Безплатний доступ до Fallout 76 і великий розпродаж серії на честь Дня Fallout

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Безплатний доступ до Fallout 76 і великий розпродаж серії на честь Дня Fallout

Кто еще не пробовал рекомендую.
Отличная онлайн-игра по вселенной Fallout. Я бы ее назвал продолжением fallout 4. Можно играть в соло есть сюжетная линия, без участия в онлайн ивентах.
Mike88
Member

Fallout 4 достатньо взяти GOTY, чи треба брати Season Pass?
І яке найповніше видання New Vegas?
mult
Member

На gog теж зараз розпродаж на фалоут.
У мене є куплений в стім фалоут 4, але купив на гог ще фалоут 4 бо він там 163 версії і можна скачати офлайн всі файли і воно не оновиться до дибільної останньої версії.
Багато модів так нормально і не запрацювали з останнім оновленням.
Відкат в стімі до 163 можливий але воно якесь дуууже муторне і не дає гарантії нормальної роботи.
Mike88
По моєму в Готі там включено все, сезон пас не потрібний.
Нью Вегас можна скачати бескоштовно у покращеній версії new vegas extended edition, там вже вшита оригінальна гра, але це глобальний мод ну достойний.
Бо оригінал трохи вже застарів.
Хоча якщо підходить оригінал то ультімейт найповніше, в стімі є описи, можна почитати
sasha76
Member

Fallout 76 эта помойка еще живая?но после обновлений это полный трэш.поломали в игре баланс полностью.
mult
Member

sasha76
Вроді бєсєдка могла колись в баланс :)
Я скільки в їх ігри грав, фалоут 3,4, скайрім, скрізь балансу нуль :)
Поки не поставиш якийсь мод який править оцей баланс, грати тупо не цікаво.
sasha76
Member

в 76 в началое было как вроде ничего но потом после нескольких обнов маты одни.а последнее обновлени с дополнительным миром,полное ...... .в итоге удалил и забросил в дальный угол.посмотрел на этот новый нью вегас,старый больше нравиться.
Pro100SSK
Junior

Помийка
LordTornado
Member

Невозможно зарегистрировать аккаунт. Доходит до контрольного вопроса, выбираешь вопрос, при попытке ввести ответ на него окно исчезает. Пробовал с 2 разных браузеров. То же самое...
yupi
Member

LordTornado
С хрома только что все ок
divinity
Member

Alekss: 24.10.2024 13:55 Предлагаю обсудить Безплатний доступ до Fallout 76 і великий розпродаж серії на честь Дня Fallout

Отличная онлайн-игра по вселенной Fallout. Я бы ее назвал продолжением fallout 4. Можно играть в соло есть сюжетная линия, без участия в онлайн ивентах.
Без према грати в 76 - це мазохізм. А те що за по суті сундук для твого барахла беруть помісячну плату за гру з графікою і механіками 2015 року - питань не викликає?
VovaII
Member

Mike88: 24.10.2024 13:58Fallout 4 достатньо взяти GOTY, чи треба брати Season Pass?
У новині написано що GOTY найповніша версія. Але та що у ГОГ вигідніше, бо на неї, як пише пан mult простіше поставити глобальний мод Лондон(зараз проходжу, вже навіть поселення знайшов), на я кий на днях вийшов великий патч(29ГБ, сам мод щось чи 50ГБ чи 70ГБ). Є посилання на перелік виправлень в файлі формату Ексель. На жаль англійською. Оновлення моду запускається прямо з клієнту ГОГ. Правда потім довелося перезавантажити ПК(— мені довше згадувати пароль на запуск клієнта ГОГ, ніж ПК перезавантажити, бо там клєнт ГОГ автоматично завантажується). Лондон запустився, сейв завантажився. Далі поки не грав.

Відправлено через 6 хвилин 13 секунд:
divinity: 24.10.2024 23:07Без према грати в 76 - це мазохізм.
А для чого особливо потрібен прем? На початку, наче обходився без нього?
divinity: 24.10.2024 23:07А те що за по суті сундук для твого барахла беруть помісячну плату
— Через це кинув. Ненавиджу займатись сортуванням, тому завжди стараюсь зробити чи глибочезні кармани, чи глибочезне сховище. — Згрібаю з локацій, все що не прикріплене.
Alekss
Member

divinity: 24.10.2024 23:07
Alekss: 24.10.2024 13:55 Предлагаю обсудить Безплатний доступ до Fallout 76 і великий розпродаж серії на честь Дня Fallout

Без према грати в 76 - це мазохізм. А те що за по суті сундук для твого барахла беруть помісячну плату за гру з графікою і механіками 2015 року - питань не викликає?
Я не писал о нюансах в виде хомячества и барахла или каких-то еще проблемах, о которых все вопят, но я не видел ни одной. Занимался крафтом, было и есть много ресурсов. Я купил игру один раз примерно за 180 грн и больше не платил ничего. Играя в Fallout 76, я не занимался постройкой домов или набиванием сундуков. Я проходил кампанию, исследовал локации, иногда участвовал в ивентах. Мне очень нравилась атмосфера игры, механика, бои — вселенная Fallout отображена полностью. Я играл в нее в 2021 году. Поиграл полгода и забыл. Тот же Fallout 4 прошел пару раз и вытер.

Сейчас даже бесплатный доступ предлагают. Купить за 150 грн доступ это может позволить себе каждый. В этой франшизе Fallout выход новых игр большая редкость. Кому она нравиться тот меня поймет. А это по сути целый онлайн мир.

