"Ноутбучні ядра"mult: ↑ 27.10.2024 07:41 Megaclite
Там 6 ядер нормальні для ігор, остальні то ноутбучні туфта то ті додаткові не приший кобилі ядра Я ігри маю на увазі, для роботи може воно і нормально, мені не відомо бо я за компом не працюю і воно мені не потрібне.
Последние статьи и обзоры
Новости
Все про процесори Intel Core Ultra 200 «Arrow Lake»
-
Megaclite
Member
-
EddieDean
Member
Мені вайфай на платі потрібен 100%. Ну і питання по живленню. 2*6+2+1 не малувато? 7950х жеж ненажерливий наче? + у декого може бути алергія на м-атх материнські плати)Timedemo: ↑ 27.10.2024 10:53навіщо? ось на такій палті 2 працюють нон стоп 24,7, ніяких проблем. що вона не може дати для нього))) я не знаю))EddieDean: ↑ 27.10.2024 10:50
Повнісьтю згоден щодо 7950х. Хоча мамку б йому треба трохи посоліднішу))) Коли впаде ціна на мамки для 1851 та на самі проци ціни впадуть тоді їх можна буде розглядати як рефреш 14го покоління з адекватними показниками енергоспоживання та температурними режимами) А зараз, нажаль, можна сміливо пропускати(
https://hotline.ua/ua/computer-materins ... h/#gallery
то мабуть по функціонало якщо якісь вай фаі потрібні іт.д. хоча все що треба в ній є.
-
daesz
Member
У 7600 - всього 6 ядер, до чого цей скрін? Це вже не кажучи про те, що більша частина софту взагалі з тими е-ядрами нормально працювати відмовляєтьсяMegaclite: ↑ 27.10.2024 11:39"Ноутбучні ядра"mult: ↑ 27.10.2024 07:41 Megaclite
Там 6 ядер нормальні для ігор, остальні то ноутбучні туфта то ті додаткові не приший кобилі ядра Я ігри маю на увазі, для роботи може воно і нормально, мені не відомо бо я за компом не працюю і воно мені не потрібне.
7600 на алі вже зараз коштує 5-6к, в рекомендовану ціну 265к (394$) - можна купити умовний 7800х3д з того ж алі
-
Timedemo
Member
ненажерливість 7950х це міф. вони спокійні, холодні та продуктивні. його можна вжарити. але заради 5 відсотків вжарювать по саме неможу, немає сенсу.EddieDean: ↑ 27.10.2024 11:44Мені вайфай на платі потрібен 100%. Ну і питання по живленню. 2*6+2+1 не малувато? 7950х жеж ненажерливий наче? + у декого може бути алергія на м-атх материнські плати)Timedemo: ↑ 27.10.2024 10:53
навіщо? ось на такій палті 2 працюють нон стоп 24,7, ніяких проблем. що вона не може дати для нього))) я не знаю))
https://hotline.ua/ua/computer-materins ... h/#gallery
то мабуть по функціонало якщо якісь вай фаі потрібні іт.д. хоча все що треба в ній є.
-
Борщ
Member
Який же позор) Прям якось навіть трошки шкода Intel.
-
l-m
Member
Це неправда. Будь-хто може поставити ту ж OBS Studio та переконатись що запис у HEVC/H265 10-біт без проблем працює, у HDR10 також.Kirakishou: ↑ 26.10.2024 12:14Может, но есть НЮАНС. Она жмет на самых простых профилях, поддержки кодирования того же 10-битного хевка нет, что вообще просто позор ведь этот формат является СТАНДАРТОМ для ультраейчди.Lorichic: ↑ 25.10.2024 19:01Почему? Встройка райзена 7000 поддерживает аппаратно декодинг h.264, h265, av1, и может жать в первые два
-
ASTON
Member
Знов в синтетику граєте?
-
Kirakishou
Member
Тоді чому вони не написали про підтримку цього профілю в переліку підтримуваних кодеків у себе на сайті? Звідки потенційний покупець 8500g повинен брати інформацію? В описі процесора багато підтримуваних профілів та кодеків, але про підтримку 10-бітного х265 вони не написали.l-m: ↑ 27.10.2024 22:27Це неправда. Будь-хто може поставити ту ж OBS Studio та переконатись що запис у HEVC/H265 10-біт без проблем працює, у HDR10 також.
-
Lorichic
Member
Kirakishou
просто странно, более новый av1 10бит заявлен, а h.265 10 бит нет, может недописали, или связано как то с лицензированием, надо проверить будет по факту
просто странно, более новый av1 10бит заявлен, а h.265 10 бит нет, может недописали, или связано как то с лицензированием, надо проверить будет по факту
-
Kirakishou
Member
Lorichic
Якби у мене був цей процесор, я б перевірив. А так звідки брати цю інформацію? Просто дивно, що в описі до процесора доволі детально вказано перелік підтримуваних профілів, але саме цей там не вказано.
