Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Выходит всё что угодно - кроме самого сталкера
Afit
Member

А за первый фильм я платил ;)
oh_boy
Member

Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер :insane:
jumanji
Member

oh_boy: 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер :insane:
Идет поднятие интереса перед релизом :super:
yariksom
Member

jumanji: 03.10.2024 17:52
oh_boy: 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер :insane:
Поняття "реліз" - не зовсім у старих-добрих традиціях Сталкера :gigi:
Lekrs
Member

Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
daesz
Member

Lekrs: 03.10.2024 18:39 Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
https://www.imdb.com/title/tt12162902/
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять :)
Cirax
Member

jumanji: 03.10.2024 17:52
Готовят к переносу релиза.
Lekrs
Member

daesz: 03.10.2024 18:47
Lekrs: 03.10.2024 18:39 Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять :)
Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.
daesz
Member

Lekrs: 03.10.2024 18:55
daesz: 03.10.2024 18:47
Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.
Я тепер аудіо книги слухаю через додаток в еджі який читає мобі/педеефи, доролі зручно, хоча голоси/інтонації не такі "живі" як у аудіокнигах :D
MqM
Member

Vlaad13: 03.10.2024 17:42 Пропоную обговорити Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Выходит всё что угодно - кроме самого сталкера
Це частина рекламної кампанії, то ж це добре) мабуть переносу таки більше не буде
yariksom
Member

Lekrs
спойлер
Документалки дуже цікаві, але про те як робилися ігри чи фільми, особисто мені нецікаво.
Earanak
Member

39.99 гривен на 14-дневный GamePass уже готовы что бы вкусить нашенского геймдева на UE5 :D
Lekrs
Member

Earanak: 03.10.2024 20:23 39.99 гривен на 14-дневный GamePass уже готовы что бы вкусить нашенского геймдева на UE5 :D
Будеш створювати новий акк, щоб заощадити дві сотні на підписці? :lol:
Ціна для україни на геймпасс адекватна, і окрім сталкера там є у що пограти...
Earanak
Member

Lekrs, у меня там нету аккаунта. Вот с CoD:BO6 и Сталкером 2 думаю попробую его.
Остальные игры все которые мне интересны куплены на других площадках.

Из игр больше ничего интересного в Геймпассе для себя не нашел.
Зря только потратил пол часа что бы пролистать весь список из 450 стухших игр.
Ghody
Member

документалка как они др0чат на две строчки кода как это было в первой части? или как геройски за 10 лет "разработки" за 2 минуты замоделили буханку хлеба для презентации? тупой хайп на крайне кривую интерпретацию российских книг (тогда ещё совковых)
Igor_1974
Member

Маркетологи працюють на 1000%, молодці. Не дають забути :)
miroslav_mm
Member

Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.
konb999
Member

Это уже даже не смешно!
Lekrs
Member

miroslav_mm: 03.10.2024 22:48 Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.
Обов'язково, а в наступний раз як буду їсти хліб, подивлюсь документалку як його пекли, це ж так цікаво...
Ответить