Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:41, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
Solpadeine
Member

Панове, а хтось "колхозив" зарядні станції типу Ecoflow чи Anker з зовнішніми Lifepo4 акумами?
Через що краще заряджати: DC роз'єм з "крокодилами" під акум чи Тайп-Сі (що довго)? :)
Piter Cantrope
Member

zmax
Так, купував там штатив.
Solpadeine
Не в ту тему написали.
overload17
Member

zmax: 10.10.2024 19:37 нагадайте, з bhphotovideo норм покупається з укр. платіжних карток?
да
Solpadeine
Member

Piter Cantrope
дякую, тільки побачив :D
Piter Cantrope
Member

leif: 03.10.2024 20:21 зробив дві покупки в штатах, на сайті була пряма доставка в Україну, ну і нельогкая мене дьорнула нею скористатись
І як, є посилки? Сам колись думав скористатись доставкою напряму, але боявся, що нічого доброго з того не вийде. :laugh:
leif
Member

Piter Cantrope: 18.10.2024 17:43І як, є посилки? Сам колись думав скористатись доставкою напряму, але завжди думав що нічого доброго з того не вийде.
хаха, звісно ж, ні :)

я вже навіть написав відправнику і попросив пінганути USPS, щоб вони там ініціювали якийсь розшук де там мої посилки, але в штатівській пошті відповіли, щоб я розслабився і чекав ще few weeks :lol:

так що все саме так, нічого доброго з цього не вийшло. 50 днів вже, мабуть, їде або біля того. і коли приїде невідомо. знайомому один раз з канади посилка їхала 87 днів укрпоштою, може і у мене так буде. в USPS також сказали, що parcels very unlikly to be lost, що з одного боку ніби як мало б мене заспокоїти, але я не сильно повірив. камон, чуваки, це укрпошта :laugh:
leif
Member

Piter Cantrope: 18.10.2024 17:43І як, є посилки?
в це складно повірити, але таки приїхали сьогодні. 1 вересня відправник заніс в штатах - 22 жовтня вони на укрпошті у Львові. ультра швидкість, не встиг і оком моргнути. ну, зате дешево.

більше, я, звичайно, цією мега пропозицією користуватись не буду і нікому не раджу. хіба ви ну зовсім не поспішаєте, ба навіть навпаки любите щось дооовго чекати та перевіряти поштову скриньку кожен день. в такому випадку 100% рекомендую.
Piter Cantrope
Member

leif
Хм, прикольно. Прийшло у відділення чи поштар приніс додому)?
Але якщо ця штука працює, то можна в деяких випадках користуватись, особливо якщо це якась дрібниця і не страшно якщо воно пропаде. А є наклейки з митниці на коробці? Чи Укрпошта привезла це як особисту посилку разом з листами без митного контролю?
leif
Member

Piter Cantrope: 22.10.2024 22:19Хм, прикольно. Прийшло у відділення чи поштар приніс додому)?
прийшли у відділення, у поштову скриньку лише кинули папірець: "прийдіть отримайте 2 посилки" і я їх направду ще не отримав, тільки завтра піду.
Piter Cantrope: 22.10.2024 22:19А є наклейки з митниці на коробці? Чи Укрпошта привезла це як особисту посилку разом з листами без митного контролю?
завтра відпишусь щодо цього, якщо цікаво.
Piter Cantrope: 22.10.2024 22:19Але якщо ця штука працює, то можна в деяких випадках користуватись, особливо якщо це якась дрібниця і не страшно якщо воно пропаде.
мені знайомий казав, що, якщо вартість вказана і вказана правильно, то навіть у випадку, коли посилку буде загублено, USPS відшкодує її повністю. у мене були посилки по 150-160 доларів і я просив продавця написати ціну в трохи менше 150, щоб воно на розмитнення не потрапило, але він мені так і не сказав, скільки саме вказав. ну то вже все завтра подивлюсь і дізнаюсь.
leif
Member

Piter Cantrope: 22.10.2024 22:19А є наклейки з митниці на коробці?
ніяких наліпок не було, лише ті, що в штатах наліпили. видно, пройшли без митниці.
l-m
Member

Наліпки є тільки якщо розпаковують для огляду, тобто зазвичай їх і немає бути.
AndP
Member

leif
какая цена доставки получилась?
leif
Member

AndP
12$ за кілограмову посилку. Тобто стільки ж скільки бере НП шопінг, але безкоштовно по штатах доставляють не всі. Можуть і 15 баксів за це взяти спокійно. От тоді вдвічі дешевше ніж нп шопінг буде. Але терміни — караул :laugh:
Denon480
Junior

Кто-нибудь пользовался 139express? Как происходит доставка по Украине?
Piter Cantrope
Member

leif
Ну прикольно. :up: Пам'ятаю колись купував клаву, і там було worldwide shipping. Наступного разу може скористають цією опцією.
Я б не сказав що морем форвардами дуже швидше виходить.
LiquidStorm
Member

Piter Cantrope: 27.10.2024 10:58 не сказав що морем форвардами дуже швидше виходить.
Міст морем зі Штатів ~ 4 тижні до Львова.
Для порівняння, літаком в них же виходить 2..3 тижні, але при цьому ціна в 2,5 рази більше. Для об'ємних вантажів різниця і ціні ще більша.
kolesnukm
Member

LiquidStorm: 27.10.2024 15:16
Piter Cantrope: 27.10.2024 10:58 не сказав що морем форвардами дуже швидше виходить.
Міст морем зі Штатів ~ 4 тижні до Львова.
Для порівняння, літаком в них же виходить 2..3 тижні, але при цьому ціна в 2,5 рази більше. Для об'ємних вантажів різниця і ціні ще більша.
єдине що міст може ще 4 тижні по Україні везти ((
maxn
Member

kolesnukm
Давно такого нет, каждый день тусуюсь на мосту, из глухого села в Днепр за три дня привезли. Сегодня даже в воскресение машина была хотя раньше в субботу через раз ездила.
daesz
Member

Брав містом з США товари двічі, та по Україні з інтернет магазину разок за останніх 1.5 роки - дуже задоволений містом.
Зараз от взяв корпус з Китаю, і вже не дуже задоволений - як все прийду, то відпишусь тут в подробицях :)
maxn
Member

daesz
Габаритные товары лучше по месту брать
Ответить