Последние статьи и обзоры
Новости
Розробники обіцяють стабільну продуктивність у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Donate
Member
Let's discuss Розробники обіцяють стабільну продуктивність у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Побачимо
Тодд теж обіцяв купу всякого перед релізом старфілду.
Мені аж цікаво що воно зроблять такого щоб UE не виглядав традиційно дубовим рушієм...
Побачимо
Тодд теж обіцяв купу всякого перед релізом старфілду.
Мені аж цікаво що воно зроблять такого щоб UE не виглядав традиційно дубовим рушієм...
-
MAKKACIN
Member
Вже так чекаю той реліз шо скоро як мале цуценя від радості пісятись буду
І десь в далечі думка " Дай Бог світла, дай Боже без переносів"
І десь в далечі думка " Дай Бог світла, дай Боже без переносів"
-
Lekrs
Member
Тим не менш, я всерівно почекаю з пів року, щоб без сюрпризів.
-
kairo
Member
Розробники обіцяють стабільну продуктивність у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- спойлер
-
denizen
Member
Дай бог щоб не було статерів як в інших іграх на UE5.
-
VBerezovsky
Member
Обіцянки-цяцянки.
-
Seraphim
Member
буду дуже здивований якщо такий величезний проект вийде одразу без багів
-
Геральт
Member
Стабільно високу, сподіваюсь? )
-
SoVaR
Member
Сподіваюсь мова не про стабільні статери на UE5
Он СХ2 патчять, а в мене тільки додались статери в кінці гри
Он СХ2 патчять, а в мене тільки додались статери в кінці гри
-
hunterlan
Junior
Головне, щоб не вилітав так часто, як X-Ray engine Але в цілому це круто, що вони адаптували двіжок під свої нужди
-
denizen
Member
-
Earanak
Member
Главное что бы не стабильно низкую )) Меня напрягает немного что были то ли слухи то ли факт что он не будет поддерживать хардверный рейтрейсинг на релизе игры, как и Робокоп например. То есть будет Люмен на Surface-Кэше и Card-ах работать, получается недо Люмен Если я конечно правильно понял суть... https://itc.ua/en/news/s-t-a-l-k-e-r-2- ... ded-later/ Впрочем эта инфа была уже давненько, может неактуальна.
-
MAKKACIN
Member
Earanak: ↑ 29.10.2024 18:07 Главное что бы не стабильно низкую )) Меня напрягает немного что были то ли слухи то ли факт что он не будет поддерживать хардверный рейтрейсинг на релизе игры, как и Робокоп например. То есть будет Люмен на Surface-Кэше и Card-ах работать, получается недо Люмен Если я конечно правильно понял суть... https://itc.ua/en/news/s-t-a-l-k-e-r-2- ... ded-later/ Впрочем эта инфа была уже давненько, может неактуальна.
Зато dlss обіцяють на реліз
Мене звеселив коментар там:
Цитата:
"Я б купив навіть якщо була б графіка із "Зову Прип'яті".
І два запитання:
1. Чи будуть сталкери-геї?
2. Чи будуть боді-позитивні сталкери?"
Реально я купив гру також чисто щоб підтримати український gamedev
-
Robostyle
Member
Поиграл 50 часов Frostpunk 2.
Забил на игру после пятого вылета игры из-за утечки памяти - в буквальном смысле - через три часа игры показывает долбежку FrostpunkSDK в 30 Гигов ОЗУ. Накинул старые плашки. Мучения растянулись до пяти часов - сначала течет и упирается в 49 Гиг ОЗУ, потом резко забивает все 64 Гига
Короче, после фростпанка и Сайлент Хилла, понял что эпики виноваты в перфомансе и внешнем виде своего УЁ5 процентов на 10. Остальное это рукожопые геймдевы-джуниоры.
При том в случае фростпанка, в первой части у них было свое проприетарное двигло Liquid ng., которое в отличие от XRay еще сносно и стабильно работало
Я бы побоялся такое задавать, с учетом что на всю Зону ни одной бабы - бандюки у костра на это каждые 5 минут жалуются.
Забил на игру после пятого вылета игры из-за утечки памяти - в буквальном смысле - через три часа игры показывает долбежку FrostpunkSDK в 30 Гигов ОЗУ. Накинул старые плашки. Мучения растянулись до пяти часов - сначала течет и упирается в 49 Гиг ОЗУ, потом резко забивает все 64 Гига
Короче, после фростпанка и Сайлент Хилла, понял что эпики виноваты в перфомансе и внешнем виде своего УЁ5 процентов на 10. Остальное это рукожопые геймдевы-джуниоры.
При том в случае фростпанка, в первой части у них было свое проприетарное двигло Liquid ng., которое в отличие от XRay еще сносно и стабильно работало
Я бы побоялся такое задавать, с учетом что на всю Зону ни одной бабы - бандюки у костра на это каждые 5 минут жалуются.
-
waryag
Member
З безлічі потенційних проблем гри вас дійсно хвилюють лише ці два питання?MAKKACIN: ↑ 29.10.2024 18:25І два запитання:
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Якщо у грі є стабільні статери, вона як мінімум релізнулась і запускається!SoVaR: ↑ 29.10.2024 17:33Сподіваюсь мова не про стабільні статери на UE5
-
Барбарис
Member
denizen, статтери - ознака Сталкера. Старий рушій їх так само мав.
-
Kolomiiets
Junior
Це відчувалося лише на слабких машинах, або у особливо важких модах. Все завдяки раптовому спавну NPC, мутантів чи айтемів в межах локації.Барбарис: ↑ 29.10.2024 19:48 denizen, статтери - ознака Сталкера. Старий рушій їх так само мав.
-
Aca
Member
Мене більше привабило б слово гарантують.
-
Enjthesilence
Member
будуть жінки сталкериMAKKACIN: ↑ 29.10.2024 18:25Earanak: ↑ 29.10.2024 18:07 Главное что бы не стабильно низкую )) Меня напрягает немного что были то ли слухи то ли факт что он не будет поддерживать хардверный рейтрейсинг на релизе игры, как и Робокоп например. То есть будет Люмен на Surface-Кэше и Card-ах работать, получается недо Люмен Если я конечно правильно понял суть... https://itc.ua/en/news/s-t-a-l-k-e-r-2- ... ded-later/ Впрочем эта инфа была уже давненько, может неактуальна.
Зато dlss обіцяють на реліз
Мене звеселив коментар там:
Цитата:
"Я б купив навіть якщо була б графіка із "Зову Прип'яті".
І два запитання:
Реально я купив гру також чисто щоб підтримати український gamedev
-
kairo
Member
Гра буде мати жахливу оптимізацію та купу багів, які будуть правити мінімум рік. Це ж Сталкер та UE5. Тут відомі студії із великими бюджетами не здатні із даним рушієм впоратись, що вже говорити про GSC. Треба просто прийняти це як даність та почекати пів року. Оригінальний Сталкер так само мав купу технічних проблем.
П.С. Щось багато мінусів на постах, які сумніваються в даній обіцянці розробників. Команда GSC на форумі?))
П.С. Щось багато мінусів на постах, які сумніваються в даній обіцянці розробників. Команда GSC на форумі?))
Последний раз редактировалось kairo 29.10.2024 22:07, всего редактировалось 1 раз.