Пропоную обговорити Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Strix X870E-E Gaming WiFi для платформи AMD Socket AM5
Я от тільки не дуже зрозумів - як себе почуває фіксатор відеокарти?...
Чи знов лапку подовжувач шукати, чи роздруковувати на 3d принтері?
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Strix X870E-E Gaming WiFi для платформи AMD Socket AM5
-
Захар Беркут
Member
-
Gelonyrum
Member
Сірниковими коробками підперти і буде кайф)Захар Беркут: ↑ 30.09.2024 06:13 Я от тільки не дуже зрозумів - як себе почуває фіксатор відеокарти?...
-
alex_sul
Advanced Member
ДЯкую за огляд
Потанцевал бачу у материнки в плані роботи 12/7.
В плані юзабіліті - трешак.
Поспіхом склепали аби було. А коли зрозуміли що накосячили, то вирішили забити болт - піпл схаває і так
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Потанцевал бачу у материнки в плані роботи 12/7.
В плані юзабіліті - трешак.
Поспіхом склепали аби було. А коли зрозуміли що накосячили, то вирішили забити болт - піпл схаває і так
Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Це трешак. Радіатор М2 навіть не дозволить нормально подовжувач запихнути тудиЗахар Беркут: ↑ 30.09.2024 06:13 Пропоную обговорити Огляд та тестування материнської плати ASUS ROG Strix X870E-E Gaming WiFi для платформи AMD Socket AM5
Я от тільки не дуже зрозумів - як себе почуває фіксатор відеокарти?...
-
GreenMile
Member
Ніяк, він просто не заважає витягати карту, давно же були такі фіксатори на деяких платах, витягаєш плату і він сам відкривається.Захар Беркут: ↑ 30.09.2024 06:13 Я от тільки не дуже зрозумів - як себе почуває фіксатор відеокарти?...
Але це звісно кєк лол на такій платі. На В650Е-Е є механізм дистанційного відкривання, кнопка, на тому місці де на цій платі відкриття М2. Короч, наліпили цих М2 від яких користі нема, що більше нічого не вміщається на платі.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Что у ASUS, что у Gigabyte забираются PCI-e 5.0 x16 для двух M2 SSD и получается x8 + x4 + x4 - тупня короче - ненавижу производителей мп за такие выкрутасы, когда проц и чипсет не поддерживают достаточно линий.GreenMile: ↑ 30.09.2024 09:54Короч, наліпили цих М2 від яких користі нема, що більше нічого не вміщається на платі.
P.S. У MSI тоже что-то подобное реализовано.
-
STARL1GHT
Member
В чергове велика дяка пану @StingerYar за огляд!
-
MSiAventador
Junior
23Кілогривні мамця...
P.S.Класний огляд. Дяка за інфу по ОП АМР.
P.S.Класний огляд. Дяка за інфу по ОП АМР.
-
yurius_r
Member
5xm.2 + Bifurcation карта на 4 - і того 9. Можна будувати норм NAS
-
FastBullet
Member
До уваги читача! У материнської плати є чимало специфіки. Головний слот PCI Express працює в режимі gen4 x8 з APU, крім того, слоти M.2_2 та M.2_3 буде вимкнено. Є специфічний момент з підтримкою RAID 5, вона доступна лише при використанні процесорів Zen 5 (Серія Ryzen 9000). Одночасне використання M.2_2 й M.2_3 призведе до перемикання головного слота PCI Express в режим x8. Порти нового стандарту USB4 також мають підтримку DisplayPort.
Далі навіть не став читати)))
Далі навіть не став читати)))
-
yurius_r
Member
FastBullet
Якісь дивні понти - лінії беруться з проца, порівняйте їх кількість у 8500g та 7600x. В інтела таке теж було причому в вищому сегменті, наприклад плати X99 мали зовсім різні можливості із процами на 28 ліній і на 40. Або вас же не бентежила робота 7740x на 2066 платформі в двохканальному режимі всього з 16 лініями PCI-E, коли 7980xe мав 4 канали і 44 лінії
Якісь дивні понти - лінії беруться з проца, порівняйте їх кількість у 8500g та 7600x. В інтела таке теж було причому в вищому сегменті, наприклад плати X99 мали зовсім різні можливості із процами на 28 ліній і на 40. Або вас же не бентежила робота 7740x на 2066 платформі в двохканальному режимі всього з 16 лініями PCI-E, коли 7980xe мав 4 канали і 44 лінії
-
GreenMile
Member
Так тут мова про АМД, а не про інтел, останній в цьому плані взагалі повний фейл. У мене от два стрікси: інтеловський Z790-E і АМД-шний B650E-E, так у інтела верхній М.2 РСІ-е 5.0 взагалі неюзабельний з будь-яким процом і будь-яким ССД, бо він шерить лінії зі слотом відяхи Нафіга його там зробили в цій материнці за 20-ку - уявлення не маю, бо ніхто в здоровому глузді не буде різати ліні відяхи. Все, один М.2 слот просто юзлесс. А от у B650E-E все ок з цим, але ось в новій генерації они теж пішли кривою дорогою і це дивує, бо нафіга.yurius_r: ↑ 30.09.2024 22:18 FastBullet
-
l-m
Member
на USB 4.0 "крадуться" лінії, тому й стало гірше ніж було на "старих" платах X670E без USB 4.0GreenMile: ↑ 01.10.2024 00:07 і це дивує, бо нафіга.
-
Skiff93
Member
"Дармовис"
Дудулька імпотента.
Який крінж
Дудулька імпотента.
Який крінж
-
yurius_r
Member
GreenMile
Так а до чого тоді ваш пост? Те що в АМД краще я згоден, але товариш вище щось не дуже
Так а до чого тоді ваш пост? Те що в АМД краще я згоден, але товариш вище щось не дуже