Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

7mindfields
В тебе ще і глаз немає?
Redmi note 8 pro. По ньому все влаштовує
Він теж краще твого гівна, який негр якийсь здав в ремонт,його рефарбнули і тобі напарили, екран дійсно безрамочний і більший :lol:
7mindfields
Member

Reinmar: 04.11.2024 22:06 7mindfields
В тебе ще і глаз немає?
Redmi note 8 pro. По ньому все влаштовує
Він теж краще твого гівна, який негр якийсь здав в ремонт,його рефарбнули і тобі напарили, екран дійсно безрамочний і більший :lol:
Ну, раз все влаштовує, можеш ще 5 років походити з ним, тим паче що він «краще» за старий 11 айфон, пруфів чому звісно не буде, бо ти такий самий балабол, як і той, кому донедавна вистачало редмі нот 9 про, а тепер він відпочиває на рілмі :lol:
Reinmar
Member

7mindfields
я с тобой не спілкувался, чого я тобі буду пруфати щось? це ти встряєш в спілкування чужі, перечітуєш пости, щось доказуєш. Пруфай, кому хочеш. Живеш, що по речам б/у, що по емоціям б/у.
snapdragon999
Member

7mindfields: 04.11.2024 22:13
Reinmar: 04.11.2024 22:06 7mindfields
В тебе ще і глаз немає?
Ну, раз все влаштовує, можеш ще 5 років походити з ним, тим паче що він «краще» за старий 11 айфон, пруфів чому звісно не буде, бо ти такий самий балабол, як і той, кому донедавна вистачало редмі нот 9 про, а тепер він відпочиває на рілмі :lol:
Отчаянный яблочный хомячок пытается доказать самому себе что его хлам ещё чето стоит :laugh:
7mindfields
Member

Reinmar: 04.11.2024 22:18 7mindfields
Пруфай, кому хочеш. Живеш, що по речам б/у, що по емоціям б/у.
Все ще чекаю перелік китайських смартфонів за 6000грн, в яких екран краще за 11й айфон. Про б/в емоції не зрозумів, це щось на ксяомі діалекті?
snapdragon999: 04.11.2024 22:26 его хлам ещё чето стоит :laugh:
Та наче А15 не такий вже й хлам? Хоча якщо мова про А13 bionic, для чого тобі його не вистачить зможеш сказати?
Alexsandr
Member

7mindfields: 04.11.2024 21:55
Тобто ти 5 років ходиш з редмі 8 про і при цьому щось пердиш про бомжів і 11 айфони, які ти тільки в телевізорі бачив, гідний дублер для спредтрума999 росте :lol:
Про бомжей все равно, а на 8 про не наговаривай, сам с ним хожу и маюсь выбором замены ибо и ИИ хочется и платить только мало и поиграться и следующие лет 5 что бы тоже хватало без проблем.

Я вот думаю, а насколько Geekbench 6 адекватен в качестве оценки ЦП? По скорость 1 потока 8300ультра такой же почти как Poco F3. Разница 20-30% кроме графики особ не повлияет на опыт использования. Задача что бы новый прожил дольше Поко Ф3 без тормозов. Если реально разница в ЦП до 25%+- то стоит ли овчинка выделки.
Donate
Member

7mindfields: 04.11.2024 22:36 Та наче А15 не такий вже й хлам? Хоча якщо мова про А13 bionic, для чого тобі його не вистачить зможеш сказати?
Йому до недавнього часу 9 про хватало з головою і нічого там не лагало, вже не говорячи що він тут кричав на скільки я помятаю що Redmi Note 13 Pro 5G буде наступним топом за свої кошти усі беріть, а тепер це поважний пан з топовим китайским рілмі купленим по оверпрайсу :rotate:

Взагалі вже це надоїло якщо честно, пів року тому нема чохла чи ЗУ в комплекті компанія сере на покупця. Сьогодні мото г85 це топовий смарт зі залізом 4 річної давнини.
Тут тема в дурку вже якусь перетворилась, або я взагалі тут нічого не доганяю.

Ось зверху взагалі хлопець ШІ шукає :think: Піду я напевно теж пошукаю :banan:
7mindfields
Member

Donate: 05.11.2024 02:21
7mindfields: 04.11.2024 22:36 Та наче А15 не такий вже й хлам? Хоча якщо мова про А13 bionic, для чого тобі його не вистачить зможеш сказати?
Йому до недавнього часу 9 про хватало з головою і нічого там не лагало, вже не говорячи що він тут кричав на скільки я помятаю що Redmi Note 13 Pro 5G буде наступним топом за свої кошти усі беріть, а тепер це поважний пан з топовим китайским рілмі купленим по оверпрайсу :rotate:

Взагалі вже це надоїло якщо честно, пів року тому нема чохла чи ЗУ в комплекті компанія сере на покупця. Сьогодні мото г85 це топовий смарт зі залізом 4 річної давнини.
Тут тема в дурку вже якусь перетворилась, або я взагалі тут нічого не доганяю.

