Последние статьи и обзоры
Новости
Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Vlaad13
Member
Пропоную обговорити Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Выходит всё что угодно - кроме самого сталкера
-
Afit
Member
А за первый фильм я платил
-
oh_boy
Member
Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер
-
jumanji
Member
Идет поднятие интереса перед релизомoh_boy: ↑ 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер
-
yariksom
Member
Поняття "реліз" - не зовсім у старих-добрих традиціях Сталкераjumanji: ↑ 03.10.2024 17:52Идет поднятие интереса перед релизомoh_boy: ↑ 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер
-
Lekrs
Member
Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
-
daesz
Member
Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.Lekrs: ↑ 03.10.2024 18:39 Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
https://www.imdb.com/title/tt12162902/
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять
-
Cirax
Member
Готовят к переносу релиза.jumanji: ↑ 03.10.2024 17:52Идет поднятие интереса перед релизомoh_boy: ↑ 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер
-
Lekrs
Member
Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.daesz: ↑ 03.10.2024 18:47Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.Lekrs: ↑ 03.10.2024 18:39 Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять
-
daesz
Member
Я тепер аудіо книги слухаю через додаток в еджі який читає мобі/педеефи, доролі зручно, хоча голоси/інтонації не такі "живі" як у аудіокнигахLekrs: ↑ 03.10.2024 18:55Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.daesz: ↑ 03.10.2024 18:47
Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.
-
MqM
Member
Це частина рекламної кампанії, то ж це добре) мабуть переносу таки більше не будеVlaad13: ↑ 03.10.2024 17:42 Пропоную обговорити Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
yariksom
Member
Lekrs
- спойлер
- Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.
-
Earanak
Member
39.99 гривен на 14-дневный GamePass уже готовы что бы вкусить нашенского геймдева на UE5
-
Lekrs
Member
Будеш створювати новий акк, щоб заощадити дві сотні на підписці?Earanak: ↑ 03.10.2024 20:23 39.99 гривен на 14-дневный GamePass уже готовы что бы вкусить нашенского геймдева на UE5
Ціна для україни на геймпасс адекватна, і окрім сталкера там є у що пограти...
-
Earanak
Member
Lekrs, у меня там нету аккаунта. Вот с CoD:BO6 и Сталкером 2 думаю попробую его.
Остальные игры все которые мне интересны куплены на других площадках.
Из игр больше ничего интересного в Геймпассе для себя не нашел.
Зря только потратил пол часа что бы пролистать весь список из 450 стухших игр.
Остальные игры все которые мне интересны куплены на других площадках.
Из игр больше ничего интересного в Геймпассе для себя не нашел.
Зря только потратил пол часа что бы пролистать весь список из 450 стухших игр.
-
Ghody
Member
документалка как они др0чат на две строчки кода как это было в первой части? или как геройски за 10 лет "разработки" за 2 минуты замоделили буханку хлеба для презентации? тупой хайп на крайне кривую интерпретацию российских книг (тогда ещё совковых)
-
Igor_1974
Member
Маркетологи працюють на 1000%, молодці. Не дають забути
-
miroslav_mm
Member
Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.
-
konb999
Member
Это уже даже не смешно!
-
Lekrs
Member
Обов'язково, а в наступний раз як буду їсти хліб, подивлюсь документалку як його пекли, це ж так цікаво...miroslav_mm: ↑ 03.10.2024 22:48 Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.