купил бомжацкий пиксель 2 летний и пальцует сидит .Сам то ты кто ? Флагман для бомжей с бомжацким процомJKrl: ↑ 05.11.2024 09:34я ж кажу бомжsnapdragon999: ↑ 05.11.2024 09:30
ты свечку держал шо у меня есть ?Причем тут ультра и айфон ,я про с23,24+ написал ,как о прямых конкурентах .
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Ну пікселі так подорожчали особливо 9ті раніше це були просто дуже плавні в роботі камерофони які коштували по середині ринку, зараз ціна як у інших
Ну пікселі так подорожчали особливо 9ті раніше це були просто дуже плавні в роботі камерофони які коштували по середині ринку, зараз ціна як у інших
-
snapdragon999
Member
я б это недоразумение вообще никогда не купил,сколько у них приколов было с экранами,пятна какие то ,разгерметизации матриц ,зеленение ,болты из экрана торчат и прочее ))).Если б даже подарили сразу спихнул или бомжам таким вот отдал на форуме бесплатно ))анти__бот: ↑ 05.11.2024 09:41 snapdragon999
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Ну в мене не було такого, навіть коли екран побив все працює
Отправлено спустя 23 секунды:
Мб пощастило
Мб пощастило
-
snapdragon999
Member
ну у тебя понятноанти__бот: ↑ 05.11.2024 09:48 snapdragon999
Мб пощастило
-
den55den
Member
Dark-seer: ↑ 04.11.2024 20:34Ну мне лично тоже смешно на такое смотреть как человеку уже лет 15 пользующимся только Голдой-платиной цветков/евга(тот же цветок)snapdragon999: ↑ 04.11.2024 20:24
че ты ржешь ,с 1060 продавал такие на i5,люди какое то время юзали пока что то получше не покупали .
а в мене померла евга голд 850 через пів року в слабій машині, купував тут)
-
JKrl
Member
тому що поміж флагманами нема великої різниці від покоління к поколінню, і є трошки через 2. вони і так кращі.snapdragon999: ↑ 05.11.2024 09:35купил бомжацкий пиксель 2 летний и пальцует сидит .Сам то ты кто ? Флагман для бомжей с бомжацким процом
обирав коли 15 про макс та с24 були не доступні, а 7 про та 8 про фоткали набагто краще с23ультри і тим паче 14 айфону.
-
7mindfields
Member
БазаJKrl: ↑ 05.11.2024 09:19Він флагман в руках не тримал просто.
Я не бачив в своєму житті жодної людини, яка купила собі топовий самс чи айфон, і така сказала, та ні, дорого, кітайці ціна супер, залізо топ за свої гроші. Ні, всі люди один раз потримавши в руках нормальний телефон а не сміття, будут крутитися, покупати телефони 2х річної давнини чи б/у, але не слізуть з флагманів.
-
pelia
Member
Та звісно, коли купуєш продукт за нормальну вартість, то там і матеріали кращі і все таке.
Хоча бувають унікуми. У мене знайомий нещодавно купив собі 13 айфон, тепер розповідає що який це класний девайс, не лагає, не те що цей ваш андроїд. Запитую у нього ціну айфона (хай буде 450 доларів), потім запитую ціну його останнього андроїда - 250. І тільки тоді він почав щось розуміти
Хоча бувають унікуми. У мене знайомий нещодавно купив собі 13 айфон, тепер розповідає що який це класний девайс, не лагає, не те що цей ваш андроїд. Запитую у нього ціну айфона (хай буде 450 доларів), потім запитую ціну його останнього андроїда - 250. І тільки тоді він почав щось розуміти
-
AI_Avenger
Junior
Ну дозволю собі трохи підправити - не обов'язково флагман, а просто телефон нормального бренду. Це може бути як і флагман, так і субфлагман, або навіть середня чи бюджетна (відносно) категорія. Але саме перевірений часом бренд та вдалу модель. Тобто якщо людині подобається екосистема Apple чи Samsung - то вона навряд чи відмовиться від них на користь китайських брендів. Хоча комусь заходять і китайські виробники. Ціна у них за заявлені технічні характеристики доволі демократична (принаймні, так було донедавна )JKrl: ↑ 05.11.2024 09:19Він флагман в руках не тримал просто.
Я не бачив в своєму житті жодної людини, яка купила собі топовий самс чи айфон, і така сказала, та ні, дорого, кітайці ціна супер, залізо топ за свої гроші. Ні, всі люди один раз потримавши в руках нормальний телефон а не сміття, будут крутитися, покупати телефони 2х річної давнини чи б/у, але не слізуть з флагманів.
