Часто срабатывает автомат на этаже при небольшой нагрузке напряжения

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Сообщение
Blockader
Junior
Аватара пользователя

Сообщение

Timedemo: 01.07.2024 23:28
murzik: 01.07.2024 23:17 Timedemo
не на холодильник, а на розетку. і на розетку автомат 16А. і байдуже що там. за виключенням електро плит.
і це 3.5 , а не 4.5 кВт
То там же мова йшла на розетку під холодильник. І да, 1.5кв підходе на розетку 16а також з запасом. От коли йде блок розеток, де багато різних підключень може бути, наприклад кухонні, де можуть поацювати разом мікроволновка і чайник. Разом в 4квт, о тут бажано 2.5. Я для одинарноі розетки навіть для 3х холодильників 1.5 з головою.












Якщо ви шукаєте перевірені та якісні товари, то вам варто звернути увагу на кухонні інструменти https://vsemarket.net/uk/2623-przybory-kuchenne в інтернет магазині Vsemarket. В них дуже низькі ціни, висока якість товарів якими вони торгують. Перевага, це також швидка доставка, вони допоможуть вам з придбанням будь якої категорії товарів.
Переїхав нещодавно у Дніпро і обирав квартиру, володарь хати сказав що краще за всього не використовувати все електричне обладнання одразу. Краще за всього наприклад щоб постійно ж працював холодильник. Також водночас можна наприклад ще увімкнути якийсь то блендер, може електрочайник. Водночас сказав взагалі не пробувати увімкнути якусь мікроволновку і електрочайник, бо сказав може рубанути повністю автомат у під'їзді. Це все дуже цікаво. Ще вивів окремі рубільнікі свого роду під бойлер і стиральну машину, сказав теж обережно до цього всього ставитись. Невже така мережа слабка? Чи що за це відповідає?
Skoda
Junior

Сообщение

Все может быть. Вы ж не знаете состояние вводов и стояков в доме. Это разве что местного электрика обслуживающей организации вызвать и пораспрашивать. И провести ревизию в квартире...
BorisBrejcha
Member
Откуда: Odessa

Сообщение

Blockader: 29.09.2024 23:53
Timedemo: 01.07.2024 23:28 Невже така мережа слабка? Чи що за це відповідає?
просто у него по Договору с РЭС 3 кВт и умный электросчетчик ограничивает мощность.
Ответить