Последние статьи и обзоры
Новости
AMD підтвердила, що графічні процесори RDNA 4 вийдуть на початку 2025-го
-
man1242
Member
Пропоную обговорити AMD підтвердила, що графічні процесори RDNA 4 вийдуть на початку 2025-го
Дело пахнет аналогом fsr4 онли фор rdna4
Дело пахнет аналогом fsr4 онли фор rdna4
-
Kashtan
Member
8800xt за 700 доларів та продуктивністю
7900хтх/4080. Непогано. Бестбай.
Але рдна5 то бомба обіцяють буде.
-
IronWithin
Member
Чутки != обіцянки, та й амд словом не обмовились за 5-ку, а мрії то є мрії, правда на ринку електроніки вони ніколи не збуваютьсяKashtan: ↑ 30.10.2024 11:38 8800xt за 700 доларів та продуктивністю
-
Захар Беркут
Member
Ото дресували Ліза з Хуангом ховрашків, мід карта за ціну топа - їжте аж повилазьте.Kashtan: ↑ 30.10.2024 11:38 8800xt за 700 доларів та продуктивністю
От в мене тільки одне питання - коли фекалії як делікатес по 1000+ євро за порцію продавати почнуть?
-
VovaII
Member
Користувачі PlayStation 5 Pro в якості піддослідних? — Щось новеньке. Радість користувачам ПК.AMD поки не розкриває технічні особливості нової архітектури, але деякі її нововведення було вирішено випробувати на ігровій консолі PlayStation 5 Pro.
-
erkins007
Member
Все также без лучей, тензоров и нормального софта?Kashtan: ↑ 30.10.2024 11:38 8800xt за 700 доларів та продуктивністю
А потом удивляются что у них доля рынка ГПУ в 7%
-
vsx
Member
Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
-
Azerty
Member
Адреналин на много лучше чем легаси панель у нвидиа, я сам жду новые карты от амд, буду менять 4070erkins007: ↑ 30.10.2024 13:50Все также без лучей, тензоров и нормального софта?Kashtan: ↑ 30.10.2024 11:38 8800xt за 700 доларів та продуктивністю
А потом удивляются что у них доля рынка ГПУ в 7%
-
Борщ
Member
Захар Беркут
Чого ти знов пінишся?
Чого ти знов пінишся?
-
WorthyWizard
Member
Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности? Иди смотри последние видосы от Hardware Unboxed, там тебе пояснят за лучи. А вот к FSR по факту притензии, нормальный апскейлер еще вчера нуженerkins007: ↑ 30.10.2024 13:50 Все также без лучей, тензоров
Не знаю о каком софте речь, но тот же adrenalin на голову выше недософта нвидииerkins007: ↑ 30.10.2024 13:50 и нормального софта
-
Volodya811
Member
Добрих цін не буде. Ліза дуже жадібна, як і Хуанг. У Лізи "жаба" досягла такого рівня, що вона готова взагалі віддати увесь ринок дядьку, аби дешево не продавати. Що ми і бачимо з РДНА 3. АМД вже давно згорнула виробництво чипів для цих карт. Нехай дядько Лізи заробляє. А з фанатів АМД здеруть уже з РДНА 4. Ось і вся логіка.vsx: ↑ 30.10.2024 14:54 Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Біда для Лізи в тому, що фанати АМД зраджують улюблену торгову марку, і, кусаючи лікті, купують Нвідіа. В результаті, уже не буде масової аудиторії для купівлі РДНА4 за дорого. Але, Ліза знову увімкне "жабу" і згорне виробництво, сподіваючись на "прорив" і дуже високі ціни на РДНА5.
Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Але, тут "на сцену" може вийти Інтел і зламати усі плани Хуанга та його племіниці. Головне, щоб нове покоління дискреток від Інтела було вдалим.
Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
П.С. Я особиство чекаю нові відеокарти від Інтела. Зараз у мене РТХ 2060 Супер. Її для 1080р поки вистчає. Якщо Інтел зробить відеокарту швидшою за мою поточну на 50-100%, то причина для оновлення буде. Так, як себе повели по відношенню до людей, АМД і Нвідіа під час майнінг буму, продаючи усі відеокарти майнерам і кинувши звичайних людей - я не збираюся їм прощати. Якщо хтось звик, коли його "кидають" і випатрошують йому кармани, то це точно не я. Я не фанатик ягось бренду.
-
daesz
Member
Зламає, як і з ероу лейком зламав, тільки вийшло повільніше та дорожче за амудеАле, тут "на сцену" може вийти Інтел і зламати усі плани Хуанга та його племіниці. Головне, щоб нове покоління дискреток від Інтела було вдалим.
-
oversteve
Member
зараз це вже далеко не 3.5 гри, де РТ досить сильно міняє картинку, та й далі таких буде все більшеWorthyWizard: ↑ 30.10.2024 16:02 Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности?
-
l-m
Member
Volodya811: ↑ 30.10.2024 16:19 Я не фанатик ягось бренду.
-
erkins007
Member
Пока у тебя 19 год покупай доляры и в январе 22 уезжай.WorthyWizard: ↑ 30.10.2024 16:02Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности? Иди смотри последние видосы от Hardware Unboxed, там тебе пояснят за лучи. А вот к FSR по факту притензии, нормальный апскейлер еще вчера нуженerkins007: ↑ 30.10.2024 13:50 Все также без лучей, тензоров
Не знаю о каком софте речь, но тот же adrenalin на голову выше недософта нвидииerkins007: ↑ 30.10.2024 13:50 и нормального софта
В 24 году каждая вторая игра с РТ.
А насчёт софта, то речь про програмы под куду. Ну и драйвера АМД до кучи.
Видеокарты щас это почти 50/50 софт/железо.
У АМД норм железо, но вот с софтом у них никогда не было гладко
-
EvhenS
Member
Volodya811
Основна проблема інтел і амд в цьому поколінні що вони відеокарт не робили зовсім. Чи Нвідія з Еппл все викупили, чи ще щось. А коли не виробляєш достатньо то й цінові війни нема сенсу влаштовувати. До того ж 7000 серія - творча невдача. Якщо її порівняти з 6000ю по рівній кількості ПП то різницю тількі в RT помітно.
Основна проблема інтел і амд в цьому поколінні що вони відеокарт не робили зовсім. Чи Нвідія з Еппл все викупили, чи ще щось. А коли не виробляєш достатньо то й цінові війни нема сенсу влаштовувати. До того ж 7000 серія - творча невдача. Якщо її порівняти з 6000ю по рівній кількості ПП то різницю тількі в RT помітно.
-
vsx
Member
У вас какое-то непонимании ситуации на рынке. Во первых нет никаких фанатов амд или нвидиа, люди просто покупают то что им выгоднее. Несколько лет назад процессоры амд представляли из себя жалкое зрелище, теперь их покупают все.Volodya811: ↑ 30.10.2024 16:19Добрих цін не буде. Ліза дуже жадібна, як і Хуанг. У Лізи "жаба" досягла такого рівня, що вона готова взагалі віддати увесь ринок дядьку, аби дешево не продавати. Що ми і бачимо з РДНА 3. АМД вже давно згорнула виробництво чипів для цих карт. Нехай дядько Лізи заробляє. А з фанатів АМД здеруть уже з РДНА 4. Ось і вся логіка.vsx: ↑ 30.10.2024 14:54 Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
Біда для Лізи в тому, що фанати АМД зраджують улюблену торгову марку, і, кусаючи лікті, купують Нвідіа. В результаті, уже не буде масової аудиторії для купівлі РДНА4 за дорого. Але, Ліза знову увімкне "жабу" і згорне виробництво, сподіваючись на "прорив" і дуже високі ціни на РДНА5.
Але, тут "на сцену" може вийти Інтел і зламати усі плани Хуанга та його племіниці. Головне, щоб нове покоління дискреток від Інтела було вдалим.
