MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

kairo

Ще раз для того щоб всім було добре достатньо продати 1.2 млн. копій. Все що решта це чудово та емейзінг. От і все!
Основні витрати для виробництва ковбаси, це: побудувати завод, закупити обладнання, транспорт, навчити персонал. Ці, та багато інших витрат, не залежать від об'єму збуту продукції.
Звісно залежать, просто залежність не пряма. Ви хочете сказати що ці витрати однакові якщо завод випускає ковбасу щоб нагодувати 1000 покупців і якщо він же продає є 10 000 000 покупців?
Це прямо смішно.
Я до того що тут є витрати які є в кожній палці, і вони не малі, це сировина, обладнання, енергоносії і податки.
Собівартість виробництва гри, як і будь якого іншого ПЗ, масштабується від кількості проданих копій, це банальні речі. Різниця із ковбасою лише в тому, що із ПЗ, це більш виражено ніж із звичайними продуктами.
А які саме витрати в кожній окремій копії гри (після продажу 1.2 млн. копій) ???

Впевнений ви і в кіно вважаєте що 1000000 людей який переглянув фільм з торрент завдав виробнику кіно збитків 1000000 * 280 грн на 280 млн. грн. ?
То я Вас розчарую більшість з тих людей просто б не заплатили ці 280 грн за квиток!
kairo
Member

Ще раз для того щоб всім було добре достатньо продати 1.2 млн. копій. Все що решта це чудово та емейзінг. От і все!
Це на основі чого дане твердження?
Ви хочете сказати що ці витрати однакові якщо завод випускає ковбасу щоб нагодувати 1000 покупців і якщо він же продає є 10 000 000 покупців?
Завод проектується під певний об'єм випуску продукції. Умовно до 1 млн кг в місяць. Продажі можуть бути і 100 тис кг і 1 млн кг. При цьому, основні витрати(завод, обладнання, транспорт) незмінні.
А які саме витрати в кожній окремій копії гри (після продажу 1.2 млн. копій) ???
Витрати діляться на кожну реалізовану копію. Чим більше копій продано, тим вищий дохід. Це банальні речі.
То я Вас розчарую більшість з тих людей просто б не заплатили ці 280 грн за квиток!
Якась частина все одно б не пішла в кіно, але інша частина пішла б.
Ijachok
Member

Andy07: 03.10.2024 13:02 kairo

Ок, побавимось в абсурд
1. Звідки інформація саме про 1.2 млн?
2. А якщо 2 млн? Чи 3?
3. Ви впевненені, що ваша піратка, це одиниця з цих "все решта"?
Sanьka
Member

Ну щоб насолодитись Сталкачем треба конфіг явно не лоуендовий.
Тому ті хто хочуть грати зараз, як мінімум не бідні.
А коли лоу сегмент стане достатньо потужним для Сталкера, то і сама гра буде копійки коштувати
Тому хто пітатить то не через бідність, а через пірацьку натуру на потіху своїй пірацькій душі .
Йо-хо-хо ;)
Spiryt
Member

Lekrs: 03.10.2024 12:17 П.с і не потрібно писати "потрібно більше заробляти". Якщо більше працювати\вчитися, не буде часу на ігри.
Что-то новенькое, но хотя бы честно, а не очередная попытка прикрываться, какими-то благими целями
Hells Angels
Member

Sanьka: 03.10.2024 13:19Ну щоб насолодитись Сталкачем треба конфіг явно не лоуендовий.
да ладно Сталкер, ціна була ціна стала, паралельно взагалі не моє, а от Ціва за 6к то якось дохріна :laugh:
Denverson
Junior

Дуже смішно виглядає цей "стиль", з огляду на те, що користувач навіть у корпусі "акваріум" буде спостерігати лише бокову частину, де навіть натяку на S.T.A.L.K.E.R. немає, лише логотип MSI, ще й на додачу іншого кольору. Навіть будучи фанатом серії ігор і якби були зайві гроші на брендовану картку, яка дорожча буде суттєво, все одно б не взяв через причини які описав.

Відправлено через 11 хвилин 28 секунд:
Pokidok: 03.10.2024 10:26 Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі... :gigi:
А в чому проблема, якщо не подобається - не купляй, а казати "мені подобається, але я краще вкраду"...навіть не знаю що сказати, бо нормальний користувач таке не скаже, маючи можливість придбати щось, що йому подобається, підтримуючи тим самим розробника. Бачу там відповідь була про "не європейську зарплатню", так в тебе ж на ПК вистачає грошей, та його апгрейд, з "не європейською зарплатнею", щоб грати у вимогливі ігри. Людина, у якої немає грошей, не зможе собі дозволити ПК який потягне цю гру, а якщо навіть уявити що на комп вистачає, а на гру ні(дивина, але все ж уявімо), то навіть за декілька місяців можна назбирати, бо це не десятки тисяч. Тому не треба виправдовувати свій стиль життя, оцим вже набридливим "от коли буде зарплатня як в Європі".
Grava
Member

