Продавец AlliBuy, есть ли отзывы?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

oleg1995: 12.09.2024 16:51 Шахраї. Замовив в них зарядну станцію з повною предоплатою. Обіцяли доставити за тиждень. В результаті через місяць попросив повернути гроші. Вже півтора місяця кормлять обіцянками сьогодні-завтра. Обходьте стороною їх.
А ти спочатку найшов їх, і не читав відгуки , до того як шось замовляти ?
чи як кинули вже, тільки тоді через гугл пошук знайшов цей топік ? :spy:
Yura 333
Junior

Натрапив на цей магазин Allibuy. Спершу здавалося все добре. Оплата товару на ФОП через реквізити. Але потім,товар в обумовлені сроки не вислали,почали розповідати всякі історії,відмовки. Стосовно повернення коштів,так само,одні обіцянки,ось через годину,до кінця дня, завтра до обіду і так вже тиждень. Вдалося повернути лише половину суми, далі одні обіцянки. Тому краще не звязуйтеся. Взагалі здаєтся що ніякого товару там ніколи і не було.Будьте обережні.
LiquidStorm
Member

Не даремно додав тему в закладки, такі перли тут пишуть новореги, що аж сльози часом від сміху навертаються :lol:

AlliBuy - шахрайство, позич гроші під обіцянку товару і спробуй повернути назад через кілька тижнів/місяців. А, і в них є в лічкє якісь там відгуки :gigi:
Skoda
Junior

Це якийсь треш.
Якщо б я так поводив з покупцями - то на профільних сайтах вже був би забаненим.

Ну це ж олх... Питань немає більше :laugh:
bonya
Member

KOLOBOKOLOM
Друже, перейменуй тему. Думаю вже всім очевидно що це таки шахраї
Oleh_nakonechnij
Junior

Знайшов оголошення на Олх ігрову консоль Asus Rog ally x 1tb.
Продавець Allibuy

https://www.olx.ua/uk/list/user/YVtoS/
Домовився з ним що хочу придбати дану консоль , він попередив що повна передоплата на ФОП
Мені це підходило
Термін доставки узгодили 14 робочих днів , пройшов даний час почали перекладати відправку чекав до останнього нічо з того
Минув 1 місяць кажуть консолі небуде в них якась накладка повертають гроші , вже сам хотів сказати щоб повертали кошти і накрутили людям голови
Вже більше 3 тижнів чекаю на повернення коштів кожен день відкладають то вже слідують то міняють юсдт то бухгалтер зараз має все оформити і нічого з того будьте обережні обходьте боком
Grandis
Junior

Нажаль і я поповнив чергу людей в цьому топіку який не побачив раніше.
AlliBuy з контактами 0687668888 -це класичний кідняк та шахрайство на схемі отримання обігових коштів під передоплату неіснуючих 99% товарів з великим ризиком взагалі ці кошти не повернути.
В моему випадку спрацювало те що при замовленні товару я лише глянув чи діючий це ФОП на реквізити якого потрібно перевести гроші, а не перевірив одразу телефон та назву. бо вже на цьому етапі ці аферисти мали піти лісом за кораблем.
Далі по стандарту як і у всіх тут, в залежності від домовленностей. Місяць очікування товару. пара тижнів запевнень що товар приїхав і ось ось відправим але курьер кожного разу падає на порозі нової пошти. ітд. Після вимоги повернути кошти зараз етап очікування нових відмовок.
Filabatya
Member

переіменуйте назву теми
Nuclear World
Member

Oleh_nakonechnij: 01.10.2024 17:58 Знайшов оголошення на Олх ігрову консоль Asus Rog ally x 1tb.
Продавець Allibuy

https://www.olx.ua/uk/list/user/YVtoS/
AlliBuy тимчасово не працює пишіть... :D
Engineer_1988
Member

Grandis
Oleh_nakonechnij
Yura 333
Є зразок їх договору?
спойлер
Изображение
pelia
Member

yarema: 06.09.2024 21:28 Всім привіт, замовив у цього продавця Acer predator helios 700, я давно шукаю цю модель, неоднократно на форумі створював теми, де пропонував обміняти мій MSI ge 76 raider, alienware area 51m r2, та інші ноути, і ось, знайшовся продавець який згодився підвезти. Якщо це не кидалово, в що я не вірю, бо надто специфічні і достовірні фото мені скинули, то я зніму відео прийому посилки на новій пошті, і розпакування. І прикріплю скріншоти переписки. Колись я уже замовляв у цього продавця охолоджуючу підставку IETS GT500, в 2021 році, коли їх ще не було в Україні. Через ebay з повною передоплатою. Прийшла через три тижні.

