Предлагаю обсудить ASUS готує понад півсотні плат мейнстрім-рівня для платформ Intel LGA1851 та AMD AM5
Зачем столько? Только проблемы с выбором и наличием устраивают
Последние статьи и обзоры
Новости
ASUS готує понад півсотні плат мейнстрім-рівня для платформ Intel LGA1851 та AMD AM5
-
Ghody
Member
-
FishNumberOne
Junior
Предлагаю обсудить ASUS готує понад півсотні плат мейнстрім-рівня для платформ Intel LGA1851 та AMD AM5
Готовят очередной психологический удар при виде цен на адекватные решения
Готовят очередной психологический удар при виде цен на адекватные решения
-
VovaII
Member
Роботи на лінії з глузду з'їхали і наклепали хто зна що, а манагери вирішили так продавати?Згідно з наданою інформацією, до планів ASUS на найближче майбутнє входить випуск понад півсотні нових системних плат.
-
Skiff93
Member
Краще 10 нормальних дійсно різних цінових категорій ніж зоопарк з половиною клонів
-
nazar-pc
Member
З AMD платами список ще куди не йшло, а з платами Intel ідіотизм якийсь.
Навіщо 20 плат на чіпсеті H810???
-
nochnik89
Member
Також зазначимо, що в опублікованому списку знайшлося місце для плат LGA2066 з логікою Intel X299
Интел выпустит новые камни на эту платформу чтоли ?
-
GreenMile
Member
Цікаво, чому інтелових плат в рази більше за амд-шні?
-
Piter Cantrope
Member
Про це йшлося вже багато разів - Інтел субсидує (читай платить або дає знижки) виробників материнок, щоб вони робили більший асортимент. Зробив 20 плат на чипсеті H810, от тобі знижка.
І також субсидує те, щоб не робили материнки AMD. На форумах знаючі люди натякали, що гігабайт не продавала оверклокерську плату b650e Tachyion, бо Інтел заплатив їм за це. Але продавала Z790 tachyon. І тому ж нема MSI Unify на AM5. Бо в Інтел є люди, які слідкують за такими речами, і вони не хочуть щоб були новини "поставлено рекорд розгону DDR5 на платформі AM5".
Ну і те, що AMD впевнено захопила DYI ринок, не означає, що ситуація з OEM або pre-built системами така ж.
В мене колега з Греції, він сам компи не збирає, тільки купує готові у одному і тому ж великому магазині в Афінах. Він собі купив комп на Інтелі. Бо той магазин не продає жодного компа на АМД.
І також субсидує те, щоб не робили материнки AMD. На форумах знаючі люди натякали, що гігабайт не продавала оверклокерську плату b650e Tachyion, бо Інтел заплатив їм за це. Але продавала Z790 tachyon. І тому ж нема MSI Unify на AM5. Бо в Інтел є люди, які слідкують за такими речами, і вони не хочуть щоб були новини "поставлено рекорд розгону DDR5 на платформі AM5".
Ну і те, що AMD впевнено захопила DYI ринок, не означає, що ситуація з OEM або pre-built системами така ж.
В мене колега з Греції, він сам компи не збирає, тільки купує готові у одному і тому ж великому магазині в Афінах. Він собі купив комп на Інтелі. Бо той магазин не продає жодного компа на АМД.
-
Lorichic
Member
Ещё причина что в продаже полно A620, B650 плат, которые работают с теми же процессорами, нет смысла сильно расширять ассортимент, а с учётом того что надо под них лет шесть выпускать биосы(не заплатки, а именно с поддержкой новых процессоров), выходит меньше выпустишь меньше головняка в будущем, шутка ли, выпущенная в 2017 году B350 через семь лет должна работать с 5800xt, с интелом проще, два поколения процессоров на сокет и забылиPiter Cantrope: ↑ 12.11.2024 17:40Про це йшлося вже багато разів - Інтел субсидує
-
ArmagedoonZergs
Member
Самий ходовий чіпсет.nazar-pc: ↑ 12.11.2024 16:31 З AMD платами список ще куди не йшло, а з платами Intel ідіотизм якийсь.
-
Alligator
Member
Чесно кажучи здивований, тільки одна плата H810-A з написом Wi-Fi, думав по аналогії з B860 зробили дубляж кожної з Wi-Fi.
А чому H810-A, H810-D, H810-E, H810-K, H810-R..., а H810-O немає? Хочу H810-O.
А чому H810-A, H810-D, H810-E, H810-K, H810-R..., а H810-O немає? Хочу H810-O.
-
nazar-pc
Member
Ходовий бо найпростіший та найдешевший, від того й дивування що там аж 20 моделей.ArmagedoonZergs: ↑ 12.11.2024 22:48Самий ходовий чіпсет.nazar-pc: ↑ 12.11.2024 16:31 З AMD платами список ще куди не йшло, а з платами Intel ідіотизм якийсь.
-
Евгений King
Member
Та насправді найбільше вбиває, що ITX плат там всього лише 2, якщо не помиляюсь, по одній на кожну платформу.
От панове кому як, та якщо я собі і буду що збирати, то це не більше формату NZXT H1, а бажано й менше і коли діло доходить до вибору плати - зазвичай вибору немає, на весь ринок і всі 4 аптуальні і вже не дуже платформи 4-5 плат з котрими можна щось зварити...
Печаль
От панове кому як, та якщо я собі і буду що збирати, то це не більше формату NZXT H1, а бажано й менше і коли діло доходить до вибору плати - зазвичай вибору немає, на весь ринок і всі 4 аптуальні і вже не дуже платформи 4-5 плат з котрими можна щось зварити...
Печаль
-
VovaII
Member
А Z часом не хочете?Alligator: ↑ 13.11.2024 02:36 Хочу H810-O.
-
Alligator
Member
Хочу H810-Overclockers