Новости
Последние статьи и обзоры
Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы
-
leo925
Member
2 из 3 случаев покупки видеокарты у неизвестных продавцов были неудачными для меня.
1 раз купил у знакомого с рук. Рекомендую у знакомых брать.
1 раз купил у знакомого с рук. Рекомендую у знакомых брать.
-
XXXshadyXXX
Member
Народ, есть вопрос: взял по хорошей цене 3060 TI LHR в исполнении Asus ROG Strix. Была надежда что будут Samsung чипы, но по итогу тот самый Hynix 005. Прогнал все возможные стресс тесты на память, в играх погонял, всё отлично. Но все же думаю продавать из за Hynix, но слыхал легенды я, что под ROG Strix Asus отбирает лучшие чипы
. Короче избавляться от греха подальше от карты, или оставить? Ведь ROG Strix - это божественные надежные карты, не так ли?)
-
yupi
Member
сразу видно, что маркетолухи не зря свой хлеб едятXXXshadyXXX: ↑ 28.10.2024 00:26Ведь ROG Strix - это божественные надежные карты, не так ли?)
-
XXXshadyXXX
Member
yupi
Я её продам легко в 1.5 раза дороже, просто думал оставить себе, а тут клятый hynix 005, хоть и рабочий пока что... Обидно
Я её продам легко в 1.5 раза дороже, просто думал оставить себе, а тут клятый hynix 005, хоть и рабочий пока что... Обидно
-
Геральт
Member
Двічі брав на тутешній барахолці. Все норм.
-
анти__бот
Member
Панове
а скажіть будь ласка яка нормальна ціна для карт: Sapphire rx 6800 Nitro+ , Sapphire 6800xt Nitro+ і Sapphire 6900XT Nitro+
Бо я тільки почав моніторити цей ринок
Буду дуже вдячний
Бо я тільки почав моніторити цей ринок
Буду дуже вдячний
-
odessitmws
Member
XXXshadyXXX
25год уж почти, а люди все про хьюникс все бракованое уже давно отлетело
25год уж почти, а люди все про хьюникс все бракованое уже давно отлетело
-
tonksqq
Junior
Панове, підскажіть хтось знає де взяти відіки в обсягу, такі як:
по прайсу думаю домовимось, без артіфактів але можна з рігів)
бо ціні на олх вбивають
)
- спойлер
-
rx570-580 8gb
rx 5700xt
rx6600-6900xt
gtx 1060-1070
gtx1660ti-1660super
rtx 2060-2070
rtx 3060-3090
rtx 4060-4070super
бо ціні на олх вбивають
-
Vermeer
Member
tonksqq
стучитесь к Buldozer., может он поможет
стучитесь к Buldozer., может он поможет
-
shnok
Member
tonksqq
У Buldozer есть 5700хт по 6000грн - много. Цена нормальная конечно, но покупать 5700xt вообще никому не советую, карты как раз попали под бум майнинг. Все они майнили, притом сами горячие и ещё куча проблем с ними.
Намного лучше брать 6600xt, или 7600. Но и цена там выше а производительность практически та же
У Buldozer есть 5700хт по 6000грн - много. Цена нормальная конечно, но покупать 5700xt вообще никому не советую, карты как раз попали под бум майнинг. Все они майнили, притом сами горячие и ещё куча проблем с ними.
Намного лучше брать 6600xt, или 7600. Но и цена там выше а производительность практически та же
-
tonksqq
Junior
дзенькую хлопці

-
revans
Junior
я б не брав би 7900xtx з рук без гарантії, занадто гарячі, в мене відпав чіп powercolor red devil 7900xtx . Тому буду брати 7900xtx але з гарантією теж. Добре що гроші повернули.
-
Vermeer
Member
revans
жесть
любопытно, а карта в стоке была или в разгоне?
жесть
-
DanteMo
Junior
revans
На якому сайті купляв де надається гарантія? Я дивлюсь в бік RX 6600 на сайті пише що нова і 12міс гарантії. Про гарантію то ще ок, вірю а от щодо того що вона нова то є великі сумніви? Чи може RX 6600 новою коштувати 10000-12000 тис ?
На якому сайті купляв де надається гарантія? Я дивлюсь в бік RX 6600 на сайті пише що нова і 12міс гарантії. Про гарантію то ще ок, вірю а от щодо того що вона нова то є великі сумніви? Чи може RX 6600 новою коштувати 10000-12000 тис ?
-
lewerlin
Member
Це навіть дорогувато для нової. За 12 Розетка В570 віддаєDanteMo: ↑ 19.07.2025 08:33Чи може RX 6600 новою коштувати 10000-12000 тис ?
-
Buldozer.
