Здається цей Чемоданобук не купив, а зібрав власноруч якийсь ентузіаст і виклав на Редіті, зі словами (переклад)
" Я проводжу щотижня в готелі, тому мені знадобилася ігрова установка, щоб тягнути з собою. Жоден ноутбук не має таких великих екранів (зі зрозумілих причин), і з такими характеристиками вони коштують ціле стан. Тож я вмонтував комп’ютер SFF у корпус Pelican. Звичайно, коли я закінчив, я розібрав його, тому що він просто потребував водяного охолодження."
- спойлер
- "Верхня частина корпусу підвищує температуру води на 2°C, але знижує температуру VRM на 4°C, оскільки через корпус пропускає більше повітря. Єдина примусова подача повітря в корпус надходить від вентиляторів Noctua.
Корпус Pelican 1525 ідеально підходить для 22-дюймового монітора. Я кажу «а» монітора, оскільки з 45 досліджених мною я знайшов 4 із низькопрофільними рамками та кнопками, які не знаходяться на основі, і вони могли б підійти до корпусу. З цих 4 , Dell P2319H P2219H був єдиним монітором зі скошеним нижнім краєм і кнопками, доступними спереду."