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Правда, та підставка обійшлась мені всього в 150 баксів , але думаю і цього разу має усе бути ок, триматиму у курсі.

Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
Изображение

Відправлено через 45 секунд:
Изображение
ну і шо там?
Engineer_1988
Member

pelia: 02.10.2024 13:48
спойлер
yarema: 06.09.2024 21:28 Всім привіт, замовив у цього продавця Acer predator helios 700, я давно шукаю цю модель, неоднократно на форумі створював теми, де пропонував обміняти мій MSI ge 76 raider, alienware area 51m r2, та інші ноути, і ось, знайшовся продавець який згодився підвезти. Якщо це не кидалово, в що я не вірю, бо надто специфічні і достовірні фото мені скинули, то я зніму відео прийому посилки на новій пошті, і розпакування. І прикріплю скріншоти переписки. Колись я уже замовляв у цього продавця охолоджуючу підставку IETS GT500, в 2021 році, коли їх ще не було в Україні. Через ebay з повною передоплатою. Прийшла через три тижні.

Відправлено через 1 хвилину 55 секунд:
Правда, та підставка обійшлась мені всього в 150 баксів , але думаю і цього разу має усе бути ок, триматиму у курсі.

Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
Изображение

Відправлено через 45 секунд:
Изображение
ну і шо там?
Останнє відвідування:06.09.2024 22:40:21 :gigi:
Grandis
Junior

Engineer_1988 ні, немає.
Але це не важливо якщо є банківська роздруківка вашої транзакціі де вказані реквізити фопа . іпн його та ваш. та чітка назва товару в призначенні переказа.
Я поспілкувався напряму з тримачем фопа. Його дані та телефон є в офіційних реєстрах.
Після цього гроші повернули швидко.
Від активних дій мене зупинило лише повернення коштів у повному обсязі.
Dark Knight
Member

:gigi: :gigi:
взяв грошенята і зник
Вложения
lol.png
Engineer_1988
Member

Grandis: 03.10.2024 12:05 Engineer_1988 ні, немає.
Але це не важливо якщо є банківська роздруківка вашої транзакціі де вказані реквізити фопа . іпн його та ваш. та чітка назва товару в призначенні переказа.
Я поспілкувався напряму з тримачем фопа. Його дані та телефон є в офіційних реєстрах.
Я хотів подивитись той нещасний договір, на який так продавець неодноразово посилався, може там є дрібний рядочок))))
Grandis: 03.10.2024 12:05Від активних дій мене зупинило лише повернення коштів у повному обсязі.
От в цьому і проблема наша..

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Dark Knight: 03.10.2024 14:31 :gigi: :gigi:
взяв грошенята і зник
це не забороняє йому скаржитись на скарги/відгуки потерпілих на тому сайті з відгуками
yupi
Member

не перестаюсь удивляться лохам, которые отправляют на олхе нонейму AlliBuy деньги :lol:
AlliBuy мошенники
AlliBuy отзывы
AlliBuy кидалы
AlliBuy 0687668888
AlliBuy кидают людей
Engineer_1988
Member

О, процес пішов..
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось Engineer_1988 03.10.2024 19:25, всего редактировалось 1 раз.
pelia
Member

Та а толку, там на фопах, напевно, підставні люди
Victorio_Scaletta_12
Junior

На особистому досвіді підтверджую що це аферисти, скамери, шахраї які вас обдурять 100%.

Замовляли певну кількість товару. "Продавець" ніби виходив на звязок а потім почались дитячі відмазки типу: "я вже дав команду своїм і все відправлять", "курʼєра затримали ТЦК" і т.п.
Одним словом кажуть що товар приїхав але якимось магічним чином він ніяк не відправляється.

Оплату здійснювали на ФОП, тому кошти повернуть однозначно, але доведеться "погратись".
Відповідно на вже написана заяви до правоохоронних органів з прикладеним договоором.

Allibuy Allibuy.com AlliBuy - скамери та шахраї!
Engineer_1988
Member

Victorio_Scaletta_12: 15.10.2024 11:40 з прикладеним договоором.
Розмісти тут фото договору, цікаво почитати
Ответить