всі решта якось продають, а вони такі особливі? та ну, маячня.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:14Значит им не выгодно ,тут не стабильно все .Налоговое законодательство не подходит ,не доскональное ,прозрачность бизнес среды .Может банально не хотят откаты давать,не привыкли.
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
leif
Member
-
snapdragon999
Member
продают без гарантии считай ))а если через одного побегут с этими зелеными экранами и пятнами,то они обанкротяться вообще тут ))leif: ↑ 27.10.2024 18:15всі решта якось продають, а вони такі особливі? та ну, маячня.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:14Значит им не выгодно ,тут не стабильно все .Налоговое законодательство не подходит ,не доскональное ,прозрачность бизнес среды .Может банально не хотят откаты давать,не привыкли.
-
leif
Member
просунуті користувачі українського твітеру з тобою не згодні. я вже писав тут, що для багатьох в 2024му піксель це айфон 4 в 2010му. вибір №1 для нєтакусіків нині.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:14Или просчитали спрос будет ниже плинтуса
Відправлено через 35 секунд:
а там де офіційно продають (а це немало країн) не збанкрутіли?snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:16а если через одного побегут с этими зелеными экранами и пятнами,то они обанкротяться вообще тут ))
-
DuckRider
Member
7а на олх почти нет, только живыеpelia: ↑ 27.10.2024 18:06та не треба мені прошка, я брав 7а тому що він по всім параметрам мені кращий чим 7, і немає водоспаду як на 7про, але я трішки обломався з абсолютно новим телефоном з бестбаю
-
snapdragon999
Member
там за счет нормальных продаж могут позволить по гарантии поменять .Ну короче спроси у них чего они не могут открыть .Я думаю причина банальна.Чтоб тут сейчас что то открывать надо быть дебилоидами с такой налоговой политикой и коррупцией.
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.10.2024 18:25, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
мені виглядає так, що попит в Україні достатній, купа пропозицій від продавців, купа на ОЛХ, блогери знімають огляди одразу як тільки піксель виходить і ці огляди дивляться, я помічаю людей з пікселями, знаю власників.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:20Ну короче спроси у них чего они не могут открыть.
у гугла ніде немає великої частки ринку в світі, вони не тягаються ані з самсунгом ані з еплом, тому і в Україні ні на який мега попит вони не можуть розраховувати, просто якась часточка ринку.
думаю, їм байдуже на те, як вони виглядають в очах українських користувачів і чхати вони хотіли на свій імідж тут. просто забили іншими словами. нехай сіряк возять, а хохли сидять без гарантії і всіх сервісів.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:20Я думаю причина банальна.
Відправлено через 41 секунду:
що відкривати? та нічого не треба відкривати. так само як епл зробити і все.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:20Чтоб тут сейчас что то открывать надо быть дебилоидами.
-
snapdragon999
Member
ну вот ты сам и ответил ,им по барабану ,пусть с Европы таскают ,им лишь бы продажи ,не важно каким образом серым импорт или белый и с гарантией меньше волокиты.leif: ↑ 27.10.2024 18:25
думаю, їм байдуже на те, як вони виглядають в очах українських користувачів і чхати вони хотіли на свій імідж тут. просто забили іншими словами. нехай сіряк возять, а хохли сидять без гарантії і всіх сервісів.
-
Dark-seer
Member
Я очень доволен стабильностью аппаратов
-
leif
Member
snapdragon999
Ну так і епл забивали якийсь час, але потім передумали і шо? І нічо, вже скоро 10 років можна купити білі айфони з гарантією. Я, звісно, такий самий форумний експерт як і ти, але думаю, що гугл помиляються. Що в принципі для них недивно. Скоріше б там настала ера ШІ- пошуку, подивимось як ці продавці реклами заспівають
Ну так і епл забивали якийсь час, але потім передумали і шо? І нічо, вже скоро 10 років можна купити білі айфони з гарантією. Я, звісно, такий самий форумний експерт як і ти, але думаю, що гугл помиляються. Що в принципі для них недивно. Скоріше б там настала ера ШІ- пошуку, подивимось як ці продавці реклами заспівають
-
kolesnukm
Member
Та зараз піксофон нормально пікселі розпіарив, в мене чи друзів чи родичів за стільки років і від 1 до 8 про, деяких по пару штук своєю смертю жоден піксель не вмер, тому тут напевне везіння і брак ніхто не відміняв ((
-
snapdragon999
Member
Слушай, ну а кто сейчас не стабильный? Сечас все уже потянулись по качеству,кроме пикселей
Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Тут экспертом не надо быть, война, коррупция, налоги выше крыши, кто захочет зайти сейчас сюда, официально и честно?Яблоко до войны зашло.leif: ↑ 27.10.2024 18:34 snapdragon999
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.10.2024 18:40, всего редактировалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
Ну например у с23 так иногда бывает https://www.reddit.com/r/GalaxyS23/comm ... of_my_s23/snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:34Слушай, ну а кто сейчас не стабильный? Сечас все уже потянулись по качеству,кроме пикселей
Воздух между матрицей и стеклом
-
snapdragon999
Member
Из за попадания влаги написано, возможно купали ихDuckRider: ↑ 27.10.2024 18:37Ну например у с23 так иногда бывает https://www.reddit.com/r/GalaxyS23/comm ... of_my_s23/snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:34
Слушай, ну а кто сейчас не стабильный? Сечас все уже потянулись по качеству,кроме пикселей
Воздух между матрицей и стеклом
Сяо уже 2 года гарантию даже даёт, уверены в качестве продукции.
