Последние статьи и обзоры
Новости
На підході модулі пам'яті Kingston FURY Renegade DDR5-8200 стандарту CUDIMM
-
Икорян
Member
Пропоную обговорити На підході модулі пам'яті Kingston FURY Renegade DDR5-8200 стандарту CUDIMM На ренегате радиатор в несколько раз тоньше, чем на джескилл трайдент
-
Захар Беркут
Member
Ого у Kingston фанати, навіть товщину радіаторів міряють, що не новина, що не сайт, що не відео усі хейтять ОЗП Kingston. Щось в них трапилось чи конкуренти зливаються, та не можуть у зниження вартості?
-
Икорян
Member
Так а что там мерять. Я в руках держал и сравнивал. Замерял конечно на глаз, радиатор у кингстона раза в 2 или 3 тоньшеЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 17:56 Ого у Kingston фанати, навіть товщину радіаторів міряють, що не новина, що не сайт, що не відео усі хейтять ОЗП Kingston. Щось в них трапилось чи конкуренти зливаються, та не можуть у зниження вартості?
-
Захар Беркут
Member
І це впливає на що?Икорян: ↑ 16.10.2024 19:20Так а что там мерять. Я в руках держал и сравнивал. Замерял конечно на глаз, радиатор у кингстона раза в 2 или 3 тоньшеЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 17:56 Ого у Kingston фанати, навіть товщину радіаторів міряють, що не новина, що не сайт, що не відео усі хейтять ОЗП Kingston. Щось в них трапилось чи конкуренти зливаються, та не можуть у зниження вартості?
Що температура чипів буде не 45, а цілих 46 градусів!
-
Икорян
Member
Дело в том, что Кингстон ренегат при этом ещё и дороже. На моём экземпляре ещё и чипы у Кингстона оказалось невероятно плохими, ни ужать тайминги ни разогнать частоту хотя бы до 3466 не получилось, какие то наверное самые дешёвые чипы поставили. У джескила и ужать получается и разгонять и при этом у джескила трайдент в несколько раз толще радиаторы и ниже ценаЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 19:35І це впливає на що?Икорян: ↑ 16.10.2024 19:20 Так а что там мерять. Я в руках держал и сравнивал. Замерял конечно на глаз, радиатор у кингстона раза в 2 или 3 тоньше
-
Захар Беркут
Member
Радіатор так на майже у 2 рази товще, але от зайшов на статистику g.skill майже усі пишуть те саме, що пам'ять не женеться, судячи з усього економлять на фільтрах та ПП, економлять обидва виробника про які ми спілкуємось.Икорян: ↑ 16.10.2024 19:49Дело в том, что Кингстон ренегат при этом ещё и дороже. На моём экземпляре ещё и чипы у Кингстона оказалось невероятно плохими, ни ужать тайминги ни разогнать частоту хотя бы до 3466 не получилось, какие то наверное самые дешёвые чипы поставили. У джескила и ужать получается и разгонять и при этом у джескила трайдент в несколько раз толще радиаторы и ниже ценаЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 19:35
І це впливає на що?
-
Икорян
Member
Что значит майже ? Я их вчера в руках держал. У Кингстона радиатор тоньше в 2 или 3 разаЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:34Радіатор так на майже у 2 рази товщеИкорян: ↑ 16.10.2024 19:49 Дело в том, что Кингстон ренегат при этом ещё и дороже. На моём экземпляре ещё и чипы у Кингстона оказалось невероятно плохими, ни ужать тайминги ни разогнать частоту хотя бы до 3466 не получилось, какие то наверное самые дешёвые чипы поставили. У джескила и ужать получается и разгонять и при этом у джескила трайдент в несколько раз толще радиаторы и ниже цена
-
Захар Беркут
Member
А чіпи зараз глянув у обох в них Hynix DJR, ці чіпи наприклад з нормальною обв'язкою та без економії, з XMP 3200 шли на 3933 та 4000 16-19-16-36 1.38v з tRFC 439, що для дворанга непогано.
-
Икорян
Member
Почему джескилл ставит нормальные радиаторы, а Кингстон ставит чуть ли не фольгу ? И при этом Кингстон дороже. Что ты мне хочешь рассказать ? Что я должен покупать то, что хуже и дороже ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:34 але от зайшов на статистику g.skill майже усі пишуть те саме, що пам'ять не женеться, судячи з усього економлять на фільтрах та ПП, економлять обидва виробника про які ми спілкуємось.
-
Захар Беркут
Member
Можливо бо - я взагалі знімав радіатори, і різниця в температурах 1-2 градуси.Икорян: ↑ 16.10.2024 20:44Почему джескилл ставит нормальные радиаторы, а Кингстон ставит чуть ли не фольгу ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:34 але от зайшов на статистику g.skill майже усі пишуть те саме, що пам'ять не женеться, судячи з усього економлять на фільтрах та ПП, економлять обидва виробника про які ми спілкуємось.
