Dragon Age: The Veilguard стала найуспішнішою однокористувацькою грою Electronic Arts у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

sonhador93: 01.11.2024 17:23 Я подставлю свою жопу ради Европы ;)
Це вже щось нездорове, вам би до спеціаліста звернутись :beer:

Відправлено через 14 хвилин 2 секунди:
VBerezovsky: 01.11.2024 17:10 Суть в тому, що намагаються вже вибрати хоч якийсь ракурс
Вітаю! Ви ознайомились з типовим випадком роботи відділу маркетингу будь якої ігрової(і не тільки) компанії :up:
Hemul
Member

При цьому навіть у деяких позитивних коментарях сюжет і діалоги називають посередніми
А в какой части этой франшизы было как-то иначе? Разве что во 2 части сюжет был немного оригинальный, за счет того что большую часть игры мы не боролись с очередным вселенским злом, а решили семейные проблемы.
Kolomiiets
Junior

Мене не гребе присутність ЛГБТ+ плюс персонажів у грі. В Mass Effect 3 той же Стів Кортез - чудовий персонаж, не зважаючи на його орієнтацію (зате не буде конкуренції на танцполі, угу). Але останні років 6-8 помітив тенденцію: якщо робиться великий акцент на інклюзивності, то продукт - лайно. Це ж чудовий відмив коштів: робимо посередню гру за непомірно роздутий бюджет, приправляємо інклюзивними елементами і... Готово. Провалиться? Не біда! Скажемо інвесторам та пресі що це усе злі расисти/сексисти/гомофоби/нацисти/рептилоїди (необхідне підкреслити) нагадили. А насправді гра чудова просто вказані вище персонажі не розуміють цього. Той же Dustborn як чудовий приклад схематозу.
Hemul
Member

Kolomiiets: 01.11.2024 19:48 Мене не гребе присутність ЛГБТ+ плюс персонажів у грі. В Mass Effect 3 той же Стів Кортез - чудовий персонаж, не зважаючи на його орієнтацію (зате не буде конкуренції на танцполі, угу). Але останні років 6-8 помітив тенденцію: якщо робиться великий акцент на інклюзивності, то продукт - лайно. Це ж чудовий відмив коштів: робимо посередню гру за непомірно роздутий бюджет, приправляємо інклюзивними елементами і... Готово. Провалиться? Не біда! Скажемо інвесторам та пресі що це усе злі расисти/сексисти/гомофоби/нацисти/рептилоїди (необхідне підкреслити) нагадили. А насправді гра чудова просто вказані вище персонажі не розуміють цього. Той же Dustborn як чудовий приклад схематозу.
А можете в цифрах эту тенденцию отразить или только в чувствах получается? И кстати, выходит если никакой инклюзивности с акцентами нет, то игра обречена на успех?
MessiaH
Member

Поиграл маленько, вполне нормальная игруля вышла.
Telcontar
Member

А що спільного у китайської мавпи та РПГ?
Геральт
Member

Telcontar
Мавпа aRPG ніби як
kairo
Member

Вложения
Untitled.png
Matumba92
Member

VBerezovsky: 01.11.2024 15:57 Найуспішніша гра, кажете? Пил в очі заради виправдовування цих помиїв. Насправді ситуація виглядає так:

Изображение Изображение
Как бы в названии статьи понятно что успешная среди игр самой Electronic arts.
VBerezovsky
Member

Matumba92: 02.11.2024 11:58
VBerezovsky: 01.11.2024 15:57 Найуспішніша гра, кажете? Пил в очі заради виправдовування цих помиїв. Насправді ситуація виглядає так:

Изображение Изображение
Как бы в названии статьи понятно что успешная среди игр самой Electronic arts.
Я ж і кажу, вже як тільки не намагаються знайти хоч один кут, з якого Veilguard не здається повним провалом, але все це розбивається об просте порівняння з іншими іграми :)
Последний раз редактировалось VBerezovsky 02.11.2024 13:28, всего редактировалось 1 раз.
mertvei
Member

Геральт
Ты ещё очень, хорошо отозвался нечего там от дракон Эйдж ,не осталось.

Отправлено спустя 5 минут 36 секунд:
MessiaH
Для тебя это нормальная? Ты в первую,часть ну хоть во вторую играл ?

Отправлено спустя 24 минуты 50 секунд:
Это гвоздь в крышку драгон Эйдж даже 3 часть была похоже ,на РПГ. Это не рпг экшн какой-то с примесью ... Сами знаете чего ещё и не прекрытой .
hophey
Member

