Огляд та тестування ігрового 27″ WQHD-монітора MSI MAG 274QRF QD E2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Вибір зупинив все таки на сабжевому моніторі, так як в цьому ціновому діапазоні він єдиний пропонує матрицю на квантових точках. Реша аналогів - WLED.

Поки нічого не тестував і не налаштовував, можу лише звернути увагу на дуже дивне рішення з проставками для кріплення VESA кронштейнів.
Штатну ногу дуже глибоко втопили в корпус, а різьби крізь неї не виступають. Звідси і проставки.
спойлер
Изображение
Reinmar
Member

avuremybe
напишіть потім відгук, цікаво
den55den
Member

avuremybe: 14.07.2024 10:13 Вибір зупинив все таки на сабжевому моніторі, так як в цьому ціновому діапазоні він єдиний пропонує матрицю на квантових точках. Реша аналогів - WLED.

Поки нічого не тестував і не налаштовував, можу лише звернути увагу на дуже дивне рішення з проставками для кріплення VESA кронштейнів.
Штатну ногу дуже глибоко втопили в корпус, а різьби крізь неї не виступають. Звідси і проставки.
спойлер
Изображение
Як монітор себе показує за час користування, що не подобається чи навпаки?)
Юра Ray
Junior

Привіт, така ситуація близько місяця назад придбав собі цей монітор MSI MAG 274QRF-QD E2. Спочатку все було добре але останні 2 тижні вискакують артефакти здебільшого в правій частині монітору. Може хось зтикався з такою проблемою чи має догадки з приводу цого, що це може бути : проблема з драйверами чи з самим монітором ( з боку відеокарти не думаю що 3050 могла перегрітись чи ще щось...) Зявляються коли їм заманеться за день може бути 2-3 а може й до 10... Відео одного з них :
Ответить