DuckRider: ↑
27.09.2024 15:51
daesz: ↑
27.09.2024 15:25
99% пірів на рутрекері - москальські, їхні айпі у нас заблоковані - відповідно підключати не буде.
Єдиний вихід з цього - надіятись, що потрібний торент качав хтось з Європи/США/тощо і що в нього канал на віддачу не зовсім убогий
BitTorrent - чи не найкращий торент клієнт у наш час
Нормальный выход - это не пользоваться киевсралом и укрлагодромом. У локалов зачастую такой шизофрении с баном всего и вся нет
У мене в місті не великий вибір - київстар, укртелеком* або 3 місцеві провайдери; особисто мав київстар, 2 місцеві, третій місцевий був у знайомого, а укртелеком у сестри (приватний сектор, там немає взагалі нічого крім київстару) - і скажу тільки, що конкурентів у КС, нажаль, немає.
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Avenger80: ↑
27.09.2024 15:34
Delorian
Alex646
daesz
Всё нормально качается, на полной скорости пакета. Может не в то время качал
Delorian или сам Укртелеком чудит. Посмотрел по пирам - качает и с Украины и со всего мира, кроме рашки. qbittorrent 4.6.7, все настройки по умолчанию.
P.S. Не Укртелеком.
Я ж кажу, якщо торент з України/будь-якої країни світу - то тільки надіятись, що його качав хтось із-за кордону і вони залишились на пірах. Якщо це якийсь, припустимо, фільм в російському дубляжі - то шанс на це мізерно малий, бо Європа/США качають фільми з інших торент ресурсів, а в російських пірів київстар блочить
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Я особисто анімешки качаю з англомовного торента (підкинув один з форумчан), а фільми дивлюсь на vumoo. З рутрекера качаю тільки е-книжки (англійською, тож проблем із пірами немає) та музику (зазвичай тільки ту яку на SoulSeek немає), і от з музикою торенти деколи місяцями висять поки з'явиться якийсь один захудалий пір з 28кб/сек швиддкістю
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)