Ну игра оказалась не так плоха, как ее хаяли, из за этого и оценки даже повыше стали, типа-о, ну не такое уж и овно :laugh: От себя: из плюсов-графика, оптимизация, знакомый мир, не плохая боевка, просто хорошая. бывает и лучше Из минусов-некоторая мультяшность, не серьезность диалогов, детскость, на цветных и лгбт как то пофиг
Donate
Member

hophey: 02.11.2024 15:22 Ну игра оказалась не так плоха, как ее хаяли, из за этого и оценки даже повыше стали, типа-о, ну не такое уж и овно :laugh: От себя: из плюсов-графика, оптимизация, знакомый мир, не плохая боевка, просто хорошая. бывает и лучше Из минусов-некоторая мультяшность, не серьезность диалогов, детскость, на цветных и лгбт как то пофиг
Ну так лідери думок вже почали кидати хейт ще до релізу.
Хоча нам взагалі невідомо, там ото весь контент "такий" чи то там 2 квести десь в кутку ще знайди...
Изображение

В стімі якщо зробити фільтр в 2+ години, гроші стіму, усі то виходить взагалі непогана картинка :rotate:
Изображение

Хоча мені взагалі незайшла. Кіношний блювотний оркестровий саундтрек на фоні, тебе кидають такє враження в кінець якогось сюжету якісь люди, терміни, всі там такі круті що вже такє враження можуть поділити на нуль і т.п. (не грав взагалі в ніякий DA). Хоча ось картинка непогана, оптимізація не сама гірша, бойова система ну напевно на сама гірша...
Що там далі я не знаю, кому це може зайти цілком уявляю. Фанів умовних марвел, ДС і т.п. повно і кінце кожного року гребе шалені гроші то й гру подібну роблять.
vsx
Member

Играл часа 4. Даже не знаю как это назвать. Точно не рпг. Даже не знаю играть ли дальше. Вроде бы все легко и понятно, но слишком однокнопочно и примитивно. Bioware тут чисто название, ничего от той компании не осталось.
MetalistForever
Member

Я просто оставлю это здесь , чтобы видели разницу между купленными журналистами и игроками !
Вложения
Средняя оценка игроков : 3,4
Средняя оценка игроков : 3,4
kairo
Member

MetalistForever: 02.11.2024 19:28 Я просто оставлю это здесь , чтобы видели разницу между купленными журналистами и игроками !
Різниця між реальними гравцями та воїнами інтернета(школотою), які ліплять одиниці навіть не запускавши гру.
Untitled.jpg
І до речі, оцінка куплених журналістів набагато ближча до оцінки справжніх гравців.
Геральт
Member

vsx: 02.11.2024 19:01 Вроде бы все легко и понятно, но слишком однокнопочно и примитивно. Bioware тут чисто название, ничего от той компании не осталось.
Там якщо виставити макс складність і взяти танка, то вже не так легко. Хоча все одно примітивно. Бо комбо сопартійців дамажать не так щоб дуже сильно, а деякі міні-боси змушують грати від парирування, але веселіше все одно від того не стає. Бо після успішного парирування вмикається абілка "вогняний меч", який знову ж таки, дамажить якісь сльози. Важка/заряджена атака аналогічно. Ітого, пиляти того боса треба мабуть годину. І навіть ульта, яка заряджається місяць, кардинально нічого не дає. Ніякої тактики не потрібно, треба просто тікати від важких атак ворога, блокувати легкі (бажано з парируванням) і знімати якісь долі відсотка за свою атаку. Це на 12му рівні персонажа. Може нарвався на якогось черепа, але UI такий, що не ясно, який там в нього рівень. Може за лучника/мага простіше, але пробувати вже не буду. Гру зніс.
І так, тут від Dragon Age десь так само, як в Андромеді від MassEffect. Хоч і показали епізод з Морриган і Варік постійно валяється в ліжку. :-/
MetalistForever
Member

kairo: 02.11.2024 19:45
MetalistForever: 02.11.2024 19:28 Я просто оставлю это здесь , чтобы видели разницу между купленными журналистами и игроками !
Різниця між реальними гравцями та воїнами інтернета(школотою), які ліплять одиниці навіть не запускавши гру.
Untitled.jpg
І до речі, оцінка куплених журналістів набагато ближча до оцінки справжніх гравців.
Мне очень стыдно за вас, что защищаете такую помойную игру .

P.S. Я ее купил в Steam и меня хватило на 4 часа игры , от примитивных тинейджерских диалогов современных ( в темном фентези средневековом ) до повестки и местоимений он( она ) , она ( он ) и оно . Если вам такое нравится , что тут сказать .... о вкусах не спорят .
yariksom
Member

Слешер з прокачкою.

Лгбт поки сильно в очі не кидалося, але вуха Світ Бейбі стирчать з кожного кута, супутники (які є тепер): Варрік - нормальний європеєць але зразу гном та й лежить він поки що; європейка- руда, низькоросла, жирна; індуска чи то циганка - загалом симпатична але без ноги і ніс в неї з горбинкою якщо дивитися збоку; азійка з нормальним ніби лицем але вже ельфійка.

Це ніби й нормально для всесвіту Невервінтера, там різні раси і т.д. але все це так випирає, кидається в очі аж капець, щоб гірше не сказати :gigi:

Набагато приємніше було б грати якби жінки тамішні були красивіші, я не говорю про рівень Відьмака, ну хоча б першої гри цієї серії.

За кілька годин гра мене не зачепила, ще побігаю тоді сформую повну думку.
Ответить