Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

GhostManka: 04.11.2024 10:49
destructX: 04.11.2024 10:13 Ну... Я навіть не знаю, можливо типу автономність, кожен день тре заряджати :gigi: Якщо рахувати мінусом, через "тіпа" стерео доволі гучний розмовний динамік, якщо накрутити гучність то співрозмовника будуть чути. Відсутність нормальних чохлів на ринку :laugh: Також читав у Інфінікс якісь приколи з рутами, прошивками, але я в цьому не шарю і мені все рівно.
Я не знаю яка зараз вартість, я влітку брав за 7500 на 8, та 8500 на 12 рам, тоді за свій кошт не було нічого кращого. Подивіться / почитайте рев`ю, може там шось почуєте більш конкретніше. Але на практиці для повсякденних задач, для мене особисто, мінусів немає.
Там зараз Хот50 Про з амолед і г100 повиходили, дивіться на них одразу, якщо амолед влаштовує
Цікаво, то ж ніби АКб немалий. Я все ж схиляюсь, що в цьому бюджетні одна велика аксіома Ескобара, головне аби не Unisoc :laugh:
Ну, я не знаю як справи у інших 5к акб з такими характеристиками, можливо для 120 герц та розмірів екрану і г99 п'яти тищ й малувато
а так, з аксіомой ти загнув, це точно не поганий варіант
7mindfields
Member

Reinmar: 04.11.2024 10:40
7mindfields: 03.11.2024 23:21
Іронічно чути це після шизи від тебе про «музейний раритет» на 855 снапі, коли ти обираєш серед ксяомі і поко сміття
Який снап? Який поко? Там спілкувались 1) про камери,а не про проци 2) про інші марки. Божевільний, знову не по темі щось несеш. Йди в гілку, де продають вживаний мусор спілкуйся
Памʼять коротка, чи що?
Reinmar: 31.10.2024 14:33 Подскажите по позиционированию моделей Xiaomi: Redmi Note 13 Pro<Xiaomi 13T<Poco F6 Pro<Xiaomi 13? Или 13т лучше, чем Poco?
В тебе soc не приймає участь в обробці фото, зроз.
Забув тебе, клоуна, запитати, що мені робити і де, тим паче що вибір в треді не обмежений новими девайсами. Обирає щось між декількох сортів ксяомі лайна і розповідає про якесь сферичне б/в «сміття», хєх
JKrl
Member

GhostManka: 04.11.2024 09:04
snapdragon999: 04.11.2024 08:37 Про поддержку забудь))
О ні! А так хотілось отримати 20 дроїд черед фіг зна скільки років... :(
Всі брендові телефони вигружають фіча дропи раз на пів року, які докорінно змінюють та/або поліпшують наявний функціонал.
Китайці тільки ламають все.

Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
Reinmar: 04.11.2024 10:40
7mindfields: 03.11.2024 23:21
Іронічно чути це після шизи від тебе про «музейний раритет» на 855 снапі, коли ти обираєш серед ксяомі і поко сміття
Який снап? Який поко? Там спілкувались 1) про камери,а не про проци 2) про інші марки. Божевільний, знову не по темі щось несеш. Йди в гілку, де продають вживаний мусор спілкуйся
Це термінальна хвороба.
Тим часом піксель 6 фоткає краще топових китайців.
Donate
Member

snapdragon999: 04.11.2024 06:26 Ты реально такой далекий? Сравнил poco m5 где экран 90гц с moto g85 где 120 в плане автономности.И зачем отцу пенсионеру или бабушке, для которых берут подобные смартфоны, знать температуру при длительной нагрузке в синтетических стресс тестах? Или они в игры будут играть? Даже не смотря на это проц не скинул производительность, наоборот хорошо что они его не зажали.
Я помню как ты скидывал эти скрины на мой redmi note 9 pro, якобы он там тоже сильно греется в стресс тестах, но за 4 года простого юзанья он чуть теплый был. И батарея до сих пор 1,5 суток стабильно.Так что это вообще не актуально будет для людей, которые будут использовать телефон как звонилку, месенджеры и в инет выйти.

