Cryorig оснастила систему охолодження Monster XX десятьма теплотрубками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

WakeMe: 24.10.2024 11:18
bes: 24.10.2024 10:53
ты как будто живешь в мире где не было Scythe Orochi :laugh: :lol:
Пфф
Scythe Susanoo :up:
:laugh: :laugh: :laugh:
Пффф, ноктуа Р1
https://noctua.at/en/nh-p1
Звезда S0-2: 24.10.2024 15:57 Cryorig проснулась! Мне показалось, что она уже давно дуба дала.
Я от тільки хотів написати, що думав вони уже все, а тут "внєзапний" камбек :D
maxud_b: 24.10.2024 10:55 Мені одному здається, що бокові частини процесора будуть охолоджуватися краще ніж центр і ще як бути з жорсткістю прижимної пластини? там же одні теплові трубки і немає проміжків між ними, а якщо прямий контакт буде, то це ще менш міцний варіант, бо товщина трубок меньше 1 мм і все навантаження + прижимне зусилля буде на теплових трубках... Справжній монстр.
Прямий контакт гірший за теплозйомну пластину, на ютубі купа тестів з цим. Якщо було б навпаки, то за останні 5 років процент СО з прямим контактом на ринку не впав би до менше 1%.
waryag
Member

yupi: 24.10.2024 13:01А сантиметровая толщина подошвы никого не смутила? :rotate:
Если верить рендеру, она раза в три толще теплотрубок - 1.5-2 см.
n+gibat[]r
Member

Интересно какой вес у этого изделия, явно побольше килограмма если на меди и алюминии не сэкономили)))
cspp
Junior

алюминиевый радиатор это не хорошо. :weep:
Adamantium
Ghost

Gelonyrum: 24.10.2024 10:27 Пропоную обговорити Cryorig оснастила систему охолодження Monster XX десятьма теплотрубками

Ще трохи і прийдеться робити корпуси з горизонтальним положенням материнок і підпоркою для бекплейту кулера щоб материнка не прогиналась)
нет, просто в корпусах и материнках будут отдельные отверстия для саморезов, которые будут идти в комплекте с дюбелями к такими башнями :gigi:
ну, или, возможно, пару анкеров, для надежности :laugh:
Igoretc
Member

два 120-мм вентилятори (800-1800 об/хв)... максимальний рівень шуму 31,5 дБА
Не вірю! :down:
Dragobes
Member

The_Rusik: 24.10.2024 10:44 Какое оно огромное. И смотрятся в корпусе ужасно такие башни. Та и сжо уже стоят адекватно, и красивее и холоднее.
Пфф.. На 120-х карлсончиках?)
Этот процессорный суперкулер - супер разве что в номинации "маленький гигант большого секса(с)" :laugh:
Yuri
Member

Там ще є трохи менший TE10 та однобаштовий OE10 з 10 трубками

Adamantium: 24.10.2024 17:49
Gelonyrum: 24.10.2024 10:27 Пропоную обговорити Cryorig оснастила систему охолодження Monster XX десятьма теплотрубками

Ще трохи і прийдеться робити корпуси з горизонтальним положенням материнок і підпоркою для бекплейту кулера щоб материнка не прогиналась)
нет, просто в корпусах и материнках будут отдельные отверстия для саморезов, которые будут идти в комплекте с дюбелями к такими башнями :gigi:
ну, или, возможно, пару анкеров, для надежности :laugh:
Його розмір не відрізняється від інших - 120*133*159 , чого йому бути занадто важким?

PS: у Thermalright ще зацікавив новий Frost Vortex 140 SE з 6мм*6 + 8мм*1 трубками.
Hotspur
Member

Dark-seer: 24.10.2024 10:38 Не думаю что оно эффективнее арктика 360/420, не вижу смысла в этих 2кг железа
нормально. не всі люблять воду
Dark-seer
Member

Hotspur: 25.10.2024 00:19
Dark-seer: 24.10.2024 10:38 Не думаю что оно эффективнее арктика 360/420, не вижу смысла в этих 2кг железа
нормально. не всі люблять воду
Я все понимаю, но 2кг на мат плате тоже не ок
big_bang
Member

чому він називається монстер 20, а трубок 10 ?
Prescott
Member

Gelonyrum: 24.10.2024 10:59От тільки якщо протече то хоч вішайся...
Опять эти заученные страшилки...шёл конец 2024
Я уже сменил две сжо по агрейдам а у сектантов всё что-то протекает при отсутствии сжо :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
Hotspur: 25.10.2024 00:19нормально. не всі люблять воду
А шо её любить, поставил и забыл. :rolleyes:
Геральт
Member

Prescott: 25.10.2024 12:39 Я уже сменил две сжо по агрейдам а у сектантов всё что-то протекает при отсутствии сжо :lol:
А перша коли була придбана?
Prescott
Member

Геральт: 25.10.2024 13:45А перша коли була придбана?
Ещё когда у меня был 8700К, примерно со старта его выхода, к нему взял арктик 360й. Лет 5-6 назад. Эта СЖО продана и дальше работает у нового владельца.
Ray2000gt
Advanced Member

Таке кріплення наче на Socket 604 зʼявилось. В брендових ПК теж так вже десяток років.
Enombre de soberano
Member

yupi
Будем надеяться, что это неудачный рендер, иначе ryzen 7000 спасибо не скажут
Ответить