Последние статьи и обзоры
Новости
Фахівці Digital Foundry похвалили технічний стан Dragon Age: The Veilguard
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Фахівці Digital Foundry похвалили технічний стан Dragon Age: The Veilguard
Доречі зауважив таку цікавинку - якщо у 50-х роках у кінематографі головні герої були старшими чоловіками , "за 40", такими стереотипними "справжніми чоловіками" в уявленні тієї епохи, то зараз головні герої в основному молодь. Звернув на це увагу при перегляді постера гри в матеріалі.
Доречі зауважив таку цікавинку - якщо у 50-х роках у кінематографі головні герої були старшими чоловіками , "за 40", такими стереотипними "справжніми чоловіками" в уявленні тієї епохи, то зараз головні герої в основному молодь. Звернув на це увагу при перегляді постера гри в матеріалі.
-
Gleb1986
Member
Поговаривают игра Gовно....
Видал я реценизию от двух небезизвестных беллорусов...
-
Jay228
Member
вони самі гумно . у них що не огляд то поносять щось . воно з них так і пре.Gleb1986: ↑ 30.10.2024 15:49 Поговаривают игра Gовно....
дивлячиь ячк вони ставляться до України пора забути про їх існування!
-
Spiryt
Member
Я думал адепты этих клоунов остались только в рашкеGleb1986: ↑ 30.10.2024 15:49 Поговаривают игра Gовно....
-
Conqistador
Member
erazel
большинство игр ориентированы на свою целевую аудиторию детей и молодежь, чего стоят яркие эффекты боя в духе азиатских мобильных игр
большинство игр ориентированы на свою целевую аудиторию детей и молодежь, чего стоят яркие эффекты боя в духе азиатских мобильных игр
-
kairo
Member
Основна аудиторія кінотеатрів - підлітки. Зараз також вистачає +40 річних ГГ в кіно. Якщо взяти Марвел для прикладу, там більшість акторів якраз "за 40":erazel: ↑ 30.10.2024 14:51 Доречі зауважив таку цікавинку - якщо у 50-х роках у кінематографі головні герої були старшими чоловіками , "за 40", такими стереотипними "справжніми чоловіками" в уявленні тієї епохи, то зараз головні герої в основному молодь. Звернув на це увагу при перегляді постера гри в матеріалі.
Роберт Дауні-молодший - 59
Кріс Еванс - 43
Скарлетт Йоганссон - 39
Кріс Гемсворт - 41
Марк Руффало - 56
Джош Бролін - 56
-
Softas
Member
Не правда про основну аудиторію. Берем в СШАkairo: ↑ 30.10.2024 16:28Основна аудиторія кінотеатрів - підлітки. Зараз також вистачає +40 річних ГГ в кіно. Якщо взяти Марвел для прикладу, там більшість акторів якраз "за 40":erazel: ↑ 30.10.2024 14:51 Доречі зауважив таку цікавинку - якщо у 50-х роках у кінематографі головні герої були старшими чоловіками , "за 40", такими стереотипними "справжніми чоловіками" в уявленні тієї епохи, то зараз головні герої в основному молодь. Звернув на це увагу при перегляді постера гри в матеріалі.
Роберт Дауні-молодший - 59
Кріс Еванс - 43
Скарлетт Йоганссон - 39
Кріс Гемсворт - 41
Марк Руффало - 56
Джош Бролін - 56
2-11 13%
12-17 10%
18-24 11%
25-39 24%
40-49 13%
50-59 12%
60+ 17%
Якраз підлітки найменша аудиторія, навіть пенсія набагато більше відвідує кінотеатри.
https://www.movieguide.org/news-article ... ies-4.html
-
Gleb1986
Member
Ни разу не слышал об их отношении к Украине.Jay228: ↑ 30.10.2024 15:56вони самі гумно . у них що не огляд то поносять щось . воно з них так і пре.Gleb1986: ↑ 30.10.2024 15:49 Поговаривают игра Gовно....
дивлячиь ячк вони ставляться до України пора забути про їх існування!
А вот Сталкер вспоминали да. Но причем тут Украина?
На заднем фоне на работе частенько их слушаю. Не понимаю вашей реакции на них?
На фоне продажных обзоров они вполне себе адекватны. Не всегда с ними согласен но на фоне зарубежных и наших считай вполне...
Поносят они по факту почти все- ибо почти все выходит гоVном. Из того что не поносили это Вархамер - и тут я с ними солидарен.
Вцелом хоть и субьективные обзоры но вполне честные. Просто что вам не нравиться что ни белорусы - ну тут дело такое. Я вцелом очень хорошо отношусь к Белорусам, у меня есть друзья оттуда. Класные ребята. Как и из многих других стран. У вас какое то однобокое мышление. Вы точно едыный марафон не смотрите?
-
kairo
Member
Moviegoers age 18-24 and 25-39 made up the bulk of frequent moviegoers in 2016, 38% percent, compared to 21% for frequent moviegoers aged 2-17, according to the chart titled “Most Frequent Moviegoers by Age Group.” However, youths aged 12-17 make up 13% of that 21%, or 62%.Softas: ↑ 30.10.2024 16:43 Не правда про основну аудиторію. Берем в США
2-11 13%
12-17 10%
18-24 11%
25-39 24%
40-49 13%
50-59 12%
60+ 17%
Якраз підлітки найменша аудиторія, навіть пенсія набагато більше відвідує кінотеатри.
https://www.movieguide.org/news-article ... ies-4.html
-
Геральт
Member
Про який саме Вoрхамер мова?Gleb1986: ↑ 30.10.2024 16:47 Из того что не поносили это Вархамер - и тут я с ними солидарен.
