Последние статьи и обзоры
Новости
Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
-
LordTornado
Member
Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
-
Phos4
Member
LordTornado
Якщо вам не цікаво пвп, то варто просто створити сервер для друзів і грати там, всеодно активностей які дозволяють якось взаємодіяти з іншими гравцями окрім того що підривати їх з гелікоптера там приблизно нуль.
Якщо вам не цікаво пвп, то варто просто створити сервер для друзів і грати там, всеодно активностей які дозволяють якось взаємодіяти з іншими гравцями окрім того що підривати їх з гелікоптера там приблизно нуль.
-
yan1x
Member
Недавно опять поставил пятерку, перепройти сюжет, установился еще отдельный античит, может стало лучше?LordTornado: ↑ 02.11.2024 11:41 Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
-
Lekrs
Member
Круть, буде привід перепройти сюжетку.
-
Creature4O
Member
LordTornado
Про Ukraine GTA не чули? Проект на базі МТА, а згодом буде сервер і на GTA5 він вже в розробці.
Про Ukraine GTA не чули? Проект на базі МТА, а згодом буде сервер і на GTA5 він вже в розробці.
-
Artempo100
Junior
Це типу один з безкінечних модів типу Rp гта Львів,кримінальна Росія і тд(список до безкінечності)?Creature4O: ↑ 02.11.2024 12:36 LordTornado
-
DuckRider
Member
Стало хуже. Тысячи читеров зашли проверить как работает античит. Споилер: не работаетyan1x: ↑ 02.11.2024 12:22Недавно опять поставил пятерку, перепройти сюжет, установился еще отдельный античит, может стало лучше?LordTornado: ↑ 02.11.2024 11:41 Предлагаю обсудить Покращена версія GTA Online вийде на PC наступного року
-
Alligator
Member
Так, ті ж яйця тільки з розфарбуванням модами у Нову Пошту, УкрПошту, Патрульну поліцію. Не грав, бачив рекламу у ютуберів, і я чесно кажучи взагалі не розумію "приколу" гри на подібних серверах.Artempo100: ↑ 02.11.2024 12:45Це типу один з безкінечних модів типу Rp гта Львів,кримінальна Росія і тд(список до безкінечності)?Creature4O: ↑ 02.11.2024 12:36 LordTornado
-
Fen1xz
Member
Незнаю можно ли сейчас проворачивать такой трюк, но лет 5 назад когда я пробовал играть в онлайн - через диспетчер задач отключал себе процесс на 30 секунд и включал обратно (в последовательности действий могу ошибаться, очень давно это было, уже подзабыл, но если этот финт ушами до сих пор работает, могут написать или погуглите как правильно делать) и сидел играл в соло или с друзьями безо всяких читаков, мешающих и тд.LordTornado: ↑ 02.11.2024 11:41 Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
-
DuckRider
Member
Создаёшь сервер для друзей прямо из игры, если один - доступно всё кроме общих ивентов в открытом мире по типу "проедь по асфальту на лице больше всех за 5 минут", если три и больше - доступно всёFen1xz: ↑ 02.11.2024 14:11Незнаю можно ли сейчас проворачивать такой трюк, но лет 5 назад когда я пробовал играть в онлайн - через диспетчер задач отключал себе процесс на 30 секунд и включал обратно (в последовательности действий могу ошибаться, очень давно это было, уже подзабыл, но если этот финт ушами до сих пор работает, могут написать или погуглите как правильно делать) и сидел играл в соло или с друзьями безо всяких читаков, мешающих и тд.LordTornado: ↑ 02.11.2024 11:41 Текстуры и трассировка лучей никак не помогут, потому что основная проблема ГТА онлайн - сотни читеров. 80% ежедневок там - что-то куда-то доставить. А пока ты будешь куда-то ехать через пол карты, прилетит бессмертный читер на летающей машине и расстреляет тебя ракетами, отжав твой груз...
-
Creature4O
Member
Alligator
Не грав, але засуджую
Artempo100
ну так про будь-яку гру з модами можна сказати, але є нюанс. Там повністю своя унікальна карта з українськими містами(локаціями) Свої фішки типу робіт, та івентів, бізнес війни тощо. Я б сказав, що це вже більше RPG ніж ГТА. Ну і кількісь серверів та гравців теж свідчить про якісь особливості. Думаю 5000 гравців для суто українського проекту це не мало.
