Повністю підтримую таку точку зору, усе треба пробувати самому, та перш за все важливий свій досвід, хоча є речі, які я не буду пробуватиSERGBILL: ↑ 19.10.2024 23:05отож, а кожному звиздоболу на слово вірити теж в наш час неможна)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Повністю підтримую таку точку зору, усе треба пробувати самому, та перш за все важливий свій досвід, хоча є речі, які я не буду пробуватиSERGBILL: ↑ 19.10.2024 23:05отож, а кожному звиздоболу на слово вірити теж в наш час неможна)
от тому ти будеш стверджувати, що все чуеш, а я буду стверджувати, що ніхто не чує))) це як спір віруючого з атеїстом) один - покажи бога, а інший - а ти повір в нього і відчуєш)
Вперед, ти можеш навіть стверджувати, що різниці між цапами нема, Земля плоска, американці не були на місяці, та расія непереможна, та що "Кинжал" не можливо збити. Мені нікому нічого доводити не требі, ми з Остіном на двох обговорили враження, він сказав що його схожі, усе, ти до цього діскусу під тегом [offtop] не маєш відношення, вважаєш, що не можливо почути, та й вважай далі. Кожен хто хоче може взяти треки віще, та порівняти сам, щоб мати свою думку, пропоную розжати у вавSERGBILL: ↑ 20.10.2024 00:00от тому ти будеш стверджувати, що все чуеш, а я буду стверджувати, що ніхто не чує)))
мені теж фіолетово, можеш доводити усе, що перелічив вище сам) індустрія хайрезу розвивається, лох не мамонт)Radio Bay: ↑ 20.10.2024 00:17 Вперед, ти можеш навіть стверджувати, що різниці між цапами нема, Земля плоска, американці не були на місяці, та расія непереможна, та що "Кинжал" не можливо збити. Мені нікому нічого доводити не требі, ми з Остіном на двох обговорили враження, він сказав що його схожі, усе, ти до цього діскусу під тегом [offtop] не маєш відношення, вважаєш, що не можливо почути, та й вважай далі. Кожен хто хоче може взяти треки віще, та порівняти сам, щоб мати свою думку, пропоную розжати у вав
Ціла індустрія хайрезу вже розвивається у світі![]()
Так, ти правий, соррі, можу викласти на Гуглдіск або Мету )SERGBILL: ↑ 20.10.2024 12:27на лослес клубі регістрація тільки по коду запрошення, доречі, то ж "кожен взяти" не може
Ну це легко.Eduard1980: ↑ 19.10.2024 21:32 вже раз тут доводив, що чую різницю між МП3, ААС, та ВАВ, були воплі що це не можливо у сліпому тесті.
То не візьмусь, сам би подивився на цього Бетмена златовухогоl-m: ↑ 20.10.2024 19:45А ВАВ від ФЛАК відрізниш?
Тобто теоретично припускаєш наявність різниці?Radio Bay: ↑ 20.10.2024 20:21То не візьмусь, сам би подивився на цього Бетмена златовухогоl-m: ↑ 20.10.2024 19:45А ВАВ від ФЛАК відрізниш?![]()
Права на мастер звичайно належать видавництву, не автору. Здається першим автором, хто отримав такі права був Рей Чарльз, його протистояння з видавництвом описано у чудовому фільмі "Рей" (2004). Фільм супер. Купа премій абсолютно заслуговано. Стімінги можуть робити дунсемпл в залежності від підписки, наприклад, 24/96 -> MP3 320.С лент, возможно даже в dsd. Дальше конверт и даунсэмпл в нужные значения. Это если старая классика. Современное в хайрезе и так пишут. Есть и недобросовестные лейблы, которые у себя апконверт делают.
Її там навіть теоретично немає. Бо Флак - просто архіватор для РСМ(як і будь який лозлесс)Rucha: ↑ 20.10.2024 21:27Тобто теоретично припускаєш наявність різниці?
Код: Выделить всё
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BthA2dp\Parameters]
"BluetoothAacEnable"=dword:00000000