Member
проблемы только на коротких досках первых ревизий.XXXshadyXXX: ↑ 28.10.2024 00:26 Народ, есть вопрос: взял по хорошей цене 3060 TI LHR в исполнении Asus ROG Strix. Была надежда что будут Samsung чипы, но по итогу тот самый Hynix 005. Прогнал все возможные стресс тесты на память, в играх погонял, всё отлично. Но все же думаю продавать из за Hynix, но слыхал легенды я, что под ROG Strix Asus отбирает лучшие чипы. Короче избавляться от греха подальше от карты, или оставить? Ведь ROG Strix - это божественные надежные карты, не так ли?)
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
tonksqq: ↑ 24.01.2025 14:28 Панове, підскажіть хтось знає де взяти відіки в обсягу, такі як:також шукаю білу 40 лінійку
- спойлер
- rx570-580 8gb
rx 5700xt
rx6600-6900xt
gtx 1060-1070
gtx1660ti-1660super
rtx 2060-2070
rtx 3060-3090
rtx 4060-4070super
бо ціні на олх вбивають)
из разряда-а здайте-ка ваших поставщиков )
нельзя купить в обьеме дешево в легкую,это так не работает.
тем более в обеме есди брать карты и "МОЖНО ДАЖЕ С РИГОВ"
-
odessitmws
Member
да 4 года прошло все что могло сдохнуть уже давным давно сдохло, но нет до сих пор переживаютBuldozer.: ↑ 19.07.2025 12:04проблемы только на коротких досках первых ревизий.
-
Vlaad13
Member
Це не зовсім так.odessitmws: ↑ 19.07.2025 12:22да 4 года прошло все что могло сдохнуть уже давным давно сдохло, но нет до сих пор переживаютBuldozer.: ↑ 19.07.2025 12:04проблемы только на коротких досках первых ревизий.
1. Чіп на картах Амуде 6900(50), 7900х,7900хтх може врізати дуба в будь який момент. Про це ще Вікон казав.
2. Карта яка не здохла колись - ще не факт що пропрацює ще 5-10 років.
Просто ви так пишете що ось мол є карта яка працює вже умовно 4 роки - значить ще 10 точно буде працювати.
-
ackstarvinta
Member
справедливості ради, колись карти були живучіші. Умовні веги64 турбінки в мене ще досі виконують певні бойові завдання (вони майнили весь час в період з 17 по 23 рік (я далеко не перший власник)). І вони по сьогоднішній день видають окейний перфоменс, бо там плата розрахована на 300W TDP, а програмно задушені до 150W, бо для тих задач більше і не треба. І жодних зависань, артефактів чи будь чого. І на сьогоднішній день вона шкандибає десь між 1080 та 1080 ті, бо амд старіє краще.Vlaad13: ↑ 19.07.2025 13:05Це не зовсім так.odessitmws: ↑ 19.07.2025 12:22
да 4 года прошло все что могло сдохнуть уже давным давно сдохло, но нет до сих пор переживают
1. Чіп на картах Амуде 6900(50), 7900х,7900хтх може врізати дуба в будь який момент. Про це ще Вікон казав.
2. Карта яка не здохла колись - ще не факт що пропрацює ще 5-10 років.
Просто ви так пишете що ось мол є карта яка працює вже умовно 4 роки - значить ще 10 точно буде працювати.
А ось 3060ті на hynix - багато мертвих було. 20 серія невдалі супери були - та ж історія. Навіть 3070 що LHR, що ні - також вже є дохлі.
От в мене є одна 3070 ROG STRIX, яка веде себе абсолютно рандомно. Можна на ній бавитись в CS2 умовно 10хв, а можна і півтора години, в кінцевому результаті вас зустріне чорний екран, хоча гра фізично йде далі. Навіть 8річне амуде собі таке не дозволяє
Відправлено через 50 секунд:
доречі, користуючись випадком, за скільки таке чудо можна продати? може хто захоче з нею бавитись. Свіжообслужена, градусів може 63 в грі має від сили. Від чого чорний екран наступає - до мене так і не дійшло
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
доречі на вегах ще й термопрокладки всі заводські, на жодній не замінено. І термопасту як міняв на свіжу MX4 - аж 0 результату, деколи навіть гірший хотспот ставав. То ще було то славно звісне "совєцкое качество, сейчас таких не делают". Виготовляли завідомо лопати enterprise класу)
Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
в мене за життя відверто кажучи ще з часів майнінгу було до 100шт 64 вег референсів на самсунгах. Мертвих в мене їх не було, може деякі менше розгону тримали, але давили вони страшно, під 52-55мх. А ось Radeon 7 з 3х штучок одна вмерла, оприділялась через раз
-
DanteMo
Junior
lewerlin
Може знаєш де RX6600 купити бу чи нову за адекватні гроші. Яка її реальна ціна. Просто давно не сидів в компʼютерах. Вирішив запустити свого динозавра. І впринципі для фулл хд потребує лише заміни відеокарти і по бажанню блок живлення
Може знаєш де RX6600 купити бу чи нову за адекватні гроші. Яка її реальна ціна. Просто давно не сидів в компʼютерах. Вирішив запустити свого динозавра. І впринципі для фулл хд потребує лише заміни відеокарти і по бажанню блок живлення