Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

den55den: 05.11.2024 20:01 HTC Desire SV - сама крута задня кришка була, без чохла кайф було тримати, все що потім в мене було тільки чохол бо слизькі телефони почали робити, ушли ми від теми вибора телефона в спогади) :gigi:

А ще був прикольний LG KF700 :gigi:
Хо-хо, в мене був One V, ото там корпус був бімба. Металева спинка, філігранний вигин за який зручно було тримати :eek:
voodoo
Member

destructX: 05.11.2024 20:49 в мене був One V, ото там корпус був бімба. Металева спинка, філігранний вигин за який зручно було тримати :eek:
Мій HTC One V і досі лежить в шухляді, якщо пам'ять не зраджує, придбавався новим в 2012-му. Якось пробував ставити на нього актуальний софт десь в 2016-2017 - він вже тоді вішався від вайберу. Саме цей смарт був у мене піддослідним - переставивляв на нього з десяток різних прошивок, починаючи від різних версій циагенмоду з чистим андроїдом до накручених з рюшечками, було цікаво.
анти__бот
Member

А що це на нові смарти стали ставити 6к+ батарейки, що снеп еліт жере як не в себе?

Отправлено спустя 3 минуты 52 секунды:
voodoo
destructX
Ого модні ви, я в 2012 ходив з гігабайтовським телефоном от не пам'ятаю чи 1200 чи 1600 коштував, прийшлось на будівництві працювати після 9го класу :gigi:
Alexsandr
Member

анти__бот: 06.11.2024 13:02 А що це на нові смарти стали ставити 6к+ батарейки, що снеп еліт жере як не в себе?

Отправлено спустя 3 минуты 52 секунды:
voodoo
destructX
Ого модні ви, я в 2012 ходив з гігабайтовським телефоном от не пам'ятаю чи 1200 чи 1600 коштував, прийшлось на будівництві працювати після 9го класу :gigi:
Жрет конечно, но все таки инновации добрались до акумов, а производителям надоело делать телефоны все тоньше и легче. Легкие смарты перегреваются :) А камеры и охлаждение добавляют толщину, что добавляет место под акумы. Они и так уже выкинули все, что "мешало" смартам, миниджек, физические симки, фм радио
анти__бот
Member

Alexsandr
Треба подивитися яка товщина нових трендів бо хочеться трішки тонше ніж піксель 7 (8,7мм) як в 11 про мені подобається (8,1мм) а модуль камери класно було би як 6,7,8 моделях пікселів по всій ширині але не перпендикулярно корпусу а з радіальним спуском невеликого радіусу щоб сміття не набивалось і було зручно ставити туди палець, а ще матове скло і матову рамку :D :super: :super:
Ответить