Не грав, але засуджую
Artempo100
ну так про будь-яку гру з модами можна сказати, але є нюанс. Там повністю своя унікальна карта з українськими містами(локаціями) Свої фішки типу робіт, та івентів, бізнес війни тощо. Я б сказав, що це вже більше RPG ніж ГТА. Ну і кількісь серверів та гравців теж свідчить про якісь особливості. Думаю 5000 гравців для суто українського проекту це не мало.
-
Phos4
Member
Creature4O
Хех, є в мене знайомий який колись підбурив мене грати на українському рп сервері, після двох годин збирання сміттєвих мішків на самоскиді я сказав йому що мабуть це не моє. Якщо грінд в гта онлайн здається комусь занадто надокучливим то там це просто за межами абсурду.
Хех, є в мене знайомий який колись підбурив мене грати на українському рп сервері, після двох годин збирання сміттєвих мішків на самоскиді я сказав йому що мабуть це не моє. Якщо грінд в гта онлайн здається комусь занадто надокучливим то там це просто за межами абсурду.
-
cypherspy
Junior
Це результат щирої любові до грошей в Рокстарів. Могли б з фірмовим гумором показати роботу певних професій, реальне положення справ з відомих подій, заохотити до різностороннього грінду з економічним зиском та перспективами цікавих придбань (нерухомості, автівок, авіапарку)... Але навіщо, якщо можна зробити окрему онлайн пісочницю з чітерами, де гравці самі собі все будуть вигадувати і регулярно заносити за це гроші.Phos4: ↑ 02.11.2024 14:56після двох годин збирання сміттєвих мішків на самоскиді я сказав йому що мабуть це не моє. Якщо грінд в гта онлайн здається комусь занадто надокучливим то там це просто за межами абсурду
-
Creature4O
Member
Phos4
До чого тут грінд, і спонукання до гри? Хлопець, пожалівся на читерів, а Ви вказали на нуль активностей, та взаємодії. Я привів приклад де все це є, та мінімум читерів. Тобто не обов'язково грати на оф сервері, якщо гра подобається та є інші сервери, або схожі проекти.
Казати, що це все таке саме лайно не гравши, або судити по рекламі, ну Ви самі розумієте
Я бачив рекламу конкорд, так вам скажу що (встав іншу назву онлайн шутера) таке саме уг
До чого тут грінд, і спонукання до гри? Хлопець, пожалівся на читерів, а Ви вказали на нуль активностей, та взаємодії. Я привів приклад де все це є, та мінімум читерів. Тобто не обов'язково грати на оф сервері, якщо гра подобається та є інші сервери, або схожі проекти.
Казати, що це все таке саме лайно не гравши, або судити по рекламі, ну Ви самі розумієте
Я бачив рекламу конкорд, так вам скажу що (встав іншу назву онлайн шутера) таке саме уг
-
cypherspy
Junior
З власними програмістами та дизайнерами, бо функціонал GTA Online вкрай обмежений.Creature4O: ↑ 02.11.2024 15:42є інші сервери, або схожі проекти.
-
Phos4
Member
Creature4O
Я мав на увазі на відкритій карті, будь яке завдання, гонку, пограбування ви шукаєте через лоббі і там вам набирає людей з загального пулу а не тільки з вашого лоббі, це чисто варіант грати без читерів, я не пропоную йому в соло проходити гта онлайн. Я не казав що гта онлайн мені не подобається, навпаки я там провів багато приємного часу. РП сервери мені не зайшли, це вже на рівні ммо, туди треба як на роботу ходити, не моє.
Я мав на увазі на відкритій карті, будь яке завдання, гонку, пограбування ви шукаєте через лоббі і там вам набирає людей з загального пулу а не тільки з вашого лоббі, це чисто варіант грати без читерів, я не пропоную йому в соло проходити гта онлайн. Я не казав що гта онлайн мені не подобається, навпаки я там провів багато приємного часу. РП сервери мені не зайшли, це вже на рівні ммо, туди треба як на роботу ходити, не моє.