Denverson: 03.10.2024 13:59що користувач навіть у корпусі "акваріум" буде спостерігати лише бокову частину
ВК все давно ставляться вертикально при бажанні.
lordep
Member

Чи будуть замовлення ?
Гра для PC S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl Ultimate Edition - 18 999 ₴
спойлер
Изображение
Telcontar
Member

lordep: 03.10.2024 14:23 Чи будуть замовлення ?
спойлер
Изображение
Це ж колекційне фізичне видання? Чи менеджери знову начудили з ціною? :eek:
lordep
Member

Telcontar: 03.10.2024 14:26
lordep: 03.10.2024 14:23 Чи будуть замовлення ?
спойлер
Изображение
Це ж колекційне фізичне видання?
Так. Для Xbox ще дорожче https://hotline.ua/ua/computer-igry-dly ... -series-x/
bes
Member

GSC красавчики, три года превозмогают удаляя русский язык с игры - бегают за русаками по всему ютубу кидают им страйки что бы на релизе заколлабиться с компанией которая не вышла с рынка рф и увеличила свою долю присутствия там. :lol: :laugh:
Denverson
Junior

Grava: 03.10.2024 14:05
Denverson: 03.10.2024 13:59що користувач навіть у корпусі "акваріум" буде спостерігати лише бокову частину
ВК все давно ставляться вертикально при бажанні.
Так, але це ще треба робити, що не кожен буде, я кажу саме про середньостатистичного фаната, який придбає без вагань і не буде нічого мудрувати аби встановити вертикально. Ну тобто вони могли ж додати елементи на цю частину але не зробили цього, так само і з іншою частиною відеокарти, яку б могли теж зробити оригінальнішою, у стилі гри, але вони зробили мінімум з мінімуму, додали "лімітована серія" ось і весь стильовий апгрейд. Маючи такі потужності і інструменти які в них є для виробництва, це дійсно виглядає просто як "додали наліпку" і не більше.

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
bes: 03.10.2024 14:31 GSC красавчики, три года превозмогают удаляя русский язык с игры - бегают за русаками по всему ютубу кидают им страйки что бы на релизе заколлабиться с компанией которая не вышла с рынка рф и увеличила свою долю присутствия там. :lol: :laugh:
Ну не буде рос мови у грі, ну не сумуйте ви там так. Аж сюди прибігли))
Andy07
Junior

kairo: 03.10.2024 13:10
Це на основі чого дане твердження?
Здоровий глузд!
Ви хочете сказати що ці витрати однакові якщо завод випускає ковбасу щоб нагодувати 1000 покупців і якщо він же продає є 10 000 000 покупців?
Завод проектується під певний об'єм випуску продукції. Умовно до 1 млн кг в місяць. Продажі можуть бути і 100 тис кг і 1 млн кг. При цьому, основні витрати(завод, обладнання, транспорт) незмінні.
Важко сперечатись з Вами та вишими глибокими знаннями економіки. :) Ви дійсно вважаєте що на збільшення обємів в-ва в 10 разів в такій же к-сті (звісно не лінійно) не збільшаться витрати: сировини, енергоносіїв, працівників, податків ?
Які становлять значну частку витрат.
Витрати діляться на кожну реалізовану копію. Чим більше копій продано, тим вищий дохід. Це банальні речі.
Я питав Вас про собівартість 1 копії. Ви не відповіли. Але ж собівартість 1 ковбаси легко рахується маючи вхідні дані. А яка собівартість 1 копії гри? Просто затягувати сову на глобус і ділити витрати на к-сть проданих копій дещо дивно.

Відкрию вам велику таємницю! Більшість цих витрат вже понесені! Зарплати/премії працівникам, оренда офісів, залізо і софт ! І вони мають бути закриті не протягом умовних 5 років які буде продаватись гра а в короткий період часу.
Що таке в вашому розумінні "вищий дохід" не зрозуміло. Продасть видавець в перший день новий сталкер наприклад 1000 копій. В на другий 10 000. Який "вищий дохід"він отримає ? Що те що те для нього збиток!
Якась частина все одно б не пішла в кіно, але інша частина пішла б.
Я ж і не заперечую. Але рахувати що кіновиробника обікрали на 280 млн. гривень не вірно!
Kassatka
Member

