Bruce Lee вже не тойVarzek: ↑ 06.10.2024 23:53 Почему-то моя Pulsar X2 Bruce Lee Limited Edition резко потеряла в автономности. Раньше 5 дней держала, а сейчас 2 дня. Пробовал выключать Motion Sync - не помогло. Менял Auto Sleep с 1 минуты на 30 секунд - ну на пол дня стала дольше работать. В чём может быть проблема?
- спойлер
Последние статьи и обзоры
Новости
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
7mindfields
Member
-
Varzek
Member
Мышку использую с марта прошлого года. Акумы могут так быстро и резко сдыхать? И можно ли его заменить?SERGBILL: ↑ 07.10.2024 00:18 Varzek може банально акумулятор дохне?
-
SERGBILL
Member
в теорії - можуть, якщо неякісні, або умови підключення не виконані. Замінити, звісно, теж можна.Varzek: ↑ 07.10.2024 00:27 Мышку использую с марта прошлого года. Акумы могут так быстро и резко сдыхать? И можно ли его заменить?
-
Varzek
Member
SERGBILL
Интересно, а можно ли поставить акум, который будет держать заряд на уровне Superlight 2, например?
Интересно, а можно ли поставить акум, который будет держать заряд на уровне Superlight 2, например?
-
tolebamber
Member
Varzek
Можно, но вес будет не как у суперлайта)
Можно, но вес будет не как у суперлайта)
-
Melofon
Member
SERGBILL
Значит аккум там не особо качественный, вариант заменить аккум и можно и на более высокоемкостный, но это может немного увеличить вес, но зато и выросла бы и автономность.
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Ещё как, если он шляпного качества, сэкономили на аккуме - больше маржа.
Значит аккум там не особо качественный, вариант заменить аккум и можно и на более высокоемкостный, но это может немного увеличить вес, но зато и выросла бы и автономность.
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Varzek: ↑ 07.10.2024 00:27Акумы могут так быстро и резко сдыхать?
Ещё как, если он шляпного качества, сэкономили на аккуме - больше маржа.
-
Varzek
Member
Я ещё думаю, что может быть мышка не уходит в сон. Только понять бы по какой это может быть причине. Может микро движения делает в простое на стеклянных глайдах...
-
Nikolayovich
Member
Підскажіть, на сьогодні Logitech G502 X хороша миш, можна собі див.?
-
IrosLAV
Member
Відгук про Endgame OP1 8K: колесо мишки відпрацювало рівно 6 місяців і сьогодні почало скролити в рендомну сторону. Жаль, дуже подобалась миша. Здаю по гарантії в Телемарт. Може хто знає, вони ремонтують чи буде повернення коштів? Не знаю, чи варто щось нове шукати
-
tolebamber
Member
IrosLAV
Ви чекали іншого?
Ви чекали іншого?
-
WhatIsLove
Junior
Вже прийшла? Можете про неї щось сказати? Теж думаю між zaopin z2, mad r major та mchous a5 pro maxYumiSS: ↑ 27.09.2024 15:27 Вже майже замовив Zaopin Z2 але натрапив на відоси про VXE. В результаті замовив VXE mad r major, дуже сподіваюсь, що вона мені підійде
ще багато моделей типу vxe r1 pro та все таке, але в мене голова пухне, тому поки на ці 3 залишив:rotate:
-
YumiSS
Member
Ще ні, ще десь в дорозі. На скільки я зрозумів з оглядів, то проблема переважної більшості китайців - це збірка, бо вже давно б можна було конкурувати з великими виробниками. Сенсор топовий і все круто проте збірка іноді з факапами.WhatIsLove: ↑ 16.10.2024 15:08Вже прийшла? Можете про неї щось сказати? Теж думаю між zaopin z2, mad r major та mchous a5 pro maxYumiSS: ↑ 27.09.2024 15:27 Вже майже замовив Zaopin Z2 але натрапив на відоси про VXE. В результаті замовив VXE mad r major, дуже сподіваюсь, що вона мені підійде
ще багато моделей типу vxe r1 pro та все таке, але в мене голова пухне, тому поки на ці 3 залишив:rotate:
Також бачив відгуки десь, що саме заопін як правило тримає якість збірки і там проблем немає (але знову ж таки, просто якісь відгуки в інтернетах).