И причём тут что я б себе не брал. Я ж не себе выбираю, зачем мне такой бюджетный? Чи ти місцевий божевільний пікселоїд :laugh:
1. Оце в мозжечку у тебя не актуально, ти чим будеш малювати 120 фпс якщо ще 3-4 роки тому було відомо що подібний непотріб не тягне навідь 90?
Юзати стабільно теплий девайс коли користуєшся смартфоном?

2. А так пів року тому ти тут верещав що тобі Note 9 Pro за очі, а потом побіг купувати китайця на топовому снапі :laugh: Навіщо тобі топ?

Added in 4 minutes :
JKrl: 04.11.2024 12:14 Це термінальна хвороба.
Тим часом піксель 6 фоткає краще топових китайців.
Дуже спірно у китайців вже є свої алгоритми які чудово працюють... Але вони сидять лише в топах за всі гроші світу... Ніхто їх в здоровому глузді не кине в бюджетки чи середній сегмент...
Я типу взагалі не розумію хто піде купить сяомішну ультру за 50к гривень, а не будь який інший топовий аппарат... Да навідь купування китайця за 20к+ гривень повинна бути дуже жостка підстава...
Reinmar
Member

7mindfields: 04.11.2024 11:53вибір в треді не обмежений
це зрозуміло,бомжа видно здалеку, нетакий як всі, що в секонді купив, розкажи? Супертоп брендові труси?
snapdragon999
Member

Reinmar: 04.11.2024 13:46 Супертоп брендові труси?
айфон 11 он купил :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
Donate: 04.11.2024 13:11

1. Оце в мозжечку у тебя не актуально, ти чим будеш малювати 120 фпс якщо ще 3-4 роки тому було відомо що подібний непотріб не тягне навідь 90?

в твоем мозжечку кроме пикселя есть что то ? :lol: Люди тебе пишут что тянет все ок даже инфиникс на g99 .
Reinmar
Member

snapdragon999
Классика, 5летнее старье с убогой челкой,экраном на сегодня хуже,чем у какого-то китайфона за 150 баксов. А, и батарея, на которую нужно молится, ведь в день минус 1% емкости ;)
snapdragon999
Member

Reinmar: 04.11.2024 14:23 snapdragon999
Классика, 5летнее старье с убогой челкой,экраном на сегодня хуже,чем у какого-то китайфона за 150 баксов. А, и батарея, на которую нужно молится, ведь в день минус 1% емкости ;)
на мой ник гонит типа спредтрум 999,а у самого ник не лучше 7 полей тупизны ,я б сказал все 10 :laugh:
Donate
Member

snapdragon999: 04.11.2024 14:17
Reinmar: 04.11.2024 13:46 Супертоп брендові труси?

в твоем мозжечку кроме пикселя есть что то ? :lol: Люди тебе пишут что тянет все ок даже инфиникс на g99 .
У меня был на руках 1,5 дня Redmi Note 12 Pro 5G и суть в том что телефон ВСЕГДА практически тёплый...
Ну вот запускаешь ты браузер он уже через 2 минуты нагрелся и так держится всё время пока ты ним пользуешься.

Причём это не только что мне это с головы пришло...
спойлер
Изображение
Причина то простая. Железа то впритык. 1080 значительно получше каличного g99, но и его не хватает он сидит и явно работает постоянно на высоких частотах...

Но у людей то всё тянет... Я прям верю :rotate: Отлично конечно, рекламодатели и блогеры вам поставят неприменно лайкос :rotate:
Последний раз редактировалось Donate 04.11.2024 14:37, всего редактировалось 1 раз.
JKrl
Member

Дуже спірно у китайців вже є свої алгоритми які чудово працюють... Але вони сидять лише в топах за всі гроші світу... Ніхто їх в здоровому глузді не кине в бюджетки чи середній сегмент...
Я типу взагалі не розумію хто піде купить сяомішну ультру за 50к гривень, а не будь який інший топовий аппарат... Да навідь купування китайця за 20к+ гривень повинна бути дуже жостка підстава...
Згоден тільки, якщо річ про хуавей та хуавей (вибачаюсь, звичайно хонор відділився і повністю незалежний). В них є ресурси які можна порівняти с західними топами.
Салямі? Ні.
Bbk? Трошки, але виходить через раз, особливо с ванплюс та віво. Плюс сам експірієнс користування оппо як сміття пожерти, без жодних покращень. Але фоткають нормально. Чи достатньо нормально за 1200$?
Последний раз редактировалось JKrl 04.11.2024 14:36, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