Якби у мене був цей процесор, я б перевірив. А так звідки брати цю інформацію? Просто дивно, що в описі до процесора доволі детально вказано перелік підтримуваних профілів, але саме цей там не вказано.
-
Lorichic
Member
Kirakishou
Подскажи как проверить
Подскажи как проверить
-
Kirakishou
Member
Lorichic
Вище людина написала. Встановити OBS і спробувати.
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
В диспетчері завданнь відкрити вкладку ГПУ і вибрати там графік енкодінг, щоб подивитися, чи задіяне відеоядро.
В диспетчері завданнь відкрити вкладку ГПУ і вибрати там графік енкодінг, щоб подивитися, чи задіяне відеоядро.
-
Lorichic
Member
Доступные настройки. видео сейчас сделаюKirakishou: ↑ 27.10.2024 23:46 Встановити OBS і спробувати.
- спойлер
- спойлер
-
Volodya811
Member
Не побачив апаратної підтримки медіа кодеком АМД. Карта маслає шейдейрами. Графічний процер сильно завантажений. П.С. Ще б споживання карти глянути.Kirakishou: ↑ 27.10.2024 23:46 Lorichic
-
Kirakishou
Member
Lorichic
Volodya811
Відкрийте цей файл в MediaInfo і подивіться, скільки там біт. У мене показує "Bit depth: 8 bits". У мене також в диспетчері завдань показувало, що відеокарта задіяна, але на виході отримав інший формат.Lorichic: ↑ 28.10.2024 00:16видео сейчас сделаю
Volodya811
Я щойно в себе перевірив на своїй RX 7800 XT, вона теж в OBS пише 10-біт, апаратний відеокодер задіяний, але на виході отримую 8-біт.Volodya811: ↑ 28.10.2024 02:21Не побачив апаратної підтримки медіа кодеком АМД. Карта маслає шейдейрами. Графічний процер сильно завантажений. П.С. Ще б споживання карти глянути.
-
Lorichic
Member
Пишет 10 бит HEVC, может у тебя видеокарта нвидия? Почему спрашиваю, в диспетчере задач вин11 понятиеKirakishou: ↑ 28.10.2024 08:34Відкрийте цей файл в MediaInfo і подивіться, скільки там біт. У мене показує "Bit depth: 8 bits". У мене також в диспетчері завдань показувало, що відеокарта задіяна, але на виході отримав інший формат.
как раз у моей 3080ти, а для радиона такого нет графика, а есть Video CodecKirakishou: ↑ 27.10.2024 23:46графік енкодінг
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Учи матчасть чем отличается софтовый и аппаратный кодингVolodya811: ↑ 28.10.2024 02:21Не побачив апаратної підтримки медіа кодеком АМД. Карта маслає шейдейрами.
Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
Kirakishou
Скрин с информацией этого ролика
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Можна попросити зробити ще одне відео типу попереднього, тільки при цьому ще й відкрити цей відеофайл в MediaInfo і показати його параметри? Щоб закрити питання про підтримку 10-бітного HEVC на 8500G.Lorichic: ↑ 28.10.2024 09:04Пишет 10 бит HEVC, может у тебя видеокарта нвидия? Почему спрашиваю, в диспетчере задач вин11 понятие
У мене тоді був вимкнений ПК і я сказав по пам’яті. У мене також на RX 7800 XT в диспетчері завдань Video Codec.Lorichic: ↑ 28.10.2024 09:04как раз у моей 3080ти, а для радиона такого нет графика, а есть Video Codec
-
EddieDean
Member
Я б не назвав 95 градусів у стоку "холодним". Якшо його підшаманити у біосі тоді да: можно і до 60 градусів в навантаженні зробити)Timedemo: ↑ 27.10.2024 20:24ненажерливість 7950х це міф. вони спокійні, холодні та продуктивні. його можна вжарити. але заради 5 відсотків вжарювать по саме неможу, немає сенсу.
-
Lorichic
Member
Kirakishou: ↑ 28.10.2024 09:12Можна попросити зробити ще одне відео типу попереднього, тільки при цьому ще й відкрити цей відеофайл в MediaInfo і показати його параметри?
- спойлер
-
Timedemo
Member
та немаэ там 95 в стоці, у мене під баштами вінга за 1500 грн. легкий офсет. і ніяких взагалі проблем.EddieDean: ↑ 28.10.2024 09:17Я б не назвав 95 градусів у стоку "холодним". Якшо його підшаманити у біосі тоді да: можно і до 60 градусів в навантаженні зробити)Timedemo: ↑ 27.10.2024 20:24ненажерливість 7950х це міф. вони спокійні, холодні та продуктивні. його можна вжарити. але заради 5 відсотків вжарювать по саме неможу, немає сенсу.