Ось зверху взагалі хлопець ШІ шукає :think: Піду я напевно теж пошукаю :banan:
Тому що тут тред більше про вибір китайських паперових характеристик, у пошуках заявлених 6000 ніт яскравості, як то кажуть :lol:
snapdragon999
Member

:weep:
Donate: 05.11.2024 02:21
Йому до недавнього часу 9 про хватало з головою і нічого там не лагало, вже не говорячи що він тут кричав на скільки я помятаю що Redmi Note 13 Pro 5G буде наступним топом за свої кошти усі беріть, а тепер це поважний пан з топовим китайским рілмі купленим по оверпрайсу :

Ты во первых чужие деньги не считай :laugh:
А во вторых я купил то что мне нравится и соответствует моим требованиям в полной мере.Если я советую что то не говорит о том что я обязательно это себе должен купить, тем более когда оно выходит новое что-то каждые полгода. Тут есть люди с разными бюджетами и потребностями. Кто то папе, маме, бабушке выбирает и т.п. Им ваши пиксели рефарбнутые по дешману не интересны вообще или фуфлофоны 5 летние с убитыми или левыми аккумами по цене нового китайца.
Рилми ничем не уступает тем же самсунгам, которые вдвое дороже. Может каких то беспроводных зарядок не хватает, usb 3.2 и есим, которые мне нафиг не нужны.
Вы считаете что айфон за 50-70 тысяч или Самсунг за 40-50 это не оверпрайс, а рилми за 23999 с кешбеком 1500 это оверпрайс с теми топовыми характеристиками?
Ближайшие конкуренты поко ф6 про стоит 25999 тысяч официал, а xiaomi 14 t pro 32999 и это без зарядки. Зарядка ещё 2000 стоит оригинал. Вот это оверпрайсы.

Для таких как вы малоимущих любой телефон будет оверпрайс, потому что кроме пикселя 2 летней давности или старого огрызка вы ничего не можете себе позволить.
И вас видимо жаба давит когда люди берут китайца с нормальной гарантией и еще и с беспроцентной рассрочкой на год, с нормальным кэшбеком и незаметными для бюджета ежемесячными расходами.Даже если я там что то и переплатил, то это никак не отразилось на моём бюджете.

Я уверен то что вы сейчас рыгаете про оверпрайс просто хейт, был бы этот пиксель в нормальном магазине с оплатой частями, вы бы тоже его побежали покупать по цене ритейла и не было б таких разговоров.
AI_Avenger
Junior

snapdragon999: 04.11.2024 22:06 Отправлено спустя 33 секунды:
В конце 2024 года обсуждать этот 11 огрызок это полный кринж :laugh:
Тут явно мозжечок недоразвился внутри утробно.
На хвилиночку, А13 Bionic, що стоїть в ньому, на 24 місці по продуктивності за рейтингом nanoreview. Вище ідуть вже починаючи з Snapdragon 8 Gen 1 або Dimensity 8300. Так що не дивлячись на вік, смартфон ще досить хороший. Єдине до чого тут можна причепитися - це 60 Гц екран і lightning а не type-C. За іншими параметрами це досить непоганий телефон. Цікаво, куди подінуться ваші аргументи, окрім ціни, коли вийде SE4, а також 17 серія, де начебто вже і в базових моделях буде 120Гц і Pro Motion?
snapdragon999
Member

AI_Avenger: 05.11.2024 08:06
snapdragon999: 04.11.2024 22:06 Отправлено спустя 33 секунды:
В конце 2024 года обсуждать этот 11 огрызок это полный кринж :laugh:
Тут явно мозжечок недоразвился внутри утробно.
На хвилиночку, А13 Bionic, що стоїть в ньому, на 24 місці по продуктивності за рейтингом nanoreview. Вище ідуть вже починаючи з Snapdragon 8 Gen 1 або Dimensity 8300. Так що не дивлячись на вік, смартфон ще досить хороший. Єдине до чого тут можна причепитися - це 60 Гц екран і lightning а не type-C. За іншими параметрами це досить непоганий телефон. Цікаво, куди подінуться ваші аргументи, окрім ціни, коли вийде SE4, а також 17 серія, де начебто вже і в базових моделях буде 120Гц і Pro Motion?
Этот огрызок 5 летний 4/128 стоит как мой телефон gt6. Так если сравнить по всем параметрам между ними пропасть.Слимбокс это ещё и без зарядного? Полное днище. Хотя какая там зарядка 15ватт))