Игроки видимо забывают, что смысл игры это не симуляция реальной жизни с набиванием карманов и постройкой дома, а некий вид временного развлечения.
The_Rusik
Member

Если никогда не играл, то стоить пробовать?
Какая часть норм? Чтобы соло без всяких модов, чисто сюжет. Или такого нет?
VovaII
Member

The_Rusik
Вони умовно діляться на 1 і 2 це пошагві, вид згори збоку. 3 і 4 це 3Д. Із 3 і 4 сюжетно кращими вважаються 3 і Новий Вегас, але у 4 графіка сучасніша, і недавно у GOG вийшов глобальний мод Лондон(вчора оновився на 29ГБ). 4 бере ще тим, що більш різноманітна, можна декілька разів перепроходити за дуже по різному розвиненого ГГ, і по сюжету є 2(4) розвилки, можна навіть розвивати і будувати поселення(чого тільки варті скріншоти з мережі — як будете дивитись, врахуйте що початково поселення, це декілька напіврозвалених будівель)
1 і 2 кажуть ще кращі, але там графіка умовно під VGA монітор. Я в них не грав, не люблю пошагові.

Відправлено через 10 хвилин 7 секунд:
Alekss: 25.10.2024 10:54Играя в Fallout 76,
Alekss: 25.10.2024 10:54Поиграл полгода и забыл.
— Ну, эт маловато. — В смысле, что хотел у Вас узнать как игра изменилась за 3 года?
В 21 количество локаций было: раз-два и обчелся, задроты чуть ли не за неделю докачивались до топового уровня, ядерными снарядами валили топ-боссов и лутались там под радиацией, в топ-броне. И во что им там три года играть?? — Потому интересуюсь как там сегодня?
fantomrulezz
Member

The_Rusik: 25.10.2024 11:10Какая часть норм? Чтобы соло без всяких модов, чисто сюжет.
Найкращі частини серії - Fallout 1, 2 та New Vegas. Справжні шедеври на свій час.
Якщо не лякає застаріла графіка, то дуже варто спробувати.
Fallout 3 та 4 - в цілому норм ігри (на 4 з 5), але поганенькі фолаути.
Fallout 76 - повне лайно.
cypherspy
Member

VovaII: 25.10.2024 11:41В 21 количество локаций было: раз-два и обчелся, задроты чуть ли не за неделю докачивались до топового уровня
З задротами все просто, можна орендувати власний сервер за $13/місяць і спокійно на ньому грати (Тодд Говард)

VovaII: 25.10.2024 11:41 Із 3 і 4 сюжетно кращими вважаються 3 і Новий Вегас, але у 4 графіка сучасніша, і недавно у GOG вийшов глобальний мод Лондон(вчора оновився на 29ГБ)
Пів року тому перепроходив четверту частину з модами. Встановив з нексуса найкращі стволи, особливо класно коли вони теж бувають легендарними (М14 з двома пострілами маст-хев), нажаль половина так і не з'явилась. Невже з GOG версією буде краще?
Alekss
Member

The_Rusik: 25.10.2024 11:10 Если никогда не играл, то стоить пробовать?
Если нравится мир Fallout, то 100% стоит попробовать. Купите обычную версию игры - 120 грн продается доступ в steam. Играйте как в Fallout 4, а не в онлайн игру.
VovaII: 25.10.2024 11:41
Alekss: 25.10.2024 10:54Играя в Fallout 76,
Alekss: 25.10.2024 10:54Поиграл полгода и забыл.
— Ну, эт маловато. — В смысле, что хотел у Вас узнать как игра изменилась за 3 года?
В 21 количество локаций было: раз-два и обчелся, задроты чуть ли не за неделю докачивались до топового уровня, ядерными снарядами валили топ-боссов и лутались там под радиацией, в топ-броне. И во что им там три года играть?? — Потому интересуюсь как там сегодня?
Я с 2021 года не запускал её. Не знаю, что там и как. Все мои впечатления от игры — это период полгода: июль — декабрь 2021 года. Начитавшись всяких бредней про графику и плохой игровой процесс, был приятно удивлён, что всё это полная чушь. Игра атмосферная и с нормальной графикой, геймплеем и сюжетом. Но всё это применимо к миру Fallout.
Buldozer.
Member

Сейчас прохожу фаллоут4 + все допы. Кайфую. Наиграно гдет 210 часов, планирую вложиться в 300. :super:
fantomrulezz
Member

Alekss: 26.10.2024 09:40
The_Rusik: 25.10.2024 11:10 Если никогда не играл, то стоить пробовать?
Если нравится мир Fallout, то 100% стоит попробовать. Купите обычную версию игры - 120 грн продается доступ в steam. Играйте как в Fallout 4, а не в онлайн игру.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Людина цікавиться, яку частину зі всієї серії Fallout варто спробувати.
І цікавить її соло-проходження.
Порекомендувати зі всієї серії Fallout для соло-проходження обрати лайняну Fallout 76 - це якесь гівноїдство найвищого ступеня.
DEVES
Member

Buldozer.: 26.10.2024 22:17 Сейчас прохожу фаллоут4 + все допы. Кайфую. Наиграно гдет 210 часов, планирую вложиться в 300. :super:
Я закончил прохождение 4 части 22.02.2022, концовка с ядреным грибом. Было предчувствие приближающегося звиздеца
Ответить