Цікаво що з компами це не так працює, там багато беруть чисто под бюджет. Ніхто не буде залазити в кредити чи шукати шляхи щоб апгрейднути умовний 8700к та 1080ti до поточного топу, на який не вистачає, бо поняв що різниці не має, якщо трохи скинути налаштування в грі яке навіть непомітно чи було воно взагалі. Звичайно це не стосується робочих рендер та інших пк.
По компам - там аби працювало для своїх задач. Ганятися за останніми відеокартами чи процесорами немає особливого сенсу - можна регулювати налаштуваннями графіки. Тому зазвичай системні блоки беруться (як і монітори чи телевізори) на довший строк, ніж смартфони - 5-10 років, а то і більше. Телефон же зазвичай на 3-5 років і потім вже міняють на щось новіше (бо замінювати батарею на телефоні 5 річної давності то вже 50/50, краще вже новий купити).
-
destructX
Junior
В мене з усіх "флагманів" був Хуавей Р10. Ото ляля була канешно, улюблений телефон. Жаль в щент знищився
-
AI_Avenger
Junior
Ну якщо брав виключно з-за назви, "шоб було" - то дивне рішення. Якщо ж тому що подобається та зручно користуватися саме продукцією цього бренду - тоді нормально. Те саме стосується і Андроїдів. Брати просто того що дешевше, а потім страждати бо чогось не вистачає - ну це якщо бюджет вже дуже сильно обмежений. За можливості треба брати щось нормальне чи на iOS, чи на Android. Звичайно не за всі гроші світу, але щоб покупця як користувача потім хоча б на 90% все влаштовувало.pelia: ↑ 05.11.2024 10:53 Та звісно, коли купуєш продукт за нормальну вартість, то там і матеріали кращі і все таке.
-
JKrl
Member
в мене п20 про досі працює терміналом(револют, вайз, кріпта, і в сейфі щоб лежав, і взяти з собою можна, звісно бекапи є), шикарний телефон. камера досі конкурентна, особливо при поганому освітленні. Єдине що тоді телефони ще не могли робити ночні знимки за 4-5 секунд, а 20-30.destructX: ↑ 05.11.2024 10:56 В мене з усіх "флагманів" був Хуавей Р10. Ото ляля була канешно, улюблений телефон. Жаль в щент знищився
-
Reinmar
Member
Що його тримати? Я теж колись хотів стати "не таким,як всі" і взяти щось незвичайне і оригінальне і його дивився. Але дивишся - того немає, те гірше,те менше, те відсутнє... Потім починаються виправдовування типу "зато тут самий андроїдський андроїд" чи "це фірмА, а не оте всяке інше". А функцій то через ці мантри не добавляється чи фізичних можливостей,які у інших були і є,а тут немає. Є один лідер в технологіях і єдиний "не Китай" - це Самсунг, якщо не він - далі береш Сяомі чи Ванплас. А інше вже чи якісь компроміси або реклама або нонеймJKrl: ↑ 05.11.2024 09:21Ти його в руках не тримав.snapdragon999: ↑ 05.11.2024 09:20
флаг в руки ,барабан на шею Это пиксель твой флагман ? обычный хлам ,на старте продаж по оверпрайсу.
-
JKrl
Member
тобто не тримав.Reinmar: ↑ 05.11.2024 11:41Що його тримати? Я теж колись хотів стати "не таким,як всі" і взяти щось незвичайне і оригінальне і його дивився. Але дивишся - того немає, те гірше,те менше, те відсутнє... Потім починаються виправдовування типу "зато тут самий андроїдський андроїд" чи "це фірмА, а не оте всяке інше". А функцій то через ці мантри не добавляється чи фізичних можливостей,які у інших були і є,а тут немає. Є один лідер в технологіях і єдиний "не Китай" - це Самсунг, якщо не він - далі береш Сяомі чи Ванплас. А інше вже чи якісь компроміси або реклама або нонейм
дякую, наступний.
-
DuckRider
Member
Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
-
7mindfields
Member
Вірю, я повіривReinmar: ↑ 05.11.2024 11:41Що його тримати? Я теж колись хотів стати "не таким,як всі" і взяти щось незвичайне і оригінальне і його дивився. Але дивишся - того немає, те гірше,те менше, те відсутнє..
https://9to5google.com/2024/02/28/googl ... mwc-award/
-
JKrl
Member
чохол знімати пробував?DuckRider: ↑ 05.11.2024 11:57 Пиксель в руках реально китайский китаец, ничего флагманского там нет
-
анти__бот
Member
JKrl
Доречі завжди без чохла користуюсь, того і екран побив (ну ще і руки з того місця)
Доречі завжди без чохла користуюсь, того і екран побив (ну ще і руки з того місця)
-
JKrl
Member
в мене дядько такий, любить самсунги ультра, кожен рік новий, і жоден ще рік не прожив, бо чохли він ненавидить.анти__бот: ↑ 05.11.2024 12:15 JKrl