Предлагаю обсудить Чутки: Xiaomi завершила розробку власного чипа під техпроцес 3 нм
Бюджетна компанія, частина продукції якої - ребрендінг, встигли обігнати Huawei за ключовим напрямком. У мене все
Последние статьи и обзоры
Новости
Чутки: Xiaomi завершила розробку власного чипа під техпроцес 3 нм
-
TheDmytrius
Member
-
VovaII
Member
TheDmytrius
А що, якщо Xiaomi і Huawei домовилися? — Huawei розробив чіп, а випускати буде Xiaomi? Прибуток ділити не будуть, що би не "палитись", — але Xiaomi отримає частину чіпів?
А що, якщо Xiaomi і Huawei домовилися? — Huawei розробив чіп, а випускати буде Xiaomi? Прибуток ділити не будуть, що би не "палитись", — але Xiaomi отримає частину чіпів?
-
Alligator
Member
TheDmytrius, VovaII якщо читатимете новину, а не заголовок то побачите, що виробляє чипи TSMC.
На відміну від інших китайських технологічних гігантів, Xiaomi не перебуває під санкціями та може вести бізнес з TSMC. Вважається, що саме тайванський виробник і буде випускати нові чипи на конвеєрі N3E або N3P.
-
uranic
Junior
Цікаво а чому японці не розробляють власну soc? китаці, корейці, американці роблять а ці ні хоча мізків і можливостей вистачає...
-
7mindfields
Member
Ксяомі, у якої ui в «новій» hyperos злизаний з iOS, обігнала huawei? Вірю, я повіривTheDmytrius: ↑ 22.10.2024 10:57 Предлагаю обсудить Чутки: Xiaomi завершила розробку власного чипа під техпроцес 3 нм
Бюджетна компанія, частина продукції якої - ребрендінг, встигли обігнати Huawei за ключовим напрямком. У мене все
-
Afit
Member
виробляє, а не створюєAlligator: ↑ 22.10.2024 11:10 TheDmytrius, VovaII якщо читатимете новину, а не заголовок то побачите, що виробляє чипи TSMC.На відміну від інших китайських технологічних гігантів, Xiaomi не перебуває під санкціями та може вести бізнес з TSMC. Вважається, що саме тайванський виробник і буде випускати нові чипи на конвеєрі N3E або N3P.
-
VovaII
Member
Приймається — не чітко сформулював. Мав наувазі, що Huawei спроєктував(розробив) чіп, а Xiaomi під своїм брендом буде замовляти у TSMC їх виробництво. А потім частину чіпів просто завезуть у Huawei і банківські проводки не потрібні.Alligator: ↑ 22.10.2024 11:10VovaII якщо читатимете новину, а не заголовок то побачите, що виробляє чипи TSMC.