Последние статьи и обзоры
Новости
Потенційна GeForce RTX 5090 з'явилася на відео з одного із виробництв
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Потенційна GeForce RTX 5090 з'явилася на відео з одного із виробництв
Очікував фаєршоу, та його не було. Згаяний час)))
Очікував фаєршоу, та його не було. Згаяний час)))
-
WorthyWizard
Member
Курточка своих в беде не оставит, AI в дом каждому китайцу
-
nazar-pc
Member
Абсолютно неінформативна новина, для чого таке взагалі публікувати?
-
WorthyWizard
Member
Бо на videocardz появилась, знач и тут нужноnazar-pc: ↑ 21.10.2024 11:23 Абсолютно неінформативна новина, для чого таке взагалі публікувати?
-
Snikard
Member
ну я, например, перешел по ссылке и увидел китайский Ютуб)nazar-pc: ↑ 21.10.2024 11:23 Абсолютно неінформативна новина, для чого таке взагалі публікувати?
-
Vpupkin
Member
Інформативна новина буде у день анонсу, а покищо чутки, хоча в минулому поколінні теж був схожий злив саме з ознаками і десь за місяць до анонсу, може не такий вже і злив.nazar-pc: ↑ 21.10.2024 11:23 Абсолютно неінформативна новина, для чого таке взагалі публікувати?
-
Tessier-Ashpool
Member
виглядає як відеокарта
-
Charger
Member
Там саме цікаве - атомний значок в програвачі, навіть не знаю чим там керувались розробникиSnikard: ↑ 21.10.2024 13:47ну я, например, перешел по ссылке и увидел китайский Ютуб)nazar-pc: ↑ 21.10.2024 11:23 Абсолютно неінформативна новина, для чого таке взагалі публікувати?
-
NuclearRobinson
Member
Новина більше про те, що санкції не працюють, і першими до продукту добралися китайці
-
VovaII
Member
Новина про те, що до нашого ринку ця відеокарта дойде дуже не скоро. — Враховуючи, що тільки китайці куплять декілька мільйонів штук, не рахуючи інші розвинені ринки...
-
Alligator
Member
Исходя описания видео там уже фрахтуют контейнеровозы с Индонезии в Китай
-
yupi
Member
Так а где 5090 то?
Непонятное размытое нечто - это нынче 5090?
Непонятное размытое нечто - это нынче 5090?
-
Snikard
Member
Бiмба! Убийца Ютуба!Charger: ↑ 21.10.2024 18:30 Там саме цікаве - атомний значок в програвачі, навіть не знаю чим там керувались розробники
-
VovaII
Member
А чи можливо взнати скільки їх виготовляють в місяць? Може по якимось побічним даним? Наприклад колись показували дані з якоїсь таможні. Тільки я не уявляю ким потрібно бути, щоб здобути такі дані?
-
Artem_K
Member
Новий злив 5090 підвезли
-
VovaII
Member
— То фейкове фото. Вона ж на чотири слоти.Artem_K: ↑ 03.11.2024 22:30Новий злив 5090 підвезли