Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Lekrs
Member
Граю на смартфоні виключно коли потрібно вбити час (поїздка, черга). Ігри по типу торчлайт, діабло норм, хоча до пк версій сильно не дотягують, але час швидко пролітає.
-
Dark-seer
Member
Есть у меня один знакомый недавно мандрував Карпатами, сейчас уже в Америке работаетанти__бот: ↑ 27.10.2024 09:43
Доречі панове якщо хтось буде лазити по Карпатах і не знає дороги то раджу цю карту (опен топо мап) там досить багато стежок по яких навіть туристи не бродили
-
JKrl
Member
Гарна порада бути пожраним ведмедем цього року.анти__бот: ↑ 27.10.2024 09:43
Доречі панове якщо хтось буде лазити по Карпатах і не знає дороги то раджу цю карту (опен топо мап) там досить багато стежок по яких навіть туристи не бродили
-
анти__бот
Member
JKrl
Я за два роки пам'ятаю тільки два випадки коли хлопці ведмедя бачили, а вівчарі часто їх бачать, ведмеді люблять з сусідньої гори спостерігати за вівцями, вовків теж не бачив тільки задраних козуль, оленів і кабанів повно.
Один раз спали в горах посеред невеликої лісової галявини то до нас якась тварюка підкралась досить тихо я тоді ліхтариком просвітив і тільки очі побачив в кущах, а вона ще як зашепіла а потім загарчала то я аж подумав шо то рись, в результаті ми в сторону від того місця змістились на 50м і здорове багаття розклали.
Отправлено спустя 3 минуты 39 секунд: Отправлено спустя 14 минут 4 секунды:
Оці фотки зроблені на редмі 8 і моторола г60
Я за два роки пам'ятаю тільки два випадки коли хлопці ведмедя бачили, а вівчарі часто їх бачать, ведмеді люблять з сусідньої гори спостерігати за вівцями, вовків теж не бачив тільки задраних козуль, оленів і кабанів повно.
Один раз спали в горах посеред невеликої лісової галявини то до нас якась тварюка підкралась досить тихо я тоді ліхтариком просвітив і тільки очі побачив в кущах, а вона ще як зашепіла а потім загарчала то я аж подумав шо то рись, в результаті ми в сторону від того місця змістились на 50м і здорове багаття розклали.
Отправлено спустя 3 минуты 39 секунд: Отправлено спустя 14 минут 4 секунды:
Оці фотки зроблені на редмі 8 і моторола г60
-
JKrl
Member
Цього року чорниця та малина не вродили. Тому ведмеді спустилися на вирубки доїдати ожину, грибників лякають. Дуже багато їх. Бачив 2 рази на Пішконі, один раз в Кізі-Улоги та на Легіонів драв смітник. Ніколи такого не було.
-
анти__бот
Member
JKrl
Ясно, теж пам'ятаю як один до тиси аж спустився щоб яблук поїсти
Ясно, теж пам'ятаю як один до тиси аж спустився щоб яблук поїсти
-
JKrl
Member
Ну добре що мене не бачили
-
анти__бот
Member
Dark-seer
Ну то він або там де я служив в діловому (богдані) або біля чопу бо там кордон в Карпатах.
Шкода що я тоді пікселя не мав можна було ще фоток наробити, якраз через те що в горах лазив тепер в телефоні камера для мене важлива
Ну то він або там де я служив в діловому (богдані) або біля чопу бо там кордон в Карпатах.
Шкода що я тоді пікселя не мав можна було ще фоток наробити, якраз через те що в горах лазив тепер в телефоні камера для мене важлива
-
JKrl
Member
Я так само з Китаю на піксель перейшов, бо гори це основне хобі.анти__бот: ↑ 27.10.2024 14:59 Dark-seer
- спойлер
-
snapdragon999
Member
и че тут ,на любой китаец такое от 200 баксов
-
JKrl
Member
Линк на китайца с х5 телескопом. Я тебя ещё месяц назад просил, а ты заглох.
Неужели нашелся?
-
snapdragon999
Member
можно гибридный зум ))JKrl: ↑ 27.10.2024 15:32Линк на китайца с х5 телескопом. Я тебя ещё месяц назад просил, а ты заглох.
Неужели нашелся?
-
анти__бот
Member
snapdragon999
А якщо на китайці буде 100+ мп то ще й зумити можна огого як
-
JKrl
Member
Нет не можно.snapdragon999: ↑ 27.10.2024 15:32можно гибридный зум ))JKrl: ↑ 27.10.2024 15:32
Линк на китайца с х5 телескопом. Я тебя ещё месяц назад просил, а ты заглох.
Неужели нашелся?
-
ANDR11
Member
Комради, наявна інформація про те що наявний сайт, на якому зазначені технічні характеристики дисплеів смартфонів, зокрема - виробники та моделі (не GSMArena - там такого немає).
Можливо, хто знає його адресу?
Можливо, хто знає його адресу?
-
JKrl
Member
Він не зрозуміє.анти__бот: ↑ 27.10.2024 15:33 snapdragon999
Цікаво, а так кітайці можуть?
- спойлер
-
анти__бот
Member
-
snapdragon999
Member
если у китаца 3 кратный зум оптический ,то 5 кратный гибридный будет нормально смотреться .Не факт что там чето отличить можно будет.На сяо ультра есть 5 кратный ))JKrl: ↑ 27.10.2024 15:39Він не зрозуміє.анти__бот: ↑ 27.10.2024 15:33 snapdragon999
Цікаво, а так кітайці можуть?
- спойлер
-
анти__бот
Member
snapdragon999
Це той шо за 40к?
Це той шо за 40к?
-
JKrl
Member
Так, згоден, в звичайних умовах китайські телефони досить нормально знімають, але звичайні умови це таке, все як під копірку. Але трошки додати хдр або сутінки і все.анти__бот: ↑ 27.10.2024 15:40 Ось це 108мп моторола г60 Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
JKrl
Ні, того треба і камерофон бо в нічний час вони не можуть нормально, а коли світла багато то і звичайний телефон огого
- спойлер