без кулера 4 850 грн.
Точно воно того коштує?
Точно воно того коштує?
-
daesz
Member
З алі 99.9% що приїде все робоче (фабричний брак ніхто не відміняв, але я про такий ще жодного разу із саме АМ5 з алі не чув), а у Дмитра на лосі купляєш кота в мішкуAlligator: ↑ 14.11.2024 01:41 Цікавить наполегливість людей які на алі заказують тільки один прок за 5к+ без інших товарів, щоб отримати знижку та граються з податковою залишаючи фулпрайс товару коли на ОЛХ у Дмитра з "20+ успішних доставок з OLX Доставка" AMD Ryzen 5 7500f, новий, Гарантія, без кулера 4 850 грн.
Точно воно того коштує?
-
Alligator
Member
daesz, кидати на 4 850 грн на акаунті ОЛХ з 20+ успішними доставками та профілем від 2011 року? Жартуєте?
Ну звісно, на алі карти RTX 4090 MAX Pro + по 2к грн з VGA то реальність
-
Devijack
Member
Alligator
Так в нього теж саме з алі тільки дорожче. Який сенс?
Так в нього теж саме з алі тільки дорожче. Який сенс?
-
daesz
Member
Я говорив про проци, де у продаванів з алі по 5-10к продаж на кожному з проців. Але у дімона з 20+ успішними та аком 2011 року, звичайно, надійніше.Alligator: ↑ 14.11.2024 01:57 daesz, кидати на 4 850 грн на акаунті ОЛХ з 20+ успішними доставками та профілем від 2011 року? Жартуєте?
- спойлер
- І до слова - я більше вірю китайцю з алі ніж українцю з лоха, бо в разі чого з алі можна повернути половину вартості в гіршому випадку, а зазвичай і повну / якщо є відео розпакування і того що проц не працює, а дімка з лоха кине в ЧС і на тому все закінчиться
-
Alligator
Member
ПриматБанк на ура блокує рахунки, ОЛХ також блокує акаунти. Німці з ебею чудово кормлять завтраками, але пейпал повертає платежі дуже швидко. Поганців всюди хватає, це ж маркетплейси.daesz: ↑ 14.11.2024 02:11кине в ЧС і на тому все закінчиться
Відправлено через 8 хвилин 48 секунд:
Чогось я пропустив купони між 5 та 25 баксами.Devijack: ↑ 13.11.2024 02:02Хм ну ось за 122
Таки при використані DLUA16
Так дійсно є сенс на покупкуSubtotal
US $122.43
Saved
Max discounts & coupon codes auto-applied
-US $17.22
Coins
- US $1.22(122 Coins)
AliExpress coupons/codes
- US $16.00
Promo codes
Enter
Shipping fee
Free
Total
US $105.21
-
daesz
Member
Від заблокованих лохом чи приватом рахунків, нажаль, гроші назад не повертаютьсяAlligator: ↑ 14.11.2024 02:30ПриматБанк на ура блокує рахунки, ОЛХ також блокує акаунти. Німці з ебею чудово кормлять завтраками, але пейпал повертає платежі дуже швидко. Поганців всюди хватає, це ж маркетплейси.daesz: ↑ 14.11.2024 02:11кине в ЧС і на тому все закінчиться
- спойлер
- В мене особисто на алі було декілька випадків коли товар йшов по декілька місяців, а по факту так нічого й не приходило. Але у всіх цих випадках я повертав гроші у повному обсязі. Тільки 1 раз товар прийшов десь через 2 тижні після того як протекшн період минув, а я вже успішно оспорив і повернув гроші; то ж вийшо так що отримав фактично його не дурняка, хоча це було і не по моїй вині - 110 днів на доставку, ну камон. І от з лохом років 6-7 тому мав проблему - відправив людині жорсткий, він на пошті відмовився від нього, тільки мені прийшов не мій жорсткий, а не робочий хлам який він підмінив, потратив купу часу і ніяких грошей назад взагалі не отримав.
-
Devijack
Member
Давай навчу, докидуєш до кошика товару на купон який тобі вигідний наприклад ще на 30$ потім застосовуєш потрібний тобі купон нехай на -25 і розплачуєшся картою на якій немає грошей або ліміт на покупки в інтернеті, тобі видає помилку, товар вже в твоїх покупках але не сплачений з ціною по купону чекає оплати, сплачуєш вибірково за те що потрібно, інше відміняється автоматично через 24 години.Alligator: ↑ 14.11.2024 02:39Так дійсно є сенс на покупку
А якщо це було сказано в контексті що 800грн це не гроші, то наступного разу сплачуй мені, а я тобі пришлю з алі.