Последние статьи и обзоры
Новости
У Steam стартував розпродаж ігор у жанрі жахів
-
taras_cs
Member
Пропоную обговорити У Steam стартував розпродаж ігор у жанрі жахів
Єдине, що мене лякало в Subnautica - це чужа глибина, в яку необхідно занурюватись все глибше.
Єдине, що мене лякало в Subnautica - це чужа глибина, в яку необхідно занурюватись все глибше.
-
Jekonda
Member
А як же ваше нове слово ГОРРОР?
-
taras_cs
Member
Уточніть, будь ласка - "ваше" це чиє?Jekonda: ↑ 29.10.2024 11:25 А як же ваше нове слово ГОРРОР?
-
MAKKACIN
Member
Для мене, як для старого пірата , розпродаж менше -75% відчувається як скам хомячків
Але то таке Якщо гру мав купувати і без знижки то най буде
Але то таке Якщо гру мав купувати і без знижки то най буде
-
Patruletz
Member
розпродаж? я Phasmophobia купував літом за 240 грн
-
MAKKACIN
Member
Jekonda: ↑ 29.10.2024 11:25 А як же ваше нове слово ГОРРОР?
Воно настільке крінжове що його краще забути або писати на англ
-
FarCry
Member
Все, я більше не можу. Тільки що була дискусія про це. Нарешті, автор замінив слово на "ігри у жанрі жахів". Респект!
Читаю далі:
Читаю далі:
розпродаж на честь Гелловіна
-
DuckRider
Member
Горрор, гелловін. Крінж
-
Kirakishou
Member
Те почуття, коли купив гру за повну вартість з надією, що ось ця гра точно подолає твою ігрову імпотенцію, а насправді ти майже не грав у неї, і зараз вона вже зі знижкою 75%.
-
Chuhaister
Junior
Чоловіче, в мене те саме, ай ноу вот ю філ, броKirakishou: ↑ 29.10.2024 12:18 Те почуття, коли купив гру за повну вартість з надією, що ось ця гра точно подолає твою ігрову імпотенцію, а насправді ти майже не грав у неї, і зараз вона вже зі знижкою 75%.
-
Lekrs
Member
Взагалі нічого цікавого не знайшов на цьому розпродажі. Печалька...
-
Rucha
Member
Supernormal - норм гра?
-
Геральт
Member
Є непогані забавки, але не аж на стільки, щоб брати.
Тим більше скоро і драгонаж і сталкер і FS25
Тим більше скоро і драгонаж і сталкер і FS25
-
1234waltz
Member
КрінҐєDuckRider: ↑ 29.10.2024 12:10 Крінж
Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Плюсану, на деякі жанрові ігри знижки нецікаві, деякі ігри взагалі невідомо як попадали в перелік, якась низькопробна русня в слейдері трейлерів попадалась пару разів, Capcom навіть ліньки було символічні знижки на серію RE поставити. На деякі ігри зі знижками ціни на такому ж розпродажі в ГОГ та ЕпікГейс цікавіщі. Ну і багато інді-шлаку, в найгіршому розумінні цього слова додали в слайдер.Lekrs: ↑ 29.10.2024 12:45 Взагалі нічого цікавого не знайшов на цьому розпродажі. Печалька...
-
Джон_Иваныч
Member
І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
-
mult
Member
Геральт
То не знижки погані, то для нашої країни так підняли ціни на ігри що вони навіть зі знижками дорогі А ще наша влада офіційно заявила що долар у нас буде в районі 50, думаю тоді ціни для нас стануть ще "веселіші" Зате я почав проходити все що є у мене вже накуплене раніше за нормальними цінами, бо нового майже нічого не купую за такими цінами нещодавно купив фалоут 4 на ГОГ, бо він там 163 версії, з ним моди краще працюють, зараз проходжу з модом на кращий локальний дамаг, є в мене в стімі ще фалоут 4, але його споганили останнім оновленням.
То не знижки погані, то для нашої країни так підняли ціни на ігри що вони навіть зі знижками дорогі А ще наша влада офіційно заявила що долар у нас буде в районі 50, думаю тоді ціни для нас стануть ще "веселіші" Зате я почав проходити все що є у мене вже накуплене раніше за нормальними цінами, бо нового майже нічого не купую за такими цінами нещодавно купив фалоут 4 на ГОГ, бо він там 163 версії, з ним моди краще працюють, зараз проходжу з модом на кращий локальний дамаг, є в мене в стімі ще фалоут 4, але його споганили останнім оновленням.
-
shnok
Member
в свое время когда было больше свободного времени играл в то и другое. Калисто просто треш еще тот, хотя думал что от создателей дед спейса и будет хороший продукт.Джон_Иваныч: ↑ 29.10.2024 14:21 І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
-
seraphic
Member
тема про горрор?
-
daesz
Member
Там д4 без знижки sneaked in у розпродаж
-
gamersfan
Member
У гобiтов на гелловiн нове гоббi - на гаймарсах у гокей грати.DuckRider: ↑ 29.10.2024 12:10 Горрор, гелловін. Крінж