Предлагаю обсудить Blizzard проведе спеціальну трансляцію на честь 30-річчя Warcraft
Пройшло 20 років, а як був ельфом 80го левела так і залишаюсь
PS. Скільки разів хоронили гру, ніяк не виходить
Последние статьи и обзоры
Новости
Blizzard проведе спеціальну трансляцію на честь 30-річчя Warcraft
-
N3URO
Member
-
mrigi
Member
Який Blizzard, це вже Microsoft.
-
Kashtan
Member
Який там бліззард, за тридцять років хтось там лишився з кадрів? За період активіжону останні потікали, всю роботу роблять ацтеки та індуси по оутсорсу.
Оркестр з хором виконує ігровий соундтрек - це повинно бути дійсно захоплююче, сподіваюсь в хайрез вийде.
Оркестр з хором виконує ігровий соундтрек - це повинно бути дійсно захоплююче, сподіваюсь в хайрез вийде.
-
N3URO
Member
Kashtan
Якраз таки на актуальний аддон повернувся Кріс Метцен, це по суті один з ключових персонажів розробки гри, тому все трошки пішло на краще
Якраз таки на актуальний аддон повернувся Кріс Метцен, це по суті один з ключових персонажів розробки гри, тому все трошки пішло на краще
-
s_ova
Member
Я би хотів подивитися на те, як деви проходять брд нормал у томі шмоті, який самі рекомендують (591). Ото була б комедія.
-
nochnik89
Member
есть тут олды кто играл в Warcraft 2 ?
-
Dark-seer
Member
Я и в первый игралnochnik89: ↑ 25.10.2024 09:24 есть тут олды кто играл в Warcraft 2 ?
Но во второй конечно дофига наиграно, там еще дополнение было Beyond the Dark Portal вроде
-
denizen
Member
звісно є, а хіба було ще щось краще за Warcraft 2?
-
pelia
Member
Ось вам святкування 30 років варкрафту
- спойлер
-
Dark-seer
Member
Второй варыч и дум2 - первые игры в которые играл по сетке, мы тогда по дому сами сеть кидали, черный круглый кабель до 10мб выдавалdenizen: ↑ 25.10.2024 09:31 звісно є, а хіба було ще щось краще за Warcraft 2?
-
nochnik89
Member
хех )) неплохо неплохо.Dark-seer: ↑ 25.10.2024 09:28Я и в первый играл
Я помню резался во второй варик в 2000х. Великая игра) воспоминаний куча. В 2003м помню вообще 3й вышел и меня просто разрывало от желания поиграть.
Поехал помню со своего села в городской комп.клуб, где старшаки админы качали с инета кастомные карты. Дал им свою флешку и пару гривен сверху. Они мне закинули кучу кастомных карт. Я привез их свой сельский компьютерный клуб. Ночами напролет в том клубе с одноклассниками играли в те карты спасибо близард за счастливое детство , хаха )
-
nochnik89
Member
Для фанатов варкрафта 2го попался такой видос. Я вчера ночью побегал в эту кастомную карту минут 20 , очень круто вышло у людей. Ремейк кампании 2го варкрафта на движке рефорджа. Жаль времени нету поиграть сейчас , но в будущем точно пройду.
-
zmax
Member
акк продав років 7-8 тому, іноді трошки жалкую, зайшов би побігав по світу. Звісно по арморі з тих кого я знаю вже ніхто не грає.
Як зараз для новачків, до 20 лвл безкоштовно бігати можливо?
Як зараз для новачків, до 20 лвл безкоштовно бігати можливо?
-
SmileKnight
Junior
Так можливо, цю функцію не прибралиzmax: ↑ 28.10.2024 11:24 Як зараз для новачків, до 20 лвл безкоштовно бігати можливо?
-
Dark-seer
Member
Выглядит крутоnochnik89: ↑ 28.10.2024 10:15 Для фанатов варкрафта 2го попался такой видос. Я вчера ночью побегал в эту кастомную карту минут 20 , очень круто вышло у людей. Ремейк кампании 2го варкрафта на движке рефорджа. Жаль времени нету поиграть сейчас , но в будущем точно пройду.