hophey: ↑
02.11.2024 15:22
Ну игра оказалась не так плоха, как ее хаяли, из за этого и оценки даже повыше стали, типа-о, ну не такое уж и овно
От себя: из плюсов-графика, оптимизация, знакомый мир, не плохая боевка, просто хорошая. бывает и лучше Из минусов-некоторая мультяшность, не серьезность диалогов, детскость, на цветных и лгбт как то пофиг
Ну так лідери думок вже почали кидати хейт ще до релізу.
Хоча нам взагалі невідомо, там ото весь контент "такий" чи то там 2 квести десь в кутку ще знайди...
В стімі якщо зробити фільтр в 2+ години, гроші стіму, усі то виходить взагалі непогана картинка
Хоча мені взагалі незайшла. Кіношний блювотний оркестровий саундтрек на фоні, тебе кидають такє враження в кінець якогось сюжету якісь люди, терміни, всі там такі круті що вже такє враження можуть поділити на нуль і т.п. (не грав взагалі в ніякий DA). Хоча ось картинка непогана, оптимізація не сама гірша, бойова система ну напевно на сама гірша...
Що там далі я не знаю, кому це може зайти цілком уявляю. Фанів умовних марвел, ДС і т.п. повно і кінце кожного року гребе шалені гроші то й гру подібну роблять.