Даніель Вавра поділився результатами продуктивності Kingdom Come: Deliverance II на Radeon RX 7900 XTX

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Hotspur: 01.10.2024 12:10
kairo: 29.09.2024 12:57А що не так із G-Sync? Купа моделей на ринку. В мене працює.
безтолкова закрита технологія яка вже померла
Технологія якраз толкова. Просто безкоштовне рішення від АМД та ВЕСА привело до інтеграції синхронізації кадрів в наявні скейлери в більшості моніторів, замість того, щоб ставити окремий скейлер від Нвідії.
Hotspur
Member

kairo: 01.10.2024 13:02Технологія якраз толкова. Просто безкоштовне рішення від АМД та ВЕСА привело до інтеграції синхронізації кадрів в наявні скейлери в більшості моніторів, замість того, щоб ставити окремий скейлер від Нвідії.
1 технологія безтолкова
2 її реалізація це викачання грошей до Нвідіа
3 через пункти 1 та 2 технологія померла
Reinmar
Member

Hotspur: 01.10.2024 12:10
kairo: 29.09.2024 12:57А що не так із G-Sync? Купа моделей на ринку. В мене працює.
безтолкова закрита технологія яка вже померла
Коментарій по типу "ніколи не плавав, але кораблі вмерли, лайно і не потрібні"
Судячи по всьому, ви G-Sync бачили тільки на Ютубі
Hotspur
Member

Reinmar: 01.10.2024 15:12Коментарій по типу "ніколи не плавав, але кораблі вмерли, лайно і не потрібні"
Судячи по всьому, ви G-Sync бачили тільки на Ютубі
на відміну від тебе я ходжу на десятки технічних выставок і бачив майже все
Reinmar
Member

Hotspur
я і ламборгіні з маклареном бачив, це дорівнює покористуватися? буду автокритиком
на ти пацикам під ларьками розповідайте свої походження
kairo
Member

Hotspur: 01.10.2024 13:45
kairo: 01.10.2024 13:02Технологія якраз толкова. Просто безкоштовне рішення від АМД та ВЕСА привело до інтеграції синхронізації кадрів в наявні скейлери в більшості моніторів, замість того, щоб ставити окремий скейлер від Нвідії.
1 технологія безтолкова
2 її реалізація це викачання грошей до Нвідіа
3 через пункти 1 та 2 технологія померла
Що не будь. Технологія використовується повсюдно, де є підтримка і досить корисна, щоб не вмикати Vsync.
Hotspur
Member

Reinmar: 01.10.2024 15:41 Hotspur
я і ламборгіні з маклареном бачив, це дорівнює покористуватися? буду автокритиком
на ти пацикам під ларьками розповідайте свої походження
клоун це відповідь на питання хто що бачив
Ответить