-
divinity
Member
Щось дивно багато новин про цю гру, невже навіть овери проплачені біоварою? Ще дивно, що в стімі гра у нас на 4 місці по передзамовленням - судячи з усього, куплені огляди такі працюють. Одна проблема, коли (якщо) людям не сподобається, оцінки в стімі будуть не такі хороші, як тут все розписують.
"Гра пропонує чудове меню для налаштувань графіки, де наочно показано візуальні зміни для кожного окремого параметра" - як інші без цього живуть? Таке враження, що хвалять все, крім геймплею. Ну звісно, нащо в грі геймплей? Ну і після епітетів типу "чудове меню для налаштувань", "глибокі налаштування", "Продуктивність добре масштабується" пахне рекламним листом, а не новиною. Пробачте.
Це як новина про асуси 7600, вже 2 чи 3 були, вийшла відеокарта з новим кожухом. І? Ні про що.
"Гра пропонує чудове меню для налаштувань графіки, де наочно показано візуальні зміни для кожного окремого параметра" - як інші без цього живуть? Таке враження, що хвалять все, крім геймплею. Ну звісно, нащо в грі геймплей? Ну і після епітетів типу "чудове меню для налаштувань", "глибокі налаштування", "Продуктивність добре масштабується" пахне рекламним листом, а не новиною. Пробачте.
Це як новина про асуси 7600, вже 2 чи 3 були, вийшла відеокарта з новим кожухом. І? Ні про що.
-
Gleb1986
Member
Дуже прикро що ви не розумієте про який саме іде мова.Геральт: ↑ 30.10.2024 16:54Про який саме Вoрхамер мова?Gleb1986: ↑ 30.10.2024 16:47 Из того что не поносили это Вархамер - и тут я с ними солидарен.
Є такі Warhammer 40000: Space Marine 2 - так саме про них мова. Дуже непогана гра.
Без всякої рожевої нудоти. Тільки сильні чоловіки вбивають ксеносів. Навіть не трансгендери, не геї і не лезбі.
-
Nortrom
Member
Ну у нас любят в трешак играть. Я вообще удивился, откуда она у нас в топахЩось дивно багато новин про цю гру, невже навіть овери проплачені біоварою?
Так они и будут. Вон ревью больше набрало, что от именитых вместе.оцінки в стімі будуть не такі хороші, як тут все розписують.
-
Telcontar
Member
О, знову любителі навернути російського з лопати вилізли? Може ще й Ватомік Фарт - хороша гра?Gleb1986: ↑ 30.10.2024 17:04 Дуже прикро що ви не розумієте про який саме іде мова.
Є такі Warhammer 40000: Space Marine 2 - так саме про них мова. Дуже непогана гра.
Без всякої рожевої нудоти. Тільки сильні чоловіки вбивають ксеносів. Навіть не трансгендери, не геї і не лезбі.
-
kairo
Member
Навіть коментарі на форумах проплачені, СЕО ЕА особисто кожному на карточку в кінці місяця кидає . Якщо серйозно, абсолютно логічно, що про це пишуть на оверах, студія легендарна(нажаль в минулому). Є невелика надія, що може вийти непогана РПГ. DF просто роблять свою роботу - технічні огляди.divinity: ↑ 30.10.2024 16:57 Щось дивно багато новин про цю гру, невже навіть овери проплачені біоварою?
Последний раз редактировалось kairo 30.10.2024 17:20, всего редактировалось 2 раза.
-
Геральт
Member
Та ні, насправді я вгадав, то було просто контрольнеGleb1986: ↑ 30.10.2024 17:04 Дуже прикро що ви не розумієте про який саме іде мова.
Так передбачувано, що аж нудно...
-
Gleb1986
Member
Пройшов з задоволенням. Будуть скидки ще й ДЛЦ докуплю. На фоні інших просто шедевр.Telcontar: ↑ 30.10.2024 17:11О, знову любителі навернути російського з лопати вилізли? Може ще й Ватомік Фарт - хороша гра?Gleb1986: ↑ 30.10.2024 17:04 Дуже прикро що ви не розумієте про який саме іде мова.
У вас с ушей что то лезет. Gовно какое то. У вас везде российский след. Вас кто то покусал?
Люди чем больше читають новости тем больше тупеют походу
-
Telcontar
Member
Тобто ігри, зроблені росіянами в рашці, не мають руснявого сліду?Gleb1986: ↑ 30.10.2024 17:14 Пройшов з задоволенням. Будуть скидки ще й ДЛЦ докуплю. На фоні інших просто шедевр.
У вас с ушей что то лезет. Gовно какое то. У вас везде российский след. Вас кто то покусал?
Люди чем больше читають новости тем больше тупеют походу
-
Inqizitor2022
Member
С каких таких дел Dragon Age: The Veilguard - игра ААА уровня? Это прикол такой?
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Да, я купил, потому, что прикольный антураж и интересный геймплей, гибрид биошока и дисонореда. Мне понравилось.Telcontar: ↑ 30.10.2024 17:11Аатомік Харт - хороша гра?
-
kairo
Member
Гра на третьому місці в хітах продажу Стім по світу.Ну у нас любят в трешак играть. Я вообще удивился, откуда она у нас в топах