https://allo.ua/ua/products/mobile/apple-iphone-11-256gb-green-mhdv3-slim-box_6.html
AI_Avenger
Junior

snapdragon999: 05.11.2024 08:09
AI_Avenger: 05.11.2024 08:06

Этот огрызок 5 летний 4/128 стоит как мой телефон gt6. Так если сравнить по всем параметрам между ними пропасть.Слимбокс это ещё и без зарядного? Полное днище. Хотя какая там зарядка 15ватт))

https://allo.ua/ua/products/mobile/appl ... box_6.html
Ну ми ж зараз не про ціни. Звичайно Iphone буде дорожче ніж пересічний китаєць. Щодо зарядки - більш потужні зарядки швидше заряджають та економлять час, проте і швидше зношують акумулятор. А докупити ту зарядку яку вам треба нічого не заважає.
destructX
Junior

snapdragon999: 04.11.2024 14:17 в твоем мозжечку кроме пикселя есть что то ? :lol: Люди тебе пишут что тянет все ок даже инфиникс на g99 .
А в чому взагалі спір? Новий китаєць чи старий айфон\піксель?
JKrl
Member

destructX: 05.11.2024 08:41
snapdragon999: 04.11.2024 14:17 в твоем мозжечку кроме пикселя есть что то ? :lol: Люди тебе пишут что тянет все ок даже инфиникс на g99 .
А в чому взагалі спір? Новий китаєць чи старий айфон\піксель?
Він флагман в руках не тримал просто.
Я не бачив в своєму житті жодної людини, яка купила собі топовий самс чи айфон, і така сказала, та ні, дорого, кітайці ціна супер, залізо топ за свої гроші. Ні, всі люди один раз потримавши в руках нормальний телефон а не сміття, будут крутитися, покупати телефони 2х річної давнини чи б/у, але не слізуть з флагманів.

Цікаво що з компами це не так працює, там багато беруть чисто под бюджет. Ніхто не буде залазити в кредити чи шукати шляхи щоб апгрейднути умовний 8700к та 1080ti до поточного топу, на який не вистачає, бо поняв що різниці не має, якщо трохи скинути налаштування в грі яке навіть непомітно чи було воно взагалі. Звичайно це не стосується робочих рендер та інших пк.
snapdragon999
Member

JKrl: 05.11.2024 09:19 , покупати телефони 2х річної давнини чи б/у, але не слізуть з флагманів.
флаг в руки ,барабан на шею :laugh: Это пиксель твой флагман ? обычный хлам ,на старте продаж по оверпрайсу.
JKrl
Member

snapdragon999: 05.11.2024 09:20
JKrl: 05.11.2024 09:19 , покупати телефони 2х річної давнини чи б/у, але не слізуть з флагманів.
флаг в руки ,барабан на шею :laugh: Это пиксель твой флагман ? обычный хлам ,на старте продаж по оверпрайсу.
Ти його в руках не тримав.
snapdragon999
Member

JKrl: 05.11.2024 09:21
snapdragon999: 05.11.2024 09:20

а что ты держал в руках кроме стакана? :laugh: Ты держал в руке gt 6 и например с23+ ,с24+ ? сравнивал их .Если б сравнил то сразу понял что х2 ценник за самсунги это полный абсурд.Ты рассуждаешь о телефонах только критериями камер.
JKrl
Member

snapdragon999: 05.11.2024 09:21
JKrl: 05.11.2024 09:21
а что ты держал в руках кроме стакана? :laugh: Ты держал в руке gt 6 и например с23+ ,с24+ ? сравнивал их .Если б сравнил то сразу понял что х2 ценник за самсунги это полный абсурд.Ты рассуждаешь о телефонах только критериями камер.
Так, в мене в сім'ї с23ультра, с24ультра, и стадо айфонів від 13 mini (є збоченці) до 15 про Макс.
І це тільки сім'я, бо в мене, на відміну від тебе, ще й друзі є.
snapdragon999
Member

JKrl: 05.11.2024 09:29 бо в мене, на відміну від тебе, ще й друзі є.
ты свечку держал шо у меня есть :laugh: ?Причем тут ультра и айфон ,я про с23,24+ написал ,как о прямых конкурентах .То что у них есть это хорошо ,но мы сравнивали и камеры и все остальное с теми телефонами и ценник х2 они никак не оправдали.
Последний раз редактировалось snapdragon999 05.11.2024 09:34, всего редактировалось 1 раз.
JKrl
Member

snapdragon999: 05.11.2024 09:30
JKrl: 05.11.2024 09:29 бо в мене, на відміну від тебе, ще й друзі є.
ты свечку держал шо у меня есть :laugh: ?Причем тут ультра и айфон ,я про с23,24+ написал ,как о прямых конкурентах .
я ж кажу бомж
Ответить