Sanьka: 03.10.2024 13:19 Ну щоб насолодитись Сталкачем треба конфіг явно не лоуендовий.
Тому ті хто хочуть грати зараз, як мінімум не бідні.
А коли лоу сегмент стане достатньо потужним для Сталкера, то і сама гра буде копійки коштувати
Тому хто пітатить то не через бідність, а через пірацьку натуру на потіху своїй пірацькій душі .
Йо-хо-хо ;)
RX 580 в мінімальних вимогах, навіть за стипендію без проблем можна назбирати. :laugh: А весь комп на Ryzen 5 1600X з відяхою на OLX 11-12 тис. грн., прям дуже дорого, ну прям ніяк не назбираєш за мінімальну зарплату. :lol:
Andy07
Junior

Ijachok: 03.10.2024 13:13
Andy07: 03.10.2024 13:02 kairo

Ок, побавимось в абсурд
2. А якщо 2 млн? Чи 3?
1. Виходжу з думки що перед тим як розробляти гру роками і вкладати туди мільйони люди/маркетологи, аналізують ринок і дивляться скільки копій можна продати! Розробник готує бізнес план, шукає інвесторів, видавців які готові оплачувати ці щорічні витрати з розрахунку на те що з виходом гри ці витрати по криються продажами. Отже є якась орієнтовна к-сть копій що покриє витрати на її розробку (наприклад 1млн. - чисто цифра для прикладу). Отже якщо продали 1.2 млн. то вже трохи заробили прибутку.
От і все.

3. Поки піратка не моя. Зараз мені ця гра не потрібна, а колись по знижці можна купити.

Але виходячи з логіки Вашого питання то якщо скачати наприклад за пів року після релізу то з великою імовірністю ця копія буде у "всі решта"!

Зрештою кожен дивиться на витрати на гру з своїх бажань та можливостей.
Я ще всі Dlc до Метро не пройшов, Сталкер не на часі!
MetalistForever
Member

ААА вот и рекомендованная видеокарта для FULL HD :gigi: .
strannik18
Member

ух бачу тут стільки всього горох з капустою і міряння пiпіськами крутяк, по ціні незгідний несправледливо підвищувати ціну у воюючій країні, розробники які до речі теж з України за 1,5 місяця до рулізу підвищувати ціну, пану Григоровичу звичайно распкет і уважуха за донати для ЗСУ((( але камон з одної сторони задонатив з другої здер як з литки як це?! інше діло якби гра вийшла 1001 патч 0 дня теж в один день питань було б менше, так ціна була нижчою і тому вірним фанатам частково мене оформили предзамовлення але я принципово не оформив бо з ціною для України це перебор закидайте мене поміморами але це так спочатку одна ціна потім друга шо за на..h це не 10-20 грн це +60%( чому не взяв то му що під старі карти невідомо що з оптимізацією і як вона піде, і досить мірятись пi... це так кумедно, один в профілі з 4090 витрачє 400грн в місяць, інші всі такі правильні аж смішно читати :rotate: прям монахи в неті :laugh: :beer: куплю обовязково після виходу релізу і після адейту вк :gigi: :beer:
Nomad LIVE
Junior

Классные наклейки)
kairo
Member

Andy07: 03.10.2024 15:22
Ijachok: 03.10.2024 13:13
Ок, побавимось в абсурд
2. А якщо 2 млн? Чи 3?
1. Виходжу з думки що перед тим як розробляти гру роками і вкладати туди мільйони люди/маркетологи, аналізують ринок і дивляться скільки копій можна продати! Розробник готує бізнес план, шукає інвесторів, видавців які готові оплачувати ці щорічні витрати з розрахунку на те що з виходом гри ці витрати по криються продажами. Отже є якась орієнтовна к-сть копій що покриє витрати на її розробку (наприклад 1млн. - чисто цифра для прикладу). Отже якщо продали 1.2 млн. то вже трохи заробили прибутку.
От і все.

3. Поки піратка не моя. Зараз мені ця гра не потрібна, а колись по знижці можна купити.

Але виходячи з логіки Вашого питання то якщо скачати наприклад за пів року після релізу то з великою імовірністю ця копія буде у "всі решта"!

Зрештою кожен дивиться на витрати на гру з своїх бажань та можливостей.
Я ще всі Dlc до Метро не пройшов, Сталкер не на часі!
Я вам вже писав. Усі розрахунки, скільки копій гри продасться і скільки хто заробить, це все не більше ніж припущення, фантазії. Гра може продатись накладом 20 мільйонів, а може 200 тис. Це висококонкурентний ринок. Ніхто реально не може нічого наперед порахувати. Якщо все складеться, зробите х3-х10 від вкладених грошей, не повезе, все втратите. Саме тому ринок ААА розділений на розробників та видавців. Останні вкладають кошти відразу в декілька проектів, щось вистрелить, а щось ні. Те саме в кіновиробництві. Великі студії вкладаються відразу в декілька стрічок, десь багато зароблять, як от Дедпул 2, а десь втратять, як Марвели.
Ответить