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.10.2024 18:47, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Всі китайські ешелониsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:37 Слушай, ну а кто сейчас не стабильный? Сечас все уже потянулись по качеству,кроме пикселей
-
leif
Member
я теж і залізом в цілому прям дууже задовлений. але айось -- я, звісно, вже звик, і не звертаю уваги. але андроід помітно зручніше. добре що хоч іконки на хоум скріні тепер можна переставлятиDark-seer: ↑ 27.10.2024 18:32Я очень доволен стабильностью аппаратов
-
snapdragon999
Member
А это правда что жест назад только с левого края или уже сделали с обоих?и чтоб настроить камеру надо выйти куда то там в настройки общие?leif: ↑ 27.10.2024 18:50я теж і залізом в цілому прям дууже задовлений. але айось -- я, звісно, вже звик, і не звертаю уваги. але андроід помітно зручніше. добре що хоч іконки на хоум скріні тепер можна переставлятиDark-seer: ↑ 27.10.2024 18:32Я очень доволен стабильностью аппаратов
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.10.2024 18:52, всего редактировалось 1 раз.
-
7mindfields
Member
Правда з приводу глобального свайпуsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:51А это правда что жест назад только с левого края или уже сделали с обоих?leif: ↑ 27.10.2024 18:50
я теж і залізом в цілому прям дууже задовлений. але айось -- я, звісно, вже звик, і не звертаю уваги. але андроід помітно зручніше. добре що хоч іконки на хоум скріні тепер можна переставляти
І зарядного на 120вт немає…
Последний раз редактировалось 7mindfields 27.10.2024 18:53, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
ти так кажеш ніби це якась справа століття, знайти дистриб'ютора, узгодити трохи юридичною волокіти і возити пікселі кудись на гарантійне обслуговування як айфони возять. імхо, ні війна ні корупція тут ні до чого, просто гугл тупить, у них так заведено. доходи від продажу реклами і фактична монополія на ринку все перекриває.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:37Тут экспертом не надо быть, война, коррупция, налоги выше крыши, кто захочет зайти сейчас сюда, официально и честно?Яблоко до войны зашло.
до пори до часу, хухухаахахахах (*зловіще сміюсь)
Відправлено через 43 секунди:
це емейзінг, ти не розумієшsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:51и чтоб настроить камеру надо выйти куда то там в настройки общие?
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
життя проходить повз, а я телефон заряджаю7mindfields: ↑ 27.10.2024 18:52І зарядного на 120вт немає
- спойлер
- досі ржунімагу з того чувака, який тут на серйозних щах про це писав
-
snapdragon999
Member
Ну был же случай мировой контейнерный перевозчик, не буду называть, хотел зайти на наш рынок, ему начали палки в колеса ставить налоговые таможенные проверки и прочие, он понял ушёл. Может и гугл не хочет на лапу давать, а хочет честно вести бизнес. Подумал что головняка будет больше чем прибыли. Ну если не причём тогда я не знаю.leif: ↑ 27.10.2024 18:54ти так кажеш ніби це якась справа століття, знайти дистриб'ютора, узгодити трохи юридичною волокіти і возити пікселі кудись на гарантійне обслуговування як айфони возять. імхо, ні війна ні корупція тут ні до чого, просто гугл тупить, у них так заведено. доходи від продажу реклами і фактична монополія на ринку все перекриває.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:37Тут экспертом не надо быть, война, коррупция, налоги выше крыши, кто захочет зайти сейчас сюда, официально и честно?Яблоко до войны зашло.
Відправлено через 43 секунди:це емейзінг, ти не розумієшsnapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:51и чтоб настроить камеру надо выйти куда то там в настройки общие?
Последний раз редактировалось snapdragon999 27.10.2024 18:59, всего редактировалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
Есть всё же нюансы. Там где пиксели оффициально, там и OCR должен работать, который "выбрать" внизу под списком активных приложений и интеграция в экстренные службы и многое другое. В общем, по софту нужно вложиться. Ну и берут у нас пиксели, скажем так, не по цене их выхода на рынок. Многие и вовсе берут б/у, на чем особо не заработатьleif: ↑ 27.10.2024 18:56ти так кажеш ніби це якась справа століття, знайти дистриб'ютора, узгодити трохи юридичною волокіти і возити пікселі кудись на гарантійне обслуговування як айфони возять. імхо, ні війна ні корупція тут ні до чого, просто гугл тупить, у них так заведено. доходи від продажу реклами і фактична монополія на ринку все перекриває.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 18:37Тут экспертом не надо быть, война, коррупция, налоги выше крыши, кто захочет зайти сейчас сюда, официально и честно?Яблоко до войны зашло.