Donate: 04.11.2024 14:34
snapdragon999: 04.11.2024 14:17

У меня был на руках 1,5 дня Redmi Note 12 Pro 5G и суть в том что телефон ВСЕГДА практически тёплый...
Ну вот запускаешь ты браузер он уже через 2 минуты нагрелся и так держится всё время пока ты ним пользуешься.

спойлер
Изображение
Причина то простая. Железа то впритык. 1080 значительно получше каличного g99, но и его не хватает он сидит и явно работает постоянно на высоких частотах...

Но у людей то всё тянет... Я прям верю :rotate:
год назад тот высер был ,уже за год 10 прошивок вышло
Donate
Member

snapdragon999: 04.11.2024 14:36
Donate: 04.11.2024 14:34

спойлер
Изображение

Но у людей то всё тянет... Я прям верю :rotate:
Ты прямо свечку держал что они всё пофиксили? Держал аппарат на руках? Готов наверное оплатить всю стоимость аппарата если это будет не так?
snapdragon999
Member

Donate: 04.11.2024 14:39
snapdragon999: 04.11.2024 14:36

Ты прямо свечку держал что они всё пофиксили? Держал аппарат на руках? Готов наверное оплатить всю стоимость аппарата если это будет не так?
я его не советовал,я советовал мото г85 на снапе .Не знаю что в том ,но чето ж пофиксили.
Donate
Member

snapdragon999: 04.11.2024 14:41
Donate: 04.11.2024 14:39

я его не советовал,я советовал мото г85 на снапе .Не знаю что в том ,но чето ж пофиксили.
Ну ты утверждаешь что фиксили тогда говори что и когда. У меня аппарат на руках был вначале июля и нефига там поправлено не было :rotate: Просто потому что это невозможно :rotate: Там ни альфа ядер которые будут тащить быстро выполнение кода, ни дикой производительности того что есть.
snapdragon999
Member

Donate: 04.11.2024 14:45
snapdragon999: 04.11.2024 14:41

Ну ты утверждаешь что фиксили тогда говори что и когда. У меня аппарат на руках был вначале июля и нефига там поправлено не было :rotate: Просто потому что это невозможно :rotate: Там ни альфа ядер которые будут тащить быстро выполнение кода, ни дикой производительности того что есть.
https://allo.ua/ru/products/mobile/xiao ... ouGmCIM9AX

вот отзывы хорошие 4.8,кроме тебя всем заходит :laugh:
Donate
Member

snapdragon999: 04.11.2024 14:47
Donate: 04.11.2024 14:45

Чого собі не купив? 4/5 напевно топ за свої гроші :rotate:
Изображение
snapdragon999
Member

Donate: 04.11.2024 14:53
snapdragon999: 04.11.2024 14:47

Чого собі не купив? 4/5 напевно топ за свої гроші :rotate:
Изображение
это нормальный блок ,куча сборок на нем сделано и игровых в том числе .Че ты все равняешь на меня .Я себе уже купил ,люди интересуються за 10 штук я им посоветовал .Если б сказали до 30 ,то предложил бы как у меня.Себе я такой и не собирался никогда брать за десятку :laugh:
У меня у 2 родычей нот 9 про 6/128 и им отлично его хватает ,ничо не тормозит и не тупит по их меркам.Не надо по себе судить о всех телефонах.
анти__бот
Member

snapdragon999: 04.11.2024 16:09Если б сказали до 30 ,то предложил бы как у меня
А це той що на свинку схожий?
snapdragon999
Member

анти__бот: 04.11.2024 16:18
snapdragon999: 04.11.2024 16:09Если б сказали до 30 ,то предложил бы как у меня
А це той що на свинку схожий?

на какую свинку ? :laugh:
спойлер
изображение_viber_2024-08-04_14-55-54-483.jpg