Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
snapdragon999
Member
Хаа,жлобы на 14т про был кэшбек 3000 грн ,сейчас уже 330 грн и еще без фирменной зарядки ,спасибо ,кушайте сами
-
leif
Member
Так я ж ніколи і не казав, що дешево. Дорого, але, як на мене, то того вартує.анти__бот: ↑ 30.10.2024 17:58 leif
Не ну він теж правду каже що епл то дорого (для мен і для нього) а так цілком гарна техніка
-
snapdragon999
Member
я уже устал с тобой бороться ,промолчу Шо там вартує 80 косарей мне трудно понять,ну даже 70.leif: ↑ 30.10.2024 18:00 Дорого, але, як на мене, то того вартує.
-
leif
Member
snapdragon999
Та я ж тобі ще багато сторінок назад сказав, що якщо ти намагаєшся мені щось довести, то це абсолютно марна справа, алн ти не повірив
Та я ж тобі ще багато сторінок назад сказав, що якщо ти намагаєшся мені щось довести, то це абсолютно марна справа, алн ти не повірив
-
snapdragon999
Member
ОбЪясни плиз че там блютуз 5.3 за 70 косарей и 27 вт зарядка ?Шо нельзя уже было 5.4 поставить и зарядку 45вт ?это так дорого или так для батареи вредно?leif: ↑ 30.10.2024 18:07 snapdragon999
-
leif
Member
snapdragon999
В смислі "поясни"? Я ж їх не виробляю. Зробили як зробили, питай у тіма кука.
В смислі "поясни"? Я ж їх не виробляю. Зробили як зробили, питай у тіма кука.
-
snapdragon999
Member
Я б ему сказал если б он со мной пообщался ))Ну я думал может такая особенность у них ))Хотя если там только аас кодек ,то нафиг тот 5.4leif: ↑ 30.10.2024 18:10 питай у тіма кука.
-
AI_Avenger
Junior
Головне ж не тільки хороше залізо, а й програмна частина. А з програмними плюшками у купертинівців як на мене все досить добре. Звичайно, як у будь-якому смартфоні, є певні нюанси, але тут вже вибір споживача - що і як йому потрібніше й важливіше. Ціна звичайно трохи зависока як на мене, але це загальний тренд. Проте купувати за умновні 40-50 тис. гривень Xiaomi - то вже щось не те (хоча бюджетні та середньобюджетні рішення у них непогані). Серед флагманів краще взяти або Apple чи Samsung, IMHO. Ну або Google, якщо комусь він більше подобається.snapdragon999: ↑ 30.10.2024 17:48 для них важнее удобство и экосистема ,чем какие то характеристики .Да и цена там для них это не дорого ,в рассрочку может любой бомж взять при желании.А тут когда такой ассортимент на андроиде ,то нафиг то яблоко ущербное.
-
Dark-seer
Member
Я себе когда-то наушники с микрофоном для шлема покупал, когда на мото ездиланти__бот: ↑ 30.10.2024 16:44 snapdragon999
Ох а те синхайзер незручні, для такого і для мото теж не підходить просто неможливо натягнути шолом і щоб вони залишились на місці та і не чутно тоді нічого
Отправлено спустя 20 секунд:
Напівстаціонарний варіант
-
snapdragon999
Member
Согласен что сяоми брать по цене самсунга флагмана это бред.Имеет смысл если приличная разница в цене. Но и пиксель этот гиморойный брать без нормальной гарантии тоже не лучшее решение, особенно на старте продаж по космосу. Пиксель у нас в основном берут через год полтора, когда цена проседает раза в 2, тогда еще можно рискнутьAI_Avenger: ↑ 30.10.2024 18:55Головне ж не тільки хороше залізо, а й програмна частина. А з програмними плюшками у купертинівців як на мене все досить добре. Звичайно, як у будь-якому смартфоні, є певні нюанси, але тут вже вибір споживача - що і як йому потрібніше й важливіше. Ціна звичайно трохи зависока як на мене, але це загальний тренд. Проте купувати за умновні 40-50 тис. гривень Xiaomi - то вже щось не те (хоча бюджетні та середньобюджетні рішення у них непогані). Серед флагманів краще взяти або Apple чи Samsung, IMHO. Ну або Google, якщо комусь він більше подобається.snapdragon999: ↑ 30.10.2024 17:48 для них важнее удобство и экосистема ,чем какие то характеристики .Да и цена там для них это не дорого ,в рассрочку может любой бомж взять при желании.А тут когда такой ассортимент на андроиде ,то нафиг то яблоко ущербное.
Айфон это чисто для отдельной категории людей, которые не любят или не хотят андроид по каким либо причинам приобретать.Говорить что фуфло будет некорректно, для меня лично да фуфло, но я не говорю что вообще он плохой.Без обид.
