У Steam стартував розпродаж ігор у жанрі жахів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити У Steam стартував розпродаж ігор у жанрі жахів

Єдине, що мене лякало в Subnautica - це чужа глибина, в яку необхідно занурюватись все глибше.
Jekonda
Member

А як же ваше нове слово ГОРРОР?
taras_cs
Member

Jekonda: 29.10.2024 11:25 А як же ваше нове слово ГОРРОР?
Уточніть, будь ласка - "ваше" це чиє?
MAKKACIN
Member

Для мене, як для старого пірата :gigi: , розпродаж менше -75% відчувається як скам хомячків :shuffle:
Але то таке ;) Якщо гру мав купувати і без знижки то най буде :popcorn:
Patruletz
Member

розпродаж? я Phasmophobia купував літом за 240 грн :-/
MAKKACIN
Member

Jekonda: 29.10.2024 11:25 А як же ваше нове слово ГОРРОР?
:shuffle:
Воно настільке крінжове що його краще забути або писати на англ :nunu:
FarCry
Member

:lol: Все, я більше не можу. Тільки що була дискусія про це. Нарешті, автор замінив слово на "ігри у жанрі жахів". Респект!
Читаю далі:
розпродаж на честь Гелловіна
DuckRider
Member

Горрор, гелловін. Крінж
Kirakishou
Member

Те почуття, коли купив гру за повну вартість з надією, що ось ця гра точно подолає твою ігрову імпотенцію, а насправді ти майже не грав у неї, і зараз вона вже зі знижкою 75%.
Chuhaister
Junior

Kirakishou: 29.10.2024 12:18 Те почуття, коли купив гру за повну вартість з надією, що ось ця гра точно подолає твою ігрову імпотенцію, а насправді ти майже не грав у неї, і зараз вона вже зі знижкою 75%.
Чоловіче, в мене те саме, ай ноу вот ю філ, бро :-/ :beer:
Lekrs
Member

Взагалі нічого цікавого не знайшов на цьому розпродажі. Печалька...
Rucha
Member

Supernormal - норм гра?
Геральт
Member

Є непогані забавки, але не аж на стільки, щоб брати.
Тим більше скоро і драгонаж і сталкер і FS25
1234waltz
Member

КрінҐє

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Lekrs: 29.10.2024 12:45 Взагалі нічого цікавого не знайшов на цьому розпродажі. Печалька...
Плюсану, на деякі жанрові ігри знижки нецікаві, деякі ігри взагалі невідомо як попадали в перелік, якась низькопробна русня в слейдері трейлерів попадалась пару разів, Capcom навіть ліньки було символічні знижки на серію RE поставити. На деякі ігри зі знижками ціни на такому ж розпродажі в ГОГ та ЕпікГейс цікавіщі. Ну і багато інді-шлаку, в найгіршому розумінні цього слова додали в слайдер.
Джон_Иваныч
Member

І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
mult
Member

Геральт
То не знижки погані, то для нашої країни так підняли ціни на ігри що вони навіть зі знижками дорогі :) А ще наша влада офіційно заявила що долар у нас буде в районі 50, думаю тоді ціни для нас стануть ще "веселіші" :) Зате я почав проходити все що є у мене вже накуплене раніше за нормальними цінами, бо нового майже нічого не купую за такими цінами :) нещодавно купив фалоут 4 на ГОГ, бо він там 163 версії, з ним моди краще працюють, зараз проходжу з модом на кращий локальний дамаг, є в мене в стімі ще фалоут 4, але його споганили останнім оновленням.
shnok
Member

Джон_Иваныч: 29.10.2024 14:21 І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
в свое время когда было больше свободного времени играл в то и другое. Калисто просто треш еще тот, хотя думал что от создателей дед спейса и будет хороший продукт.
seraphic
Member

тема про горрор? :lol:
daesz
Member

Там д4 без знижки sneaked in у розпродаж :D
gamersfan
Member

DuckRider: 29.10.2024 12:10 Горрор, гелловін. Крінж
У гобiтов на гелловiн нове гоббi - на гаймарсах у гокей грати.
Ответить