Bitcoin оновив історичний максимум: курс криптовалюти перевищив $80 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

PhoenixKiller: 11.11.2024 14:02 Скоро будет 16 лет лопающемуся пузырю. Всё никак не лопнет, зараза :lol:
Трамп не просто так за крипту ухватился. Якобы есть планы, не именно у Трампа, а вообще, в их элитах, номинировать госдолг США в битке и потом обвалить его цену, в баксах будут должны меньше, а для этих целей биток и лям может стоить и больше.

Только такие идеи не надо принимать близко к сердцу, сейчас на волне булрана будет куча манипуляций почему биток будет стоить как все боинги мира. Возможно это одна из них. Но и это тоже не точно :lol:
Slon_76Kg
Member

Hells Angels: 11.11.2024 14:29
тобто ти постійно купуєш все з магазинів де все легально і сплачені податки? і жодного разу не купував речі/продукти на стихійному ринку?
Помідорчики/фрукти і ягоди/ м'яско - на місцевому продовольчому ринку так :rolleyes: - цим підтримую місцевого виробника натуральних продуктів. бабці про бітки чули - але за товар оплату приймають товар лишень у гривні :) техніку побутову - майже усю офіційну та з гарантією. Але іноді роблю виключення. якщо деякі товари у принципі не завозяться офіційно. Запчастини до Вантажівок та інші більш серйозні речі - ніж "я мака за 3000 купив" - тільки у дистриб`ютора з оплатою ПДВ. Сплю спокійно - податкова теж до мене без претензій. Це називається свідомий громадянин. Нажаль багато чого тут не можу писати - бо по тригерним дописам - тобою може поцікавитися С Б У. Комерційний мережевий пристрій корпоративного класу неодноразово попереджав про спроби зламати доступ до мого комп'ютеру.
Последний раз редактировалось Slon_76Kg 11.11.2024 15:18, всего редактировалось 1 раз.
PhoenixKiller
Junior

vmsolver: 11.11.2024 15:08
PhoenixKiller: 11.11.2024 14:02 Скоро будет 16 лет лопающемуся пузырю. Всё никак не лопнет, зараза :lol:
Трамп не просто так за крипту ухватился. Якобы есть планы, не именно у Трампа, а вообще, в их элитах, номинировать госдолг США в битке и потом обвалить его цену, в баксах будут должны меньше, а для этих целей биток и лям может стоить и больше.

Только такие идеи не надо принимать близко к сердцу, сейчас на волне булрана будет куча манипуляций почему биток будет стоить как все боинги мира. Возможно это одна из них. Но и это тоже не точно :lol:
Да и вроде как рептилоиды должны прилететь с Марса и выкупить весь биток, тоже говорят (в этих элитах) Но это неточно

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Slon_76Kg: 11.11.2024 15:12
Hells Angels: 11.11.2024 14:29
тобто ти постійно купуєш все з магазинів де все легально і сплачені податки? і жодного разу не купував речі/продукти на стихійному ринку?
Помідорчики/фрукти і ягоди/ м'яско - на місцевому продовольчому ринку так :rolleyes: - цим підтримую місцевого виробника натуральних продуктів. бабці про бітки чули - але за товар оплату приймають товар лишень у гривні :) техніку побутову - майже усю офіційну та з гарантією. Але іноді роблю виключення. якщо деякі товари у принципі не завозяться офіційно. Запчастини до Вантажівок та інші більш серйозні речі - ніж "я мака за 3000 купив" - тільки у дистриб`ютора з оплатою ПДВ. Сплю спокійно - податкова теж до мене без претензій. Це називається свідомий громадянин. Нажаль багато чого тут не можу писати - бо по тригерним дописам - тобою може поцікавитися С Б У. Комерційний мережевий пристрій корпоративного класу неодноразово попереджав про спроби зламати доступ до мого комп'ютеру.
Так в акціях Тесла і держоблігаціях госдепа також у бабок не розрахуєшся, але вони чомусь високо ціняться на фінансовому ринку. Цікаво чому?
Slon_76Kg
Member

PhoenixKiller: 11.11.2024 15:20
Так в акціях Тесла і держоблігаціях госдепа також у бабок не розрахуєшся, але вони чомусь високо ціняться на фінансовому ринку. Цікаво чому?
Кажу ж свідомі Хлопці на форумі є :beer: тут про золото написав як найбільш доступний варіант - скільки хейту.. Приймайте естафету - Вам зараз розкажуть у чому ви не праві :) мені набридло - усе як завжди
rizakrko
Member

vmsolver: 11.11.2024 15:08 Трамп не просто так за крипту ухватился. Якобы есть планы, не именно у Трампа, а вообще, в их элитах, номинировать госдолг США в битке и потом обвалить его цену, в баксах будут должны меньше, а для этих целей биток и лям может стоить и больше.
Ідея хороша, от тільки Європа боїться в русні 300 мільярдів забрати, щоб не розігнати інших інвесторів. А тут Штати розведуть власників їх боргу на 30 трильйонів. Після такого трюку гроші не те що в Європу переїдуть, там навіть Китаю та арабам щось дістанеться. Great deal, не менше.
vmsolver
Member