Отправлено спустя 1 час 40 минут 8 секунд:
есть шапка с наушниками ,у меня знакомый на секонде нашел AKGDark-seer: ↑ 30.10.2024 18:57Я себе когда-то наушники с микрофоном для шлема покупал, когда на мото ездиланти__бот: ↑ 30.10.2024 16:44 snapdragon999
Ох а те синхайзер незручні, для такого і для мото теж не підходить просто неможливо натягнути шолом і щоб вони залишились на місці та і не чутно тоді нічого
Отправлено спустя 20 секунд:
Напівстаціонарний варіант
-
AI_Avenger
Junior
Ну тут вже кому що подобається. Моїм першим смартфоном після кнопкових телефонів був Iphone4. Вже добряче поюзаний і акумулятор тримав слабо. Але в цілому інтерфейс залишив приємні враження. Але врешті-решт вік брав своє і на нього перестали приходити оновлення, а деякі потрібні мені додатки вимагали новішого iOS. Тому після нього був придбаний Redmi Note 4X, випущений рік тому. MIUI дещо нагадала інтерфейс айфона, хоча і відрізнялася, ну і Android з його безліччю налаштувань - куди ж без цього. В телефоні подобалося все, особливо штатний вбудований в оболонку запис дзвінків без зайвих милиць для цього. Але з часом перестала влаштовувати якість знімків та недостатньо швидкий запуск програм, як на мою думку. Тому три роки тому взяв POCO X3 GT, у якого навіть зараз по сучасним міркам не такий вже й поганий процесор, який на рівні десь процесорів від самсунг для смартфонів рівня А55. Влаштовує загалом повністю, але хотілося б VoLTE, 256ГБ пам'яті. Дуже чекаю Iphone SE 4, який скоріше за все і куплю (ціна сподіваюся буде до 30к на нашому ринку за версію 256ГБ). Із нового що хочеться - повернення в екосистему Apple, iMessage, FaceTime, VoLTE/VoWiFi, додаток Notes, ну і до телефону ще нові AirPods 4 ANC. Та і більш-менш притомний акумулятор та дизайн від 14 серії, на відміну від Iphone SE (2022), де мені особисто дизайн так собі та ще й батарея ну дуже маленька, як і діагональ дисплея за сучасними мірками. Що не вистачатиме (хоча і не критично) - це 120Гц і ProMotion, також непогано було б ще одну камеру для макрознімків. Тому можливо і зачекаю рік, щоб подивитися на 17 серію, можливо базові версії будуть повністю те що треба (120 Гц) і ціна не дуже кусатиметься.snapdragon999: ↑ 30.10.2024 20:57 Согласен что сяоми брать по цене самсунга флагмана это бред.Имеет смысл если приличная разница в цене. Но и пиксель этот гиморойный брать без нормальной гарантии тоже не лучшее решение, особенно на старте продаж по космосу. Пиксель у нас в основном берут через год полтора, когда цена проседает раза в 2, тогда еще можно рискнуть
Айфон это чисто для отдельной категории людей, которые не любят или не хотят андроид по каким либо причинам приобретать.Говорить что фуфло будет некорректно, для меня лично да фуфло, но я не говорю что вообще он плохой.Без обид.
Особисто як на мене не можу сказати що ті ж Xiaomi якісь там дуже погані - в них теж є свої гарні сторони. Але якось хочеться відмовитися вже від китайських моделей, тому або Iphone або Samsung. Більше схиляюся до Apple, але тут вже як кажуть, кожному своє. Якщо ну прямо не зайде за час що користуватимуся (мінімум 3 роки планую) - то легко можна повернутися на Android. Проте думаю, не розчаруюся Apple.
-
snapdragon999
Member
Планы как у Наполеона,на год, на три, тут неизвестно что завтра
-
AI_Avenger
Junior
Ну що є, на жаль...snapdragon999: ↑ 30.10.2024 22:46 Планы как у Наполеона,на год, на три, тут неизвестно что завтра
А плани в тому, що міняти кожний рік-два телефон не бачу сенсу. Тому братиметься мінімум на 3 роки. Це якщо все буде добре. Бо в наших реаліях можна лише припускати, а як воно і що буде не те що весною-літом, а завтра - ніхто не знає, з такими ненормальними сусідами.
-
анти__бот
Member
Dark-seer
Я знаю що є для шолома гарнітура спеціальна, китайська звучить не дуже а фірмова коштує якщо не помиляюсь десь 8к. То поки без неї покатаюсь
Я знаю що є для шолома гарнітура спеціальна, китайська звучить не дуже а фірмова коштує якщо не помиляюсь десь 8к. То поки без неї покатаюсь
-
Dark-seer
Member
Да, я брал на алике баксов за 40 - гивно
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Ну що ти вже дивився презентацію ксіомі 15?
Ну що ти вже дивився презентацію ксіомі 15?
-
snapdragon999
Member
частично .5000 юаней цена ,у нас глобалка наверное будет штук 40 грн,если не больше.
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Це звичайна версія?
Це звичайна версія?
-
snapdragon999
Member
За такие бабки пусть гуляют лесом
- спойлер
-