П.С. Я особиство чекаю нові відеокарти від Інтела. Зараз у мене РТХ 2060 Супер. Її для 1080р поки вистчає. Якщо Інтел зробить відеокарту швидшою за мою поточну на 50-100%, то причина для оновлення буде. Так, як себе повели по відношенню до людей, АМД і Нвідіа під час майнінг буму, продаючи усі відеокарти майнерам і кинувши звичайних людей - я не збираюся їм прощати. Якщо хтось звик, коли його "кидають" і випатрошують йому кармани, то це точно не я. Я не фанатик ягось бренду.
У Интела проблемы не с железом а с драйверами. Так что новое поколение ничего не даст. И они не "кинули" геймеров во время майнинга потому что у них не было видеокарт, а не потому что они такие хорошие. Во время следующего бума они так же выберут майнеров (если доживут), потому что это корпорация и их главная цель зарабатываение денег.
-
unique-neon
Member
Я вже думаю чи не сробувати АМД наступною картою. Кудою не користувався. А от NVAPP ще не наздогнала Adrenalin, та і вийшла після нього, і то досі в беті. А ще виявляється, що на відміну від NV вміє засинати у гібридному режимі, прям нікому невідома кілер фіча. Ще побачу, який апскейлер у них вийде - якщо буде гуд, то можна брати ))erkins007: ↑ 30.10.2024 17:59У АМД норм железо, но вот с софтом у них никогда не было гладко
-
doc-oc
Member
То есть ты реально думаешь, что Интел не сливала бы всё майнерам, если было что сливать!?Volodya811: ↑ 30.10.2024 16:19Добрих цін не буде. Ліза дуже жадібна, як і Хуанг. У Лізи "жаба" досягла такого рівня, що вона готова взагалі віддати увесь ринок дядьку, аби дешево не продавати. Що ми і бачимо з РДНА 3. АМД вже давно згорнула виробництво чипів для цих карт. Нехай дядько Лізи заробляє. А з фанатів АМД здеруть уже з РДНА 4. Ось і вся логіка.vsx: ↑ 30.10.2024 14:54 Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
Все недофанаты любой компании должны понять, что нет хороших компаний и всеми заправляют жадные п...ы.
-
Геральт
Member
Це, м'яко кажучи, неправда.erkins007: ↑ 30.10.2024 17:59В 24 году каждая вторая игра с РТ.WorthyWizard: ↑ 30.10.2024 16:02 Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности?
А насчёт софта, то речь про програмы под куду. Ну и драйвера АМД до кучи.
Видеокарты щас это почти 50/50 софт/железо.
У АМД норм железо, но вот с софтом у них никогда не было гладко
По-1, там йшлося про path tracing, а це, аж
- 11
- Black Myth Wukong
Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty Warzone
Cyberpunk 2077 Overdrive
Desordre
Alan Wake 2
Minecraft RTX
Quake 2 RTX
Portal RTX
Portal Prelude RTX
Brickadia
По-2, весь список променястих нараховує ~200, що становить <0.1% від всіх ігр в стімі.
Навіть, якщо брати лише ААА, то і там далеко не кожна друга (GoW_R, Tsuhima, Horizon FW, AC Mirage, це тільки те, що пройшов недавно) . Та й для звичайного RT зелена карта не обов'язкова. Червона цілком собі справляється. Особливо з врахуванням апскейлів, якого і зелені не цураються. З драйверами в АМД не гірше ніж в НВ, а куда софт потрібний не тільки лиш всім, мало кому воно треба.
Променястих забавок буде дійсно щоразу більше. Але переважно це будуть промені рівня FC6, Forza5 чи Until Down. Тобто такі, що різницю треба буде вишукувати на стоп кадрі, зі збільшенням і в певних сценах.
І поки променясті ігри стануть переважати в стімі, пройде не одне покоління карт. Відповідно, при виборі карти в 2024 орієнтуватись на промені так собі ідея. А без променів НВ зливає по кадр/$
А ще є UE5 з люменом