Мені здається в плані продуктивності воно все +- однакове і при відсутності браку - різницю відчути буде неможливо, я б більше орієнтувався на зручну форму (вагу, якщо це теж принципово хоча вона певно у них +- однакова)
-
IrosLAV
Member
Відгук за Lamzu Maya: взяв на заміну Endgame OP1 8K. Перші враження після кількох годин користування - ніякої різниці між ними немає! Та сама ідеальна вага (різниця 6 грам не відчувається), та сама форма (занадто мала для мене, хотілось би на сантиметр ширшу). Також взяв килим Odin Gaming Infinity XL Hybrid. До цього ніколи не мав дорогих, захотів спробувати. До цього були або найдешевші ноунейми, або просто стіл. Так от, на дотик дуже дивний, як нождачка. А миша їздить так само, як і по ноунейму за 100 грн, різниці не відчув.
-
Qbit
Junior
Zaopin Z2 чудово зібрана.YumiSS: ↑ 16.10.2024 18:44Ще ні, ще десь в дорозі. На скільки я зрозумів з оглядів, то проблема переважної більшості китайців - це збірка, бо вже давно б можна було конкурувати з великими виробниками.WhatIsLove: ↑ 16.10.2024 15:08
Вже прийшла? Можете про неї щось сказати? Теж думаю між zaopin z2, mad r major та mchous a5 pro max
-
daesz
Member
Я тепер всіх буду відраджувати від жаопіня, нехай купляють барахло за втридорога від лоджитеха, рейзера та стілсіріес
-
Melki
Member
впятеродорого - Асусdaesz: ↑ 17.10.2024 00:56барахло за втридорога від лоджитеха, рейзера та стілсіріес
-
WhatIsLove
Junior
ну ось як ви написали, та людина нижче — я теж всюди бачу що сама хороша якість у заопіна, єдине що бентежить це по перше форма, бо рука в мене не велика, баланс ваги кажуть зміщений назад, що типу заважає, ну і вага, мені 65 грамм здається мало, але дивлячись на вагу мед р наприклад вибрати вже тяжкоYumiSS: ↑ 16.10.2024 18:44Ще ні, ще десь в дорозі. На скільки я зрозумів з оглядів, то проблема переважної більшості китайців - це збірка, бо вже давно б можна було конкурувати з великими виробниками. Сенсор топовий і все круто проте збірка іноді з факапами.WhatIsLove: ↑ 16.10.2024 15:08
Вже прийшла? Можете про неї щось сказати? Теж думаю між zaopin z2, mad r major та mchous a5 pro max
Також бачив відгуки десь, що саме заопін як правило тримає якість збірки і там проблем немає (але знову ж таки, просто якісь відгуки в інтернетах).
Мені здається в плані продуктивності воно все +- однакове і при відсутності браку - різницю відчути буде неможливо, я б більше орієнтувався на зручну форму (вагу, якщо це теж принципово хоча вона певно у них +- однакова)
-
IrosLAV
Member
Хм, я от на днях вибирав собі щось до 50 грам, основний вибір був між Асусом за 2400 грн і Ламзу за 5000 грн. Так що інколи асус в два рази дешевше ноунейм китайцівMelki: ↑ 17.10.2024 01:17 впятеродорого - Асус
-
Барбарис
Member
Купив з цікавості incott g23 за 37 $. Перший продавець не відправив, то вернули кошти і купон дали. Думав буде мала, але трохи менша висота порівняно з корсаром не заважає. Легка, швидка, не скрипить, кабель товстий м'який, Hot-swapp свічі, нормальної якості пінцет, більше тижня тримає заряд (поки ще не заряджав).
-
BanShee
Member
Це як порівнювати один орган з пальцем)))IrosLAV: ↑ 17.10.2024 01:30 Хм, я от на днях вибирав собі щось до 50 грам, основний вибір був між Асусом за 2400 грн і Ламзу за 5000 грн. Так що інколи асус в два рази дешевше ноунейм китайців
Тобто, вони мають однаковий сенсор, перемикачі, енкодер, акум?
Можна подивитися в сторону VGN/VXE/ATK (по факту це одні і ті ж самі хлопці), топ внутрянка, зібрані добре.
Сам юзаю F1 Dragonfly MOBA більше року. Зручна, безвідмовна миша. Мені дуже зайшла після суперлайту. Та що тут казати, на суперлайті у Валоранті пікрейт був 2й даймонд, то на китайському Драгофлаї вже побував на іморталі. А через те, що зараз в основному граю під пивко, то тусую на 1-2 Асценданті. Хоча дуже вплинула заміна монітору з 165 Гц після 75)
Думаю, що через місяць другий обновлюся до VXE Mad R Major, або ATK F1 Extreme. А сторону Логітека, або Рейзера даже не дивлюся. Вони своє вже відбули)