PhoenixKiller: 11.11.2024 15:20Да и вроде как рептилоиды должны прилететь с Марса и выкупить весь биток, тоже говорят (в этих элитах) Но это неточно
Дилетанские вещи вы говорите, откуда у рептилоидов с Марса деньги на биток? Нищие они там и пугливые, сколько американские роверы их не искали - не показываются черти. И орешками, и чипсами их приманивали, спят они что-ли, видимо не до битка им :lol:
rizakrko: 11.11.2024 15:29Ідея хороша, от тільки Європа боїться в русні 300 мільярдів забрати, щоб не розігнати інших інвесторів. А тут Штати розведуть власників їх боргу на 30 трильйонів. Після такого трюку гроші не те що в Європу переїдуть, там навіть Китаю та арабам щось дістанеться. Great deal, не менше.
Намешано много лишнего. Просто скажу, что о такой идее начали даже экономисты говорить. Что касается как разведут это технические детали, я вас уверяю, за 5-8 трюлликов долларов, ради чего игра может состоятся, они придумают. А внешне всё будет прилично, жертвы сами купят долги номинированные в битке, ибо модно и прогрессивно, причины могут быть разные. А потом настанет бычка и пусть ждут когда биток отрастёт. А он может и не отрасти. :lol:
kairo
Member

vmsolver: 11.11.2024 15:08 Трамп не просто так за крипту ухватился. Якобы есть планы, не именно у Трампа, а вообще, в их элитах, номинировать госдолг США в битке и потом обвалить его цену, в баксах будут должны меньше, а для этих целей биток и лям может стоить и больше.
Навіщо вигадувати такі складні схеми, коли є набагато простіша та ефективніша. США поступово девальвують долар за рахунок постійного друку, тим самим розмиваючи вартість свого ж держборгу.
AlmostDef
Member

Можу продати мамкиним шахтерам AMD RX-480 на цілих 8 Гб за символічні 10000 грн :rotate: .
Hells Angels
Member

Slon_76Kg: 11.11.2024 15:12бо по тригерним дописам - тобою може поцікавитися С Б У.
шапочку з фольги поправ
jumanji
Member

Hells Angels: 11.11.2024 17:58
Slon_76Kg: 11.11.2024 15:12бо по тригерним дописам - тобою може поцікавитися С Б У.
шапочку з фольги поправ
Каждый провайдер обязан по стоп словам чекать траф, и при наличии определенных запросов стучать овчаркам из 02 итд.
Так что поправление не поможет.
Hells Angels
Member

jumanji: 11.11.2024 20:02Так что поправление не поможет.
да кому ми треба :-/
Геральт
Member

jumanji
Але Tor допоможе ;)
Slon_76Kg
Member

Hells Angels: 11.11.2024 17:58
шапочку з фольги поправ
викуси B-) Так працює корп захист Synology ;) Про $ b u з міркувань безпеки без скрінів :-P
спойлер
Снимок экрана 2024-11-11 222120.jpg
Снимок экрана 2024-11-11 222254.jpg
Снимок экрана 2024-11-11 222838.jpg
Снимок экрана 2024-11-11 222857.jpg
Отправлено спустя 2 минуты 46 секунд:
Сервак - без потреби у розетку не включаю - на бую я волоцюг вертів B-) B-) B-)

Отправлено спустя 16 минут 24 секунды:
Геральт: 11.11.2024 20:17 jumanji
Але Tor допоможе ;)
Це якщо щось страшніше - ніж бухтіти на владу робити регулярно - то так. Мені навіть раз мого Syno WRX560 задосили овчари з дніпра - але хера - роутер не пустив :rotate: Ну посидів без інтерернету пів доби. Форматнув флешку - бо лог (бааааааааагато спроб мене пробити) аппаратного захисту вішав роутер - і усе працює :up: В принципі я свідомий громадянин - іноді бухчу більш ніж треба. Але все ж сплю спокійно. Хто з нас не мріяв путлера чи кого іншого на стовпі повісити - гаа? :laugh:

Отправлено спустя 20 минут 10 секунд:
І навіть якщо мені хтось машину робочу повністю потуше (а таке вже траплялося) - в мене дві фізичні рез.копії є на різних носіях. три години - я твій компутер такий як і був три тижні тому. Усі тонкі налаштування залізки протягом років - без головного болю з перестановкою вінди. Навіть бут UFI з активаціями/ключами підтягує і останню сесію хрому. Корпоративні рішення на Linux - ось це серйозно :up:

Отправлено спустя 10 минут 44 секунды:
Hells Angels: 11.11.2024 20:03
jumanji: 11.11.2024 20:02Так что поправление не поможет.