Це ж не Самсунг кип'ятильник, який так може але гріється за 70 градусів+, ці чіпи гріються 45 з радіаторами, 46 без.
-
Икорян
Member
Что и где ты глянул ? У моего экземпляра Кингстон ренегат чипы Самсунг, у Джескил трайдент хайникс. Джескил гонится легко, а Кингстон ни в какую. Вот такой мой опытЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:43 А чіпи зараз глянув у обох в них Hynix DJR, ці чіпи наприклад з нормальною обв'язкою та без економії, з XMP 3200 шли на 3933 та 4000 16-19-16-36 1.38v з tRFC 439, що для дворанга непогано.
-
afhpwnd
Member
ось такі класні радіатори?Икорян: ↑ 16.10.2024 20:44Почему джескилл ставит нормальные радиаторы, а Кингстон ставит чуть ли не фольгу ? И при этом Кингстон дороже. Что ты мне хочешь рассказать ? Что я должен покупать то, что хуже и дороже ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:34 але от зайшов на статистику g.skill майже усі пишуть те саме, що пам'ять не женеться, судячи з усього економлять на фільтрах та ПП, економлять обидва виробника про які ми спілкуємось.
-
Захар Беркут
Member
Тобто радіатори за той випадок що розповіли ви - виключно обгортка, ну щоб виглядало привабливо.
-
Икорян
Member
Радиаторы нужны для разгона. Вдруг я захочу поставить 1.45 вольт ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:48Можливо бо - я взагалі знімав радіатори, і різниця в температурах 1-2 градуси.Икорян: ↑ 16.10.2024 20:44 Почему джескилл ставит нормальные радиаторы, а Кингстон ставит чуть ли не фольгу ?
Це ж не Самсунг кип'ятильник, який так може але гріється за 70 градусів+, ці чіпи гріються 45 з радіаторами, 46 без.
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Зачем ты мне это скидываешь ? Мы обсуждаем топовые линейки, а не бюджетки. У Кингстона топовая линейка это ренегат, у Джескила трайдентafhpwnd: ↑ 16.10.2024 20:49ось такі класні радіатори?Икорян: ↑ 16.10.2024 20:44 Почему джескилл ставит нормальные радиаторы, а Кингстон ставит чуть ли не фольгу ? И при этом Кингстон дороже. Что ты мне хочешь рассказать ? Что я должен покупать то, что хуже и дороже ?
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Зараз в них у обох Hynix чіпи - дивіться останні три ітерації.
А те що у вас випадок такий, що Самсунг не женеться, то можливо і не в пам'яті справа.
А те що у вас випадок такий, що Самсунг не женеться, то можливо і не в пам'яті справа.
-
Икорян
Member
Я щупал радиаторы после нагрузки. Ощутимо теплые. И это при том что видео 4060 и корпус очень продуваемый и напряжение 1.35Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:49 Тобто радіатори за той випадок що розповіли ви - виключно обгортка, ну щоб виглядало привабливо.
-
Kassatka
Member
А чого вони взагалі назвали свою торгову марку "Ренегат", це ж м'яко кажучи не дуже хороше слово?Икорян: ↑ 16.10.2024 19:49 Дело в том, что Кингстон ренегат при этом ещё и дороже.
Ну для джипа ще непогано підходить, але для оперативки...
-
Икорян
Member
На моём экземпляре Кингстон СамсунгЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:52 Икорян
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
А в чем ? На Кингстоне даже тайминги ужать не получилосьЗахар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:52 Икорян
-
Захар Беркут
Member
Икорян
Так подивився за стару версію на сайті виробника, так там є з Самсунгом, по статистиці вони нерідко 3600+ женуться з 14 таймінгами. Що вас не влаштовує?
Може вам трапився процесор невдалий, чи системна плата, чи БІОС не оновили?
Так подивився за стару версію на сайті виробника, так там є з Самсунгом, по статистиці вони нерідко 3600+ женуться з 14 таймінгами. Що вас не влаштовує?
Може вам трапився процесор невдалий, чи системна плата, чи БІОС не оновили?
-
Икорян
Member
Так это же чипы бидай. Ты не в курсе, что Самсунг производит не только бидай, но и бюджетные чипы ?Захар Беркут: ↑ 16.10.2024 20:59 Икорян
Так подивився за стару версію на сайті виробника, так там є з Самсунгом, по статистиці вони нерідко 3600+ женуться з 14 таймінгами.
Последний раз редактировалось Икорян 16.10.2024 21:22, всего редактировалось 3 раза.