да кому ми треба :-/

людоловам і рідним :-/

Отправлено спустя 7 минут 34 секунды:
jumanji: 11.11.2024 20:02 Каждый провайдер обязан по стоп словам чекать траф, и при наличии определенных запросов стучать овчаркам из 02 итд.
Так что поправление не поможет.
Цим делом буде державний Ші поліцай займатися. І тоді інакодумцям капзда - бо наші думки в мережі мають MAC адресу... :shuffle: останні роки свободи думки і слова у мережі доживаємо :( В кого є можливість - викачуйте корисну інформацію на фізичні носії. Вже багато каналів на ютубі видалили безпідставно... і тенденція невтішна. Думаю Пашу Дурова найближчими роками грохнуть - і тоді Freedom of Speech - стане міфом.

Отправлено спустя 7 минут 25 секунд:
В Маска не вірю - бо він вовчара, що "своїм" прикидується. Його проект про який мало де говорять
спойлер
https://neuralink.com/
- ось справжній троян для людства. MAC адреса прямо у мозок - рай та манна небесна для Ші поліцаїв та овчарів
Kashtan
Member

88000
dead_rat
Member

Slon_76Kg: 11.11.2024 23:50 Думаю Пашу Дурова найближчими роками грохнуть - і тоді Freedom of Speech - стане міфом.
Як же я волаю, Паша Дуров :lol: Ісус!!
На ньому лишень тримається свобода слова! Правда чомусь у фсб повний доступ до телеграма, а знедавнаі у французів. Ну то такоє :lol:

А скажіть, ви ще великий фанат Навального? І інших нітакіх рузькіх?))
TerryCone
Member

Про перерахунок держборгу США у біток - це або маячня, або жарт. Тому що коли дають у борг, укладають угоду, де прописується конкретна валюта, у якій той борг мають повернути.
Slon_76Kg
Member

dead_rat: 12.11.2024 05:13
Slon_76Kg: 11.11.2024 23:50 Думаю Пашу Дурова найближчими роками грохнуть - і тоді Freedom of Speech - стане міфом.
Як же я волаю
Волай далі - дивись не охрипни. Самі в ФСБ часом не працюєте? Пруфи про доступ? Чи марафону передивися ? Недолуге.. Утім називаючи себе на форумі "дохлим щуром" не важко зрозуміти - яка там кількість сірих клітин в черепній коробочці :-/
dead_rat
Member

Slon_76Kg: 12.11.2024 07:19
dead_rat: 12.11.2024 05:13
Як же я волаю
Волай далі - дивись не охрипни. Самі в ФСБ часом не працюєте? Пруфи про доступ? Чи марафону передивися ? Недолуге.. Утім називаючи себе на форумі "дохлим щуром" не важко зрозуміти - яка там кількість сірих клітин в черепній коробочці :-/
Коли нема до чого прикопатися, прикопуємося до ніка на форумі :laugh:

По факту є що сказать?
Slon_76Kg
Member

dead_rat
Пруфи про доступ фсб к телеграму ? - конкретне питання від мене. Слабо конкретну відповідь надати? Що знітився бо нічим крити?

Мені про шапку з фольги писали. Надав конкретну відповідь "чому формчанин не правий". Довись пост вище.

Здебільшого одні лозунги в кастрюлях, головою таке важко назвати..

Я знаю Що є тут Адекватні Члени спільноти, але поки вам щурам та довбоящерам чи казна кому ще (нічого особистого - лишень ніки пригадую) усім повідписуєшь :-/ краще реальні Справи Робити. Бо той ‐ хто дофіга в інтернеті виписує - мало чого по життю з себе виявляє.
Patruletz
Member

Slon_76Kg: 12.11.2024 08:53Пруфи про доступ фсб к телеграму ?
зі мною працює людина з Херсонської обл так от коли він виїзджав через рашку то у фільтраційному відкопали не тільки 2 річні переписки в телеграмі а й у вайбері, так що можеш і далі молитись на дурова котрий пішов проти